Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Saha anu bakal janten CEO salajengna pikeun Papan Pariwisata Nepal?

Deepak-nampi-na-penghargaan
Deepak-nampi-na-penghargaan

Deepak Raj Joshi, Chief Executive Officer Ayeuna Dewan Pariwisata Nepal (NTB) anu henteu tiasa ngajantenkeun diantara tilu calon anu luhur pikeun ngamankeun jabatanana salaku CEO NTB.

Déwan Pariwisata Nepal mangrupikeun organisasi nasional anu didirikeun taun 1998 ku kalakuan Parlemén dina bentuk kamitraan antara Pamaréntah Nepal sareng industri pariwisata swasta pikeun ngembangkeun sareng pasar Nepal salaku tujuan wisata anu pikaresepeun.

Sub-panitia anu dipimpin ku Sekretaris Bersama pamaréntah Ghanashyam Upadhyaya parantos daptar tilu nami pikeun jabatan Kapala Eksekutif di Nepal Pariwisata Board (NTB). Kaputusan diperkirakeun henteu lami.

Tina total salapan calon anu daptar pondok diantara 17 calon anu parantos ngajukeun lamaranana, sub-panitia dinten ayeuna parantos daptar Dhananjay Regmi, Dipak Bastakoti, sareng Hikmat Singh Aiyer dinten Minggu.

Saha anu bakal janten CEO salajengna pikeun Papan Pariwisata Nepal?

Dhananjay Regmi

Dhananjay Regmi nyaéta anu ngagaduhan Ekspedisi Panilitian Himalaya.
The Himalayan Research Expeditions (HRE) mangrupikeun perusahaan trekking otorisasi pamaréntah anu didirikeun khusus pikeun nyayogikeun jasa trekking sareng panilitian anu éksklusif pikeun panaliti, naturalis, sareng penjelajah ti sakumna penjuru dunya. Salian jasa trekking anu bersih sareng séhat, kami ogé ngabantosan klien pikeun akuisisi sadaya panilitian, trekking, pendakian, sareng ijin anu aya hubunganana.

 

Dipak Bastakoti mangrupikeun panduan wisata swasta di Nepal sareng rengking # 247 tina 1060 pituduh di Kathmandu ku TourHQ. Dipak parantos dina industri perjalanan sareng pariwisata dina sababaraha kamampuan salami 20 taun.  Anjeunna damel di Singapura salami 2 taun salaku eksekutif wisata kaluar sareng wisata / treks anu teratur, budaya, pendidikan sareng petualangan di India, Tibet, Bhutan, Srilanka, sareng Nepal. Ayeuna, Dipak mangrupikeun Layanan Pariwisata DJ's Director anu dumasarkeun di Kathmandu Nepal. Jasa Pariwisata DJ's Pvt. Ltd diperdagangkan salaku Trek2himalayas.com  Perusahaan ngoperasikeun sareng ngatur sababaraha Treks sareng Program Wisata di Himalaya.

Saha anu bakal janten CEO salajengna pikeun Papan Pariwisata Nepal?

Dipak Bastakoti

Hikmat Singh Ayer parantos damel di Dewan Pariwisata Nepal salaku Diréktur Perusahaan Senior. Dina Pébruari 2018 Pengadilan Khusus mendakan anjeunna henteu salah dina kasus korupsi disabit  Staf NTB Subash Nirola, Anil Kumar Das sareng Mahendra Khanal tina nyalahgunakeun jutaan artos pajak. Dina Juni 2018 Hikmat hasil ngalaksanakeun sareng nyimpulkeun misi penjualan anu penting di Inggris babarengan sareng Kedubes Nepal di London. Kalayan fokus dina nyiptakeun kasadaran tujuan, presentasi khusus dilakukeun ku Mr. Hikmat Singh Ayer di London.

Sanaos dewan parantos mutuskeun milih CEO anyar dinten ayeuna, rapat akhir parantos ditunda.

Nyitak Friendly, PDF & Email