24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Tarip taksi naék di bandara di Éropa

Tarip taksi naék di bandara Éropa
Tarip taksi naék di bandara Éropa

Iinditan nganggo taksi ka atanapi ti bandara tetep mahal di Éropa. Naék taksi ti bandara ka pusat kota hargana rata-rata 41 EUR / 35 GBP.

Numutkeun kana panilitian pangénggalna, dina 9 ti 50 bandara pangsibukna di Éropa (18%), harga naék dibandingkeun sareng panilitian nembé genep bulan ka pengker. Nanging, taksi bandara henteu kedah mahal. Naék taksi tetep cukup terjangkau di bandara di Spanyol (27 EUR / 23 GBP) sareng Turki (19 EUR / 16 GBP).

Laporan Taxi Bandara Usum Musim Dingin 2020 'Tarip taksi di bandara Éropa' ngabandingkeun tarif taksi di 50 bandara pangsibukna di Éropa. Laporan éta nawiskeun para wisatawan wawasan harga rata-rata pikeun numpak taksi bandara ka pusat kota. Harga taksi anu tos dipesen teu kalebet dina babandinganana.

Harga naék Harga pikeun taksi di bandara Éropa teras-teras naék. Rata-rata, tumpakan taksi ka tengah kota ayeuna hargana 41 EUR / 35 GBP, atanapi 1.99 EUR / 1.77 GBP per kilométer. Rata-rata paningkatan dina taun 2020 disababkeun naékna harga 9 tina 50 bandara anu ditalungtik.

Taun ayeuna, wisatawan mayar langkung ti taun kamari di bandara di Munich (70 EUR → 75 EUR), Edinburgh (25 GBP → 30 GBP), Moskow Domodedovo (2,000 RUB → 2,300 RUB), Moscow Sheremetyevo (1,800 RUB → 2,000 RUB) , Moskow Vnukovo (1,600 RUB → 1,700 RUB), Saint Petersburg Pulkovo (1,050 RUB → 1,300 RUB), Kiev Boryspil (450 UAH → 550 UAH), Istanbul Sabiha Gökcen (150 TRY → 200 TRY) sareng Ankara Esenboga (94 TRY → 107 Cobian).

Inggris paling mahal Nagara paling mahal dina survey tetep Inggris. Saha waé anu ngalayang ka Inggris sareng ngumbara nganggo taksi saterasna ka tujuan akhir tiasa ngarepkeun harga tinggi. Rata-rata, tumpakan taksi ka tengah kota ti genep bandara UK panggedéna hargana 78.50 EUR / 67 GBP. Pikeun seueur palancong bisnis ieu tiasa ditarima, tapi henteu pikeun jalma biasa. Sumawona, biayanana mahal kusabab sababaraha lokasi bandara London anu teu pikaresepeun Stansted, Luton sareng Gatwick, anu jauh ti pusat kota. Tarip panghandapna di Spanyol sareng Turki Naék taksi ka atanapi ti bandara teu kedah mahal.

Di Spanyol sareng Turki, salaku conto, taksi langkung saé dibandingkeun sareng rata-rata Éropa. Di lima bandara pangsibukna di Spanyol, taksi ka pusat kota hargana 27 EUR / 23 GBP. Bandara Barcelona paling mahal (35 EUR) sedengkeun Bandara Alicante (20 EUR) paling hemat. Di lima bandara pangsibukna di Turki, taksi ka pusat kota hargana ngan ukur 19 EUR / 16 GBP. Supir taksi di bandara di Istanbul (IST sareng SAW) ngeusi rata-rata 200 TRY pikeun 50-kilometer drive ka pusat kota.

Taksi tetep populer Sanaos naek harga sareng biaya tinggi, taksi tetep kasohor pisan di bandara pangsibukna di Éropa. Sacara umum, taksi bandara nawiskeun transfer anu paling nyaman sareng gancang, di sagigireun éta sayogi 24/7. Éta hartosna angkat angkat awal atanapi telat teu aya masalah pisan. Dina waktos nalika angkutan umum henteu jalan, sok aya taksi anu sayogi. Sumawona, biaya per jalma turun nalika ngumbara sareng sababaraha jalma. Di nagara-nagara sapertos Turki sareng Spanyol, biayana langkung ditampi.

Tarip taksi di 50 bandara paling sibuk di Éropa Bandara Nagara Tarip taksi Harga KM / Mil per KM

1 Bandara London Stansted Inggris € 112 (95 GBP) 63 / 39.1 € 1.78

2 Bandara London Luton UK € 106 (90 GBP) 55 / 34.2 € 1.93

3 Bandara Milan Bergamo Italia € 105 52 / 32.3 € 2.02

4 Bandara London Gatwick UK € 100 (85 GBP) 47 / 29.2 € 2.13

5 Bandara Malpensa Milan Italia € 95 50 / 31.1 € 1.90

6 Bandara London Heathrow Inggris € 83 (70 GBP) 27 / 16.8 € 3.07

7 Bandara Oslo Norwégia € 81 (800 NOK) 50 / 31.1 € 1.62

8 Bandara Munich Jérman € 75 38 / 23.6 € 1.97

9 Bandara Zurich Swiss € 65 (70 CHF) 12 / 7.5 € 5.42

10 Paris Charles de Gaulle Air. Perancis € 55 26 / 16.2 € 2.12

11 Stockholm Arlanda Airport Swédia € 55 (575 SEK) 42 / 26.1 € 1.31

12 Bandara Roma Fiumicino Italia € 48 30 / 18.6 € 1.60

13 Bandara Brussel Bélgia € 45 15 / 9.3 € 3.00

14 Bandara Amsterdam Schiphol Walanda € 45 17 / 10.6 € 2.65

15 Bandara Helsinki Finlandia € 45 20 / 12.4 € 2.25

16 Bandara Berlin Schönefeld Jérman € 45 22 / 13.7 € 2.05

17 Bandara Copenhagen Dénmark € 40 (300 DKK) 10 / 6.2 € 4.00

18 Bandara Athena Yunani € 38 34 / 21.1 € 1.12

19 Bandara Jenéwa Swiss € 37 (40 CHF) 6 / 3.7 € 6.17

20 Bandara Frankfurt Jérman € 35 12 / 7.5 € 2.92

21 Bandara Edinburgh UK € 35 (30 GBP) 13 / 8.1 € 2.69

22 Bandara Manchester Inggris € 35 (30 GBP) 14 / 8.7 € 2.50

23 Bandara Barcelona Spanyol € 35 15 / 9.3 € 2.33

24 Bandara Paris Orly Perancis € 35 18 / 11.2 € 1.94

25 Moscow Domodedovo Air. Rusia € 34 (2300 RUB) 45/28 € 0.76

26 Bandara Wina Austria € 33 20 / 12.4 € 1.65

27 Bandara Perancis saé € 32 7 / 4.3 € 4.57

28 Bandara Hamburg Jérman € 30 11 / 6.8 € 2.73

29 Bandara Madrid Barajas Spanyol € 30 17 / 10.6 € 1.76

30 Moscow Sheremetyevo Air. Rusia € 30 (2000 RUB) 38 / 23.6 € 0.79

31 Bandara Baru Istanbul Turki € 30 (200 TRY) 50 / 31.1 € 0.60

32 Istanbul Sabiha Gökcen Air. Turki € 30 (200 TRY) 50 / 31.1 € 0,60

33 Bandara Düsseldorf Jérman € 28 9 / 5.6 € 3.11

34 Bandara Dublin Irlandia € 27 12 / 7.5 € 2.25

35 Bandara Cologne Bonn Jérman € 27 15 / 9.3 € 1.80

36 Bandara Tegel Berlin Jérman € 26 12 / 7.5 € 2.17

37 Bandara Palma de Mallorca Spanyol € 25 10 / 6.2 € 2.50

38 Bandara Vnukovo Moskow Rusia € 25 (1700 RUB) 30 / 18.6 € 0.83

39 Bandara Praha Czech Rep. € 24 (600 CZK) 16 / 9.9 € 1,50

40 Bandara Malaga Spanyol € 23 10 / 6.2 € 2.30

41 Bandara Budapest Hongaria € 22 (7300 HUF) 22 / 13.7 € 1.00

42 Bandara Kyiv Boryspil Ukraina € 21 (550 UAH) 35 / 21.7 € 0.60

43 Bandara Alicante Spanyol € 20 11 / 6.8 € 1.82

44 Saint Petersburg Pulkovo Air. Rusia € 19 (1300 RUB) 22 / 13.7 € 0.86

45 Bandara Ankara Esenboga Turki € 16 (106.6 TRY) 30 / 18.6 € 0.53

46 Bandara Lisbon Portugal € 15 7 / 4.3 € 2.14

47 Izmir Adnan Menderes Air. Turki € 10 (67 TRY) 17 / 10.6 € 0.59

48 Bandara Warsawa Warsawa € 9 (40 PLN) 11 / 6.8 € 0.82

49 Bukares Henri Coanda Air. Romania € 9 (45 RON) 18 / 11.2 € 0.50

50 Bandara Antalya Turki € 7 (48.5 TRY) 15 / 9.3 € 0.47

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov