Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapuloan Cayman: Langkung satengah juta pengunjung stayover di 2019

Kapuloan Cayman: Langkung satengah juta pengunjung stayover di 2019
Kapuloan Cayman: Langkung satengah juta pengunjung stayover di 2019

nu Kapuloan Kayman réngsé dékade ku datangna rékor hawa-pegatna, panyorot sataun sejen tina tumuh tumuh di airlift sareng akomodasi. Pikeun taun kalénder 2019, kadatangan udara ngahontal 502,739 anu ngagambarkeun paningkatan 8.6 persén dina période anu sami dina 2018-atanapi 39,738 jalma tambahan. Ieu jumlah kunjungan stayover anu pangluhurna dina sajarah anu kacatet (ngaleungitkeun Jan-Des 2018) sareng taun kasapuluh taun berturut-turut pertumbuhan taunan dina kunjungan stayover.

Sacara umum, pasar sumber luhur pikeun kadatangan stayover neraskeun kamekaran anu luar biasa ku paningkatan kadatangan ti Amérika Sarikat (33,293 langkung seueur pengunjung tibatan 2018), Kanada (3,525 langkung seueur pengunjung tibatan 2018), sareng Inggris (829 langkung seueur pengunjung tibatan 2018).

Numutkeun statistik anu disayogikeun ku Cayman Airways, kadatangan Cayman Brac — anu kalebet pengunjung boh warga-naék tujuh persén, sakitar 4,350 langkung panumpang dina 2019 dibandingkeun sareng 2018 sareng totalna 62,911 panumpang di 2019 - catetan énggal pikeun rute ieu. Pikeun Little Cayman, aya ogé catetan anu anyar dina datangna pangunjung sareng warga, kalayan 30,537 panumpang - seuseueurna anu sumping kantos.

Tumuwuhna kunjungan penting pikeun sadaya tilu pulau ngajaga lintasan luhur salami lima taun ka pengker. Di 2015 tujuan éta ngabagéakeun 385,378 pangunjung stayover, sareng di 2019 aya 502,739 anu sami sareng kamekaran 30.5 per cent atanapi 117,361 tamu. Kahiji kalina dina sajarah Cayman, tilu bulan dina sataun pananggalan muncak langkung ti 50,000 tamu stayover anu nganjang ka basisir urang — Maret, Juli, sareng Désémber 2019. Gancangna, kecuali Séptémber 2019, nagara éta ngarobih rékor kadatangan anu saacanna 11 bulan kaluar 12.

Ngeunaan pangaruh positip anu ditetepkeun ku datangna kadatangan ieu, Menteri Kehormatan Pariwisata Moses Kirkconnell ngabagi, "Kusabab kuring mimiti tugas salaku Menteri Pariwisata, éta ngagaduhan niat pamaréntah kuring anu ngalangkungan inisiatif pariwisata kami bakal ngahasilkeun dampak anu positip. ngalangkungan sadaya tilu pulau anu ningkatkeun kahirupan kulawarga Caymanian. Kami terang yén pariwisata nyayogikeun seueur kasempetan — ti wirausaha dugi ka ngabagi budaya urang - anu memberdayakeun jalma-jalma urang pikeun mekar sacara propésional sareng pribadi. Ieu janten fokus kami salami lima taun ka pengker sareng bakal tetep janten prioritas utama pikeun urang ka payun. "

Ngakui padamelan Dinas Pariwisata, Cayman Airways sareng seueur pamangku kapentingan pariwisata, saur Menteri Hon, "Sababaraha taun ka pengker, pamaréntahan kuring sareng kuring nangtang Departemen Pariwisata sareng stakeholder kami pikeun ngahontal pasar énggal sareng nyiptakeun kasempetan kamekaran pikeun kami. séktor pariwisata. Angka éta nyarios nyalira — langkung ti 502,000 jalma milih bumi kami — tilu trio pulau anu hina kalayan seueur tawaran — pikeun ngajantenkeun impianana janten kanyataan ku sumping ka Kapuloan Cayman. Departemen Pariwisata narékahan kana tantangan éta ku sababaraha cara taktis sareng kreatif, sareng urang sadayana kedah bangga hasil anu luar biasa ieu. "

Salah sahiji bidang pertumbuhan khususna nyaéta dina segmen homeshare properti akomodasi pariwisata anu dilisensikeun anyar. "Éta mangrupikeun rasa kahontal anu hébat yén Dinas Pariwisata tiasa ngabantosan masarakat umum ngartos yén pariwisata ngalibatkeun sadayana. Kami tetep komitmen pikeun nganut tren perjalanan mimiti sareng mastikeun yén Kapuloan Cayman tetep payun payun kurva nalika masihan pengunjung urang sun impian, pasir sareng laut pakansi idéllis, "saur Ibu Rosa Harris, Diréktur, Dinas Pariwisata Kapuloan Cayman .

Nanging, homesharing mangrupikeun salah sahiji aspek tina rumus pikeun kasuksésan dina 2019. "Pemangku kapentingan kami ngartos mantra anu kuring sering dianggo nalika ngabahas naon anu ngajadikeun urang suksés:" Airlift is our oxygen ', "saur Bu Harris. "Tim kuring sareng kuring nandur modal usaha anu penting pikeun ngajaga sareng mekarkeun hubungan penerbangan anu kuat pikeun mastikeun yén kapasitas maskapai sareng frékuénsi hiber sapanjang taun dijaga sareng ditingkatkeun dimana waé dimungkinkeun. Gampangna ieu ningkat pisan dina aksés pikeun tamu kami, dipasangkeun sareng layanan Caymankind anu luar biasa sareng pangalaman anu unik di nagara urang, ngamungkinkeun urang pikeun ngembangkeun bisnis sareng nyetél rékaman kunjungan. " Airlift ti pasar sumber pangunjung konci pikeun tujuan nunjukkeun ékspansi anu signifikan dina 2019, naha ngalangkungan jasa atanapi maskapai anyar anu ngalayang ka nagara éta.

Pengumuman maskapai anu kasohor di 2019 nyiapkeun jalan pikeun sataun anu suksés sareng nyetél tahap ningkat aksés pikeun tamu di 2020. Ieu kalebet:

- Pamawa bendera nasional Cayman Airways balik deui ka Denver dina bulan Désémber 2019 dugi ka Agustus 2020 kalayan jasa mingguan dua kali.

- American Airlines ngumumkeun jasa musiman tambahan ti Boston sareng layanan anyar ti JFK di 2020.

- Sunwing ngumumkeun peluncuran jasa ka Kapuloan Cayman ti Toronto, Kanada pikeun Pébruari 2020.

- British Airways ngenalkeun hiber tambahan dina dinten Salasa.

- United Airlines transisi rute Newark ka layanan sadidinten ti Désémber 2019 dugi ka April 2020.

- Kulon Kidul nambihan Baltimore musiman, anu diluncurkeun dina Juni 2019, ningkatkeun frekuensi dina 2020

- Kulon Kidul mindahkeun jasa Houston na pikeun ngamimitian dina Maret tibatan telat cinyusu di 2020 sareng bakal maju ka unggal dinten Juni Juni 2020.

- WestJet sareng AirCanada ningkat frekuensi pikeun 2020.

Nyungkeun mantra angkat udara Diréktur, Hon. Wakil Perdana Menteri salajengna masihan koméntar, "Unggal taun tim kuring sareng kuring di Kamentrian sareng Dinas Pariwisata damel tanpa lelah pikeun mastikeun yén kami mempermudah pertumbuhan taunan dina kunjungan ku sababaraha cara. Sedengkeun manpaat tina pendekatan strategis nyaéta urang ngabagi tanah air anu éndah sareng pangunjung ti sakumna dunya, urang kedah teras terang yén pariwisata mangrupikeun bisnis sareng supir ékonomi anu kuat. Kami tanggel waler pikeun masarakat Kapuloan Cayman pikeun mastikeun yén kami laser fokus dina nyiptakeun daérah pangwangunan ékonomi ngaliwatan sababaraha bidang perjalanan sareng pariwisata. Ieu henteu dilakukeun samaruk; panilitian, inovasi sareng pola pikir pikeun nyiptakeun strategi dumasar kana kréativitas anu henteu sieun sadayana ngagaduhan peranan dina kasuksesan ieu. Tambihkeun kana ieu komitmen urang anu parantos lami pikeun ngasupan kurikulum anu difokuskeun pariwisata di sakola urang ti saprak alit pikeun ngalatih generasi anu bakal datang anu tiasa sareng bakal nguntungkeun tina bidang karir ieu dina sababaraha taun ka hareup. "

Yakin yén gabungan taktik bakal terus mingpin Kapuloan Cayman kana kamekaran anu suksés dina pangaruh ékonomi, Dinas Pariwisata parantos aya dina rencana anu aktip taun 2020, anu yayasanana dumasar kana Rencana Pariwisata Nasional. "Ngalangkungan sagala hal anu urang lakukeun dina industri dinamis urang pikeun mastikeun kasuksésan pariwisata kahareup, urang kedah teras-terasan ngarencanakeun ka hareup," saur Ibu Harris. "Salaku departemen pamaréntahan sareng tujuan pikeun ngarahkeun ngarah industri pariwisata ka jangkung anyar, kami bakal tetep fokus kana diversifikasi pasar sumber, kemitraan anyar, sareng rencana pamasaran tujuan inovatif pikeun terus ngajalankeun kasuksésan anu ngabobol rékaman Kapuloan Cayman di dékade anyar payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email