24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Wisata anu tiasa diaksés Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kuliner kabudayaan pendidikan Hotél & Resor Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu Balanja olahraga piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Agénsi Perjalanan sareng Penasihat: Khusus pikeun Suksés

Otomatis Ngiringan
Agénsi Perjalanan sareng Penasihat: Khusus pikeun Suksés
Ditulis ku jelema nu nyunting

Konsumén ayeuna gaduh langkung seueur pilihan tibatan kantos pikeun mesen libur na. Industri perjalanan parantos robih gancang sareng bahkan lami raksasa industri teu kalis ku pergeseran paripolah konsumen. Pikeun salamet, agénsi perjalanan pinter sareng penasihat parantos tiasa mikir di luar kotak pikeun ngéléhkeun agénsi perjalanan online ageung (OTA) sapertos Expedia, Priceline sareng Airbnb ku nyayogikeun jasa khusus sareng pangalaman premium pikeun palangganna.

Kaunggulan tina Spésialisasi

Dina industri anu kompetitif, Spésialisasi masihan usaha leutik kasempetan pikeun ngukir rohangan di pasar anu ngamungkinkeun aranjeunna mekar. Agénsi perjalanan anu milih jalan khusus ngagaduhan kaunggulan gedé.

jasa pribadi

Agénsi perjalanan sareng penasihat kedah nawiskeun sentuhan pribadi anu OTA ageung henteu tiasa cocog. Tanggapan gancang pikeun patarosan, kontak langsung sareng agén booking bisi aya masalah, sareng tim anu berpengetahuan sadayana ngawangun kayakinan ka palanggan yén aranjeunna damel sareng panyadia perjalanan anu berpengalaman sareng sanggup.

Ngajual pangalaman

Kalayan konsumén sanggup buku perjalanan sorangan online ku sababaraha klik, agénsi perjalanan tiasa menang ku fokus dina nyayogikeun pangalaman, sanés ngan ukur jasa. Ku kaayaan konsuménna masing-masing, lembaga khusus tiasa ngaidentipikasi dimana aranjeunna nambihan nilai sareng perawatan tambahan anu ngabédakeun aranjeunna ti perusahaan ageung.

kadali kualitas

Unggal bisnis kedah narékahan pikeun janten anu pangsaéna dina bidangna. Ngawangun reputasi salaku agénsi perjalanan khusus henteu béda. Ku beroperasi sacara ahli dina nangtung anu sempit, agénsi perjalanan tiasa mastikeun yén aranjeunna damel babarengan sareng mitra premium sareng operator wisata kanggo nyayogikeun paket perjalanan anu paling saé pikeun palangganna.

kapercayaan

Pangetahuan, kapercayaan, sareng layanan propésional anu ditawarkeun ku operator wisata khusus sadayana ngabantosan ngawangun kapercayaan ka konsumén yén aranjeunna bakal kéngingkeun pangalaman liburan anu diarepkeun. Sareng, konsumén anu sugema mangrupikeun nasabah anu satia anu bakal uih deui kana panaséhat perjalanan paporitna.

Kaahlian jero

Daripada nyobaan dipasarkeun sadayana ka sadayana, ngahususkeun dina hiji niva ngajantenkeun langkung gampang pikeun agénsi perjalanan alit pikeun ngempelkeun elmu anu jero anu tiasa diteruskeun ka pamirsa palanggan terpilih.

Cara anu saé pikeun agénsi pikeun ningalikeun daérah kaahlianna nyaéta ngalangkungan gTLD anu jelas-jelas komunikasi naon anu dilakukeun.

Domain wisata nunjukkeun keahlian khusus

Agénsi perjalanan sareng operator wisata ngamangpaatkeun sababaraha rupa-rupa gTLD anu aya hubunganana sareng kaasup perjalanan, .vasi, .tours sareng seueur deui. Domain ieu ngamungkinkeun operator perjalanan khusus pikeun jelas nunjukkeun pamirsa ngeunaan naon waé kakhususanana. Ngagunakeun gTLD anu relevan salaku bagian tina pamasaran sareng merk identitasna ngabantosan perusahaan ieu ningkatkeun pisibilitas sareng pamilarianna online.

Wisata Kulawarga

Iinditan sakulawarga tiasa nguntungkeun, tapi éta henteu tanpa tantangan na. Agénsi anu ngalayanan kulawarga anu ngumbara ngartos tujuan, hotél, sareng perusahaan anu bakal dipikaresep ku sakulawarga, bari ngabantosan aranjeunna pikeun nyingkahan perangkap di sapanjang jalan.

Kulawarga.lancaran: Ngaran domain Family Travel mangrupikeun nami bisnis anu pas, anu masihan pijakan anu kuat pikeun mérek sareng dina hasil pamilarian pikeun jalma anu milari solusi perjalanan kulawarga. Mangrupikeun agénsi alit anu ngartos kabutuhan kompléks kolot anu ngumbara sareng murangkalih mimitian ti murangkalih lahir dugi ka rumaja anu hésé-senang, sareng grup kulawarga multi-generasi ngarencanakeun perjalanan babarengan.

Agénsi ieu ngahususkeun kana perencanaan rancana perjalanan, perjalanan multi-generasi sareng reuni, pelayaran sareng resort anu ramah kulawarga, kondo, liburan Disney, sareng wisata grup leutik. Upami anjeun ngarencanakeun liburan salaku kulawarga, anjeun aya dina tangan anu aman nalika ngarencanakeun perjalanan anjeun sareng agénsi ahli sapertos kieu.

Leres-leres: Perusahaan ieu nawiskeun "liburan petualangan" kanggo kulawarga sadaya umur. Paket aranjeunna diwangun sakitar pangalaman sareng hotél anu dikurasi kalayan ati-ati ku barudak. Aya tekenan kana kasenangan sareng seueur kagiatan anu tiasa dipilampah ku sakulawargi, sapertos safaris, wisata tuk-tuk, buruan pemulung, sareng kelas masak. Sadayana diurus ti mimiti dugi ka akhir, ngaleungitkeun sadaya setrés dina ngarencanakeun sareng ngangkut janten kulawarga tiasa ngaraosan unggal menit liburan na sasarengan.

Otomatis Ngiringan

Royalreunions. perjalanan: Réunion sareng perjalanan duanana kecap konci populér anu dianggo ku panyiar pikeun mendakan pilihan perjalanan reuni pikeun kulawargana. Ngagunakeun pangalihan anu peringkat pisan pikeun kecap konci ieu ngamungkinkeun Royal Caribbean, salah sahiji jalur pelayaran panggedéna di dunya, pikeun tetep mayunan persainganana dina milarian organik.

Otomatis Ngiringan

Wisata Kabutuhan Husus

Pariwisata anu tiasa diaksés mangrupikeun pasar anu saé, kalayan agénsi alit sadar yén peryogi pisan jasa perjalanan propésional pikeun jalma anu kirang nguping, visi, sareng mobilitas.

Forall.panjang perjalanan: Kanggo Sadayana Perjalanan persis sareng nami domain na tersirat - perjalanan kanggo sadayana. Aranjeunna ngahususkeun kana wisata anu ngajantenkeun wisatawan anu buta boh anu katingali tiasa ngaraos liburan dina kahirupan.

Otomatis Ngiringan

Tujuan sareng bungkusan anu sanés didesain unggal taun, kalayan nekenkeun kanyamanan, perawatan propésional sareng pribadi, sareng pilihan panyayogi pariwisata anu dipilih sacara langsung.

Travability.jalanan: TravAbility mangrupikeun panyokong pikeun pariwisata anu tiasa diaksés, nyayogikeun kasempetan pikeun jalma cacat pikeun ngumbara kalayan lancar ka tujuan anu luhur di dunya.

Otomatis Ngiringan

Misi aranjeunna nyaéta:

"Ajak sadaya budaya di dunya ningali cacad salaku bagian anu teu kapisahkeun sareng kahirupan, sareng nyayogikeun motivasi sareng alat pikeun industri pariwisata pikeun ngamungkinkeun aranjeunna nyiptakeun lingkungan anu tiasa diaksés anu ngamungkinkeun kaasup kana cara anu ékonomis."

Leungeun.lancaran: Hands on mangrupikeun perusahaan milik tuli anu nyayogikeun wisata di panjuru dunya pikeun jalma anu nganggo basa isarat. Pendiri sadar aya lolongkrang di pasar pariwisata spesialis nalika anjeunna ningali yén seueur turis pireu anu nganyatakeun koméntar négatip ngeunaan perjalananna.

Otomatis Ngiringan

Ti mimiti anu handap, agénsi ieu ngembangna timna sareng ayeuna nawiskeun wisata di 60 nagara. Tekenanna nyaéta nyayogikeun layanan premium sareng panduan bahasa isarat, kelompok alit, sareng pangalaman unik.

Wisata pesiar

Nordik.pelayaran: Ngaran domain nyarios sadayana. Perusahaan ieu khusus kana pelayaran ngalangkungan Éropa Kalér, Skandinavia, sareng daérah Baldi.

Otomatis Ngiringan

Kalayan rupa-rupa paket pesiar sareng wisata anu dipandu pikeun nyocogkeun unggal anggaran, Nordic Cruises bangga janten operator wisata utama di Swédia, Norwégia, Finlandia, Éstonia, sareng Rusia.

Savorthejourney.pelayaran: Ieu mangrupikeun agénsi salaki sareng pamajikan anu patani sayuran nalika usum panas tapi janten perencana perjalanan sareng host pesiar nalika cuaca mimiti tiis.

Otomatis Ngiringan

Kalayan pangalaman sateuacana dina industri perjalanan sareng pangalaman langsung ngumbara di 30 nagara, nyandak 30 pelayaran laut, sareng ngajajah sadayana 50 nagara bagian di Amérika Serikat, tim anu setia ieu ngartos sacara rinci perjalanan anu hadé anu tiasa ngajantenkeun atanapi ngarusak liburan impian.

Harepan.pelayaran: Ekspektasi Cruises ngagaduhan pilihan anu hadé tina 32,812 pilihan pelayaran di 612 kapal. Salaku panyadia spesialis, aranjeunna tiasa nawiskeun wisatawan "henteu-ngapung" sareng anu mikaresep laut paket pelayaran anu sampurna pikeun kaperluanana, sasarengan sareng tawaran menit terakhir pikeun anu langkung resep liburan spontan.

Otomatis Ngiringan

Upami anjeun milarian pikeun ningkatkeun ayana digital agénsi perjalanan spesialis anjeun sareng mendakan nami domain idéal anjeun,panggihan sareng mésér nami domain anu aya hubunganana sareng perjalanan di Travel.Domains.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.