Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Gempa: Naha wisatawan aman di Kapuloan Cayman?

Cayman

Sakumaha aman pengunjung di Kapuloan Cayman saatos gempa bumi 7.7 dinten ayeuna?

Surga wisata Kapuloan Cayman gempa ku akibat gempa bumi saageung 7.7 asalna 80 mil kalér-wétaneun George Town, numutkeun Layanan Pamaréntahan. Inpormasi pang anyarna ngeunaan kaayaan di Kapuloan Cayman saatos gempa sareng Industri Wisata sareng Pariwisata Pulo Cayman parantos dilaporkeun.

Éta katingalina mangrupikeun kaajaiban pikeun Kapuloan Cayman.

Kaméra pantai di a Kayman Kapuloan pamutuhan keur ngaso pas saatos gempa nunjukkeun pangunjung, ngojay, liburan. Kakara, pantai siga anu ngahiang kecuali 2 urang lalaki ngora. Teu aya hiji resort sareng hotél anu ngalaporkeun karusakan atanapi cilaka

Otoritas Bandara Kapuloan Cayman beroperasi sakumaha normal dina waktos ayeuna, tapi terminal bandara diungsikeun sareng penerbangan kaganggu nalika gempa Salasa siang. Sadaya fasilitas bandara diperiksa pikeun ngaruksak kalebet landasan pacu, celemek sareng jalan pajeg. Sakali dikonfirmasi yén teu aya ruksakna terminal bandara, operasi hiber diteraskeun sakumaha normal.

Gempa: Naha wisatawan aman di Kapuloan Cayman?
Karuksakan jalan di Kapuloan Cayman

Sababaraha bisnis di George Town parantos milih nutup mimiti saatos gempa siang ieu.

Juru bicara Otoritas Cai nyatakeun yén perusahaan kéngingkeun langkung seueur laporan ngeunaan pamiceunan sareng timnya nganilai masalah sareng bakal aya pembaruan.

Sakola pamaréntahan bakal ditutup Rebo Sakola-sakola ditutup pikeun ngamungkinkeun penilaian struktural, numutkeun Hazard Management Cayman Islands.

Palang Merah Panyumputan di Huldah Avenue, George Town dibuka jam 6.30 sonten.

Perdana Menteri sareng Gubernur siang ayeuna nembongan dina CIGTV pikeun mastikeun yén ancaman tsunami parantos lungsur. Perdana Menteri Alden McLaughlin, "Kuring terang jalma-jalma prihatin pisan sareng waswas sareng aya sababaraha karusakan struktural kalebet di bumi kuring sorangan," saur anjeunna.

"Éta ku rasa syukur anu jero anu kuring nyarioskeun henteu katingalina saolah-olah saha waé anu dinyenyeri sareng kami dijauhkeun anu paling parah tina anu tiasa janten cobaan anu leres-leres ngancurkeun."

Saur anjeunna, "Kuring terang éta mangrupikeun kajadian anu pikasieuneun pikeun urang sadayana di Pulo Jawa dina tahap ieu aya résiko rendah tsunami tapi warga disarankan ngalih ka lantai dua atanapi langkung luhur salaku pancegahan."

Anjeunna nambahan jalma-jalma kedah sadar kana ancaman gempa susulan.

Gubernur nunjukkeun yén aya sababaraha karuksakan struktural pikeun Cayman Brac sareng Grand Cayman. Cenah departemen pemadam kebakaran sareng padamelan umum ngarespon kana kajadian-kajadian éta.

Perdana Menteri Alden McLaughlin nyarios sakedik dina buletin anu nyarios, "Kami ngalakukeun sagala anu kami mampu pikeun nganyahokeun seueur inpormasi ka umum ku seueur forum média anu urang tiasa."

Cenah halaman wéb Manajemén Bahaya www.caymanprepared.gov.ky mangrupikeun sumber pangsaéna kanggo inpormasi resmi.

Cayman Airways parantos ngagantungkeun sadayana jasa anu teu penting parantos ditunda sadidinten. Kantor tikét di Grand Cayman, Cayman Brac sareng Little Cayman, ogé pusat telepon Cayman Airways Reservations, bakal ditutup dugi ka Rebo.

Sadaya operasi hiber bakal dilanjutkeun dinten ayeuna sareng énjing sakumaha anu dijadwalkeun, numutkeun siaran pers CAL.

Kapuloan Cayman, Téritori Luar Negeri Inggris, kalebet 3 pulau di Laut Karibia kulon. Grand Cayman, hiji pulo anu panggedéna, dipikaterang ku Resort-pantai na sareng sababaraha situs penyelam scuba sareng situs snorkeling.

Cayman Brac mangrupikeun titik peluncuran anu populér pikeun wisata mancing laut jero. Saeutik Cayman, pulau anu pangleutikna, mangrupikeun sato liar, ti mimiti iguanas kaancam laut, sapertos boobies suku beureum.

Nyitak Friendly, PDF & Email