Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Hungaria wartos Kaluaran pencét Berita Koréa Kidul piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Air Korea badarat di Bandara Budapest

Air Korea badarat di Bandara Budapest
Air Korea badarat di Bandara Budapest

Tumuwuhna catetan Budapest Airport teras teras ibukota Hungaria ngumumkeun maskapai anyar sanés pikeun usum panas 2020. Korea Air, pamawa bendera Koréa Kidul, bakal beroperasi tilu kali-mingguan ti hub Seoul Incheon na ka Budapest ti 23Mei dugi ka 17 Oktober. Kadatanganana hartosna yén gateway Éropa Tengah sareng Wétan bakal nawiskeun jasa usum panas unggal dinten ka Seoul, nawiskeun langkung seueur pilihan sareng genah tibatan anu kantos.

Tawaran anyar Koréa Air langkung ti ngabuktoskeun paménta tinggi di pasar anu berkembang ieu sareng ka sareng ti Asia Tenggara umumna. Kapasitas Budapest usum panas 2020 ka Asia Tenggara parantos dipelak langkung ti 100% ngalawan usum panas 2019. Ibukota Hungaria ayeuna reueus ngaraoskeun rute jarak jauh ka Beijing, Chongqing, Sanya, Seoul, sareng Shanghai di Asia Tenggara, sareng Chicago, Doha , Dubai, New York, Philadelphia, sareng Toronto.

Ngomentaran Koréa Airpengumuman, Kam Jandu, CCO, Bandara Budapest, saur: "Pikaresepeun pisan yén masih aya penerbangan jarak jauh anu diluncurkeun ti Budapest ka Seoul dina Méi. Paménta pasar ka sareng ti Koréa cekap cekap pikeun ngadukung tilu hiber mingguan énggal ieu sareng tim BUD sapinuhna komitmen pikeun ngadukung Koréa Air dina naon anu pasti bakal janten rute anyar anu suksés deui. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov