Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Serbia sareng Kosovo ngaluncurkeun deui penerbangan langsung antara Belgrade sareng Pristina

Serbia sareng Kosovo ngaluncurkeun deui penerbangan langsung antara Belgrade sareng Pristina
Serbia sareng Kosovo ngaluncurkeun deui penerbangan langsung antara Belgrade sareng Pristina

Penerbangan langsung antara Belgrade sareng Pristina ditunda saatos perang 1998-1999 di Kosovo, anu putus ti Serbia sareng akhirna nyatakeun kamerdékaan dina 2008.

Dua dekade saatos konflik berdarah, Sérbia sareng breakaway Kosovo parantos malikkeun penerbangan langsung antara ibu kota na.

Hubungan udara anu didirikan deui antara ibukota Serbia Belgrade sareng ibukota Kosovo Pristina ngan ukur 25 menit sareng bakal dioperasikeun ku Lufthansapamawa béaya rendah, Eurowings. Kadua pihak ngahaturkeun nuhun ka Amérika Serikat pikeun nyulik perjanjian éta, anu ditandatanganan di Berlin dina Senén.

Présidén Serbia Aleksandar Vucic nyarios yén Belgrade "siap ngudag langkung seueur inisiatif sapertos kitu, ngadeukeutkeun jalma-jalma di Balkan."

Pamingpin Kosovo, Hashim Thaci, muji perjanjian salaku "léngkah penting pikeun gerakan warga & prosés normalisasi."

Nyitak Friendly, PDF & Email