Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Nepal nunjukkeun bendera pariwisata di Istanbul

Édisi 24 of East Mediterania Internasional Pariwisata sareng Pameran Wisata (EMITT), diayakeun di Istanbul Turki antara 30 Januari 2020 sareng 2 Pébruari 2020 dipungkas ku sési jaringan bisnis anu subur dimana Nepal ngadamel ayana kuat na nunjukkeun produk pariwisata anu ngalayanan kabutuhan pengunjung Turki . Nepal ngempelkeun penghargaan "Stand Best of EMITT 2020" dina pameran.

Mr. Mehmet Nuri Ersoy, Menteri Budaya sareng Pariwisata Turki, ngadatangan Nepal. Anjeunna parantos nampilkeun kenangan sareng diulem pikeun nganjang ka Nepal ku Mr. Diwakar B. Rana, Manajer Senior Papan Pariwisata Nepal.

Turki, kalayan ngembangna ka luar, sareng didukung ku koneksi darat anu kuat, parantos muncul salaku pasar sumber anu saé pikeun seueur tujuan Asia dina sababaraha taun ka pengker sareng Nepal mangrupikeun salah sahiji. Dewan Pariwisata Nepal nempatkeun sagala upaya aranjeunna pikeun ngetok poténsial pasar ieu. Partisipasi dina EMITT mangrupikeun usaha sapertos Papan Pariwisata Nepal parantos nempatkeun sababaraha taun ka pengker. Dina taun 2019 kadatangan Turki kacatet janten 6100.

Stand Nepal narik seueur pengunjung. Jalma-jalma sagala umur katingali resep nyandak gambar di Nepal nangtung. Aranjeunna ogé naroskeun ngeunaan produk wisata anu béda sareng konéktipitas sareng formalisasi visa.

Otomatis Ngiringan

Di EMITT, NTB ngadeudeul dina lokakarya pamasaran tujuan sareng sési jejaring B2B sahingga partisipasi langkung épéktip dina hal ngawangun kontak bisnis sareng anu ngajual luar. Usaha dilebetkeun pikeun ngalebetkeun Nepal dina rancana perjalanan ti para penjual ieu. 

Otomatis Ngiringan

Nepal terkenal di tengah pengunjung sareng anggapan tujuan anu dituju parantos positip pisan. Kios Nepal nyalira nampi ampir sakitar 500+ pangunjung dagang sareng 1000+ konsumén. Kalayan 5 kali saminggu penerbangan langsung antara Kathmandu sareng Istanbul, datang wisata ka Nepal nuju naék. Nepal kedah ngalaksanakeun per janji mérek supados ekspektasi tiasa kacumponan.

Otomatis Ngiringan
5

Milu perusahaan perdagangan perjalanan Nepali di EMITT sareng NTB nyaéta Pitunjuk Himalaya Nepal Treks & Expeditions, Swornim Tours & Travels, Crystal Adventures, sareng One Himalaya Adventure.

www.welcomenepal.com

Nyitak Friendly, PDF & Email