Jamaika sareng Pananda Sign Multi-Destinasi Marketing sareng Perjanjian Airlift

Otomatis Ngiringan
Tourism Minister Hon. Edmund Bartlett (centre) delivers brief remarks following the signing of a multi-destination agreement with Panama, as part of efforts to strengthen tourism relations between both countries. Sharing in the moment are Minister of Tourism for the Republic of Panama, Hon. Iván Eskildsen Alfaro (right) and Hon, Miguel Torruco Marqués. Secretary of Tourism of the Government of Mexico. The agreement was signed on January 24, 2020 during FITUR, the largest International Tourism Trade Fair for inbound and outbound Ibero-American markets, currently underway in Spain.
Ditulis ku jelema nu nyunting

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, parantos ngumumkeun yén Jamaika sareng Républik Panama parantos nandatanganan susunan sababaraha tujuan, salaku bagian tina upaya nguatkeun hubungan pariwisata antara kadua nagara.

Perjanjian éta ditandatanganan dinten ayeuna salami FITUR, Pameran Perdagangan Pariwisata Internasional pangageungna pikeun pasar Ibero-Amérika asup sareng luar, ayeuna nuju di Spanyol.

Jamaika saacanna parantos nandatanganan perjanjian anu sami sareng Kuba, Républik Dominika sareng Mexico, kanggo majukeun integrasi régional ku ngabina sareng ngaharmonisasikan panerapan ngeunaan konéksi hawa, fasilitasi visa, pamekaran produk, pamasaran sareng pamekaran modal manusa.

'Penandatanganan perjanjian dinten ieu sareng Panama nganteurkeun urang ka lima nagara di Karibia Kalér-Kulon anu ayeuna parantos ngembangkeun susunan konvergénsi pamasaran sareng susunan udara.

Ieu mangrupikeun pangwangunan ageung pikeun kamekaran pariwisata sareng perluasan di daérah Karibia, sabab ayeuna ngahijikeun lima pasar panggedéna di daérah éta, "saur Menteri Bartlett.

Konvergénsi lima nagara diarepkeun nyiptakeun pasar langkung ti 60 juta calon poténsial sareng bakal diwanohkeun salaku paket, ngalangkungan dewan wisata masing-masing ka operator wisata ageung, maskapai sareng jalur pelayaran.

"Perjanjian ieu nyiptakeun pasar mega anu ayeuna bakal tiasa narik maskapai ageung, operator wisata anu ageung tapi anu langkung penting urang bakal tiasa mikat pasar anu anyar muncul jarakna jauh ti Asia, Afrika sareng Éropa Wétan.

Pasar anu jauh ieu bakal tiasa sumping ka daérah Karibia, ngaraosan seueur pangalaman dina perjanjian anu saé, sareng tiasa lancar ngalangkungan daérah-daérah, "saur Menteri.

Pariwisata multi-tujuan mangrupikeun strategi anu parantos digunakeun ku Menteri Pariwisata pikeun ningkatkeun penawaran produk tina tujuan masing-masing tapi pikeun ngaktipkeun konektipitas udara anu langkung saé diantara pasar khususna, pikeun tujuan jarak jauh.

Kalayan susunan multi tujuan ieu, Panama bakal janten hub pikeun penerbangan jarak jauh sareng Émirat sareng Air China mangrupikeun dua operator anu dituju. Éta ogé ngalebetkeun kumaha Jamaika tiasa ngungkit langkung saé diaspora Jamaika, anu parantos nyumbang kana pengayaan budaya Panama.

"Fitur tina perjanjian ieu nyaéta pikeun ningali rasionalisasi pangaturan infrastruktur, khususna dimana fasilitas pengunjung bakal paduli.

Maka, kami bakal ningali hiji rezim visa, contona salah sahiji anu bakal ngamungkinkeun urang ngagaduhan ruang dalam negeri di lima nagara anu aya, ngan ukur pikeun tujuan pariwisata, "saur Menteri.

"Kami ogé tiasa ningali kamungkinan hiji tempat udara tunggal, pikeun maskapai penerbangan anu bakal ngalayanan daérah-daérah ieu henteu kedah mayar lima atanapi genep biaya anu béda dina hubungan lima atanapi genep ruang udara anu béda, tapi biaya tunggal anu bakal nutupan sadayana. Prospek ieu mangrupikeun bursa-buruan pikeun pangembangan pariwisata di Karibia Kalér-Kulon, "saurna.

Aspék akhir tina perjanjian ieu nyaéta nguatkeun gedong ketahanan di daérah éta, anu bakal kalebet pendirian satelit Global Resilience and Crisis Management Center di universitas anu disatujuan di Panama.

Jamaika parantos ngagaduhan hubungan diplomatik sareng Panama ti saprak 1966. Ayeuna, COPA Airlines, anu mangrupikeun pamawa bendera Panama, ngoperasikeun sabelas (11) penerbangan mingguan kana Jamaika.

Langkung seueur warta ngeunaan Jamaika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN