Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kumaha salamet longsoran?

Milarian salamet longsoran Himalaya dibunuh ku 200 urang ditabung, 7 masih teu aya
Milarian salamet longsoran Himalaya dibunuh ku 200 urang ditabung, 7 masih teu aya

Upami anjeun ningali longsoran datang anjeun pikirkeun ngeunaan lima hal langsung anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun masihan kasempetan anu hadé pikeun salamet. Nalika iinditan ka Nepal sareng badé ngiringan paméran trekking ieu janten penting pisan.

  1. Pindah ka Sisi. Sakali anjeun ningali longsoran nuju jalan anjeun, tong nyobian ngaleungitkeunana.
  2. Grab Soko Kuat.
  3. Tahan Hiji Panangan.
  4. Ngadamel Kamar pikeun Napas. …
  5. Tetep Tenang.

Kadang-kadang hawa anu teu disangka-sangka tiasa janten résiko anu sesah atanapi teu tiasa diprediksi. Helikopter dikirim dinten Sabtu di Nepal pikeun nyalametkeun 200 jalma anu terdampar di sakitar Annapurna sareng gunung-gunung caket sanésna saatos longsor nyerang di Daérah Annapurna di Himalaya saatos hujan salju ageung dinten Jumaah kamari.

Annapurna mangrupikeun masif di Himalaya di belah kalér-tengah Nepal anu kalebet puncak na langkung ti 8,000 méter, tilu belas puncak langkung ti 7,000 méter, sareng genep belas langkung ti 6,000 méter.

Annapurna, puncak ka-10 pangluhurna sadunya, mangrupikeun gunung anu rawan longsoran sareng hésé téhnisna kalayan tingkat maotna langkung ageung tibatan Everest, puncak paling luhur di dunya.

Ampir 200 trekker parantos disalametkeun tina zona anu katarajang longsoran saatos cuaca ngagentos ngantepkeun helikopter ngalayang.

Pisibilitas anu lemah sareng hujan salju anu ageung dugi ka 16 kaki di tempat kajadian longsoran ngahalangan operasi milarian sareng nyalametkeun dinten Minggu sareng tujuh pendaki masih teu aya - tilu panduan Nepal sareng opat urang Koréa Kidul -dua awéwé sareng dua lalaki, sadayana- guru sukarelawan, anu mangrupikeun bagian tina hiji 11-anggota tim Koréa Kidul. Anggota tim sanésna aman.

Tujuh trekkers anu leungit katéwak dina longsoran caket base camp Annapurna sakitar 3,230m dpl, sakitar 93 mil kalér-kulon ibukota Nepal, Kathmandu.

Genep tina anu leungit mangrupikeun bagian tina ékspédisi anu sami, sedengkeun salah saurang palayan Népali ngiringan kelompok anu sanés.

Pejabat parantos milarian milarian dinten Senén di tengah kaayaan bahaya di hiji daérah.

Annapurna, puncak ka-10 pangluhurna sadunya, mangrupikeun gunung anu rawan longsoran sareng hésé téhnisna kalayan tingkat maotna langkung ageung tibatan Everest, puncak paling luhur di dunya. Dina Juni eTN ngalaporkeun sakitar 5 jalma anu leungit di daérah anu sami. 

Nyitak Friendly, PDF & Email