24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

"Perjalanan Sesaat" Janten Langkung Ditarima

Survey: "Bleisure" Janten Langkung Ditarima; Lalaki Langkung dipikaresep Ngalangkungan Perks Tradisional pikeun Wisata pikeun Usaha
pelesir

Perjalanan bisnis digabungkeun sareng luang nyaéta knwon salaku perjalanan Bleisure.

Panilitian negeskeun perjalanan bisnis dianggap "perkerjaan" ku para profesional sagala umur - sareng nunjukkeun tanda-tanda janten langkung ditampi.

Numutkeun ka survey, pagawé anu ngalaksanakeun perjalanan pelesir ngalaporkeun kapuasan langkung saé ku kualitas kahirupan nalika di jalan (91% vs 79%) tibatan wisatawan anu henteu santai. Naon deui nyaéta langkung seueur jalma anu raoseun kedah ngirangankeun kagiatan luang ka bosna (19% vs 21%) atanapi batur sapagaweanna (22% vs 24%), dibandingkeun sareng sataun katukang.

Narikna, bari seuseueurna wisatawan pelesir yakin yén perjalanan bisnis nyumbang kana kasuksésan karirna (86% vs 69% wisatawan anu henteu santai), survey Nasional nimukeun lalaki langkung daék nyerah tina kauntungan tinangtu pikeun kéngingkeun kasempetan perjalanan bisnis, sapertos siga:

  • Gaji langkung luhur (21% vs 10% awéwé)
  • Pangsaeutikna dinten deui (22% vs 10% awéwé)
  • Teu aya jam usum panas / jam flex (28% vs 21% awéwé)

Sumawona, lalaki ogé resep ngalakukeun kabiasaan anu manpaat nalika ngumbara pikeun bisnis, sapertos nyéépkeun waktos pikeun nyalira (68% vs 58% awéwé), ngagaduhan latihan (57% vs 45% awéwé) sareng nuturkeun pola dahar anu séhat ( 44% lawan 35% awéwé)

Nalika boomer orok manjangkeun karirna sareng padamel Generation Z ngaluncurkeun tugasna, urang parantos dugi ka tanaga padamel opat generasi. Sareng di jerona, boomer orok, Generasi Xers, milénium sareng Gen Zers masing-masing gaduh persépsi sorangan ngeunaan padamelan sareng waktos pribadi - duanana di kantor boh nalika aranjeunna ngumbara pikeun bisnis. Nanging di sadayana kaopat kelompok, aya kacenderungan anu jelas: Tujuan anu sulit tina "kasaimbangan kerja-kahirupan" nyaéta masihan jalan pikeun "campuran-damel-kahirupan" anu langkung cairan anu langkung pas sareng jadwal anu dinamis pikeun para buruh modéren.

Survei Kaayaan Nasional Wisata Bisnis Nasional anu katilu pikeun National Car Rental nunjukkeun yén nalika 67% réspondén masih nyobian ngagambar garis antara padamelan sareng kahirupan pribadi, 65% yakin éta tujuan anu henteu réalistis. Sabalikna, langkung ti satengah réspondén ayeuna nyampur kahirupan padamelan sareng kahirupan pribadi, tibatan nyobian ngajagi aranjeunna pisah.

Naon anu dicampur campuran-kahirupan ieu? Salami saminggu rata-rata, réspondén ngajawab email saatos jam damel dina 3.97 dinten, sumping langkung awal atanapi cicing telat dina 3.72 dinten sareng nyandak telepon damel saatos jam kerja dina 3.00 dinten. Tapi, nalika nuju damel, aranjeunna ogé ngajawab email pribadi dina 2.94 dinten, nyandak telepon pribadi dina 2.85 dinten sareng damel dina proyek pribadi dina 1.63 dinten. Pergeseran ka campuran ieu leres-leres didukung ku pamimpin senior sareng éksékutip, 65% diantarana nyarios yén aranjeunna resep nyampur kahirupan pribadi sareng propésionalna.

Perjalanan "Bleisure" Teruskeun sareng Langkung Ditarima

Data nunjukkeun tren ieu hususna kasohor di kalangan palancong bisnis sareng populér disebut "pelesir." Survei mendakan kaseueuran wisatawan bisnis (81%) ngalibetkeun sababaraha bentuk perjalanan pelesir, kalebet ngalebetkeun kagiatan luang kana perjalanan bisnis (61%), ngalegaan perjalanan bisnis kana perjalanan luang (41%) sareng mesen liburan sakitar perjalanan bisnis (33 %). Millennial (86%) leuwih gampang ngalakukeun perjalanan pelesir tibatan Gen Xers (76%) sareng boomer orok (73%). Salaku tambahan, pamimpin senior / éksékutip ampir dua kali kamungkinan manjangkeun perjalanan bisnisna kana perjalanan santai (50%) atanapi buku liburan di sekitar perjalanan bisnisna (40%) tibatan anu sanés non-manajer (28% sareng 27%, masing-masing).

"Dina dunya anu beuki nyambung sareng mobile, urang ningali padamel - sareng wisatawan bisnis, khususna - mendakan cara énggal pikeun nyaimbangkeun padamelan sareng waktos pribados," saur Don Moore, wakil presiden senior ngeunaan usaha bisnis global pikeun Enterprise Holdings, anu gaduh sareng ngoperasikeun Séwa Mobil Nasional, ogé mérek Perusahaan Rent-A-Car sareng Alamo Rent A Car. "Nalika urang lebet dékade anyar abad 21 ieu, panilitian Nasional nunjukkeun pergeseran ieu pamikiran. Daripada nyobian pikeun ngahontal ekspektasi anu teu réalistis, urang aktip milari cara pikeun nyampur damel sareng luang pikeun ngahontal kahirupan sareng karir. ”

Nalika ngumbara pikeun bisnis, pagawé anu ngalaksanakeun perjalanan pelesir ngalaporkeun kapuasan umumna langkung luhur ku kualitas kahirupan nalika di jalan (91% vs 79%) tibatan wisatawan anu henteu santai. Aranjeunna ogé ngalaporkeun kauntungan tambahan sapertos nuturkeun diet anu séhat (41% vs 32%), latihan (53% vs 41%) sareng balik deui perasaan disegerkeun (54% vs 35%). Anu matak, aya bukti yén perjalanan pelesir meunang panarimaan deui. Tujuh puluh salapan persén wisatawan pelesir langkung resep janten sukarelawan pikeun perjalanan bisnis upami aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa manjangkeun waktos, nepi ka salapan persén tina survey taun kamari, sareng langkung seueur jalma anu raoseun kedah ngirangankeun kagiatan luangna ka bosna (19% vs 21%) atanapi batur sapagaweanna (22% vs 24%), dibandingkeun sareng sataun katukang.

Anu penting, seuseueurna wisatawan pelesir (86% vs 69% wisatawan anu henteu santai) yakin yén perjalanan bisnis nyumbang kana kasuksésan karirna sareng ngabantosan aranjeunna ngawangun hubungan konci anu sanésna teu tiasa tanpa perjalanan bisnis (81% vs. 73%) .

Campuran mangaruhan Pilihan Angkutan Bumi

Angkutan darat terus janten komponén konci perjalanan bisnis. Numutkeun ka survey Nasional, palancong ngandelkeun campuran pilihan transportasi, gumantung kana kabutuhna. Salaku conto, mobil nyéwa mangrupikeun pilihan utama pikeun ngurilingan kota (78%) sareng badé rapat bisnis (72%), sedengkeun ridesharing dianggo pikeun kénging ka réstoran sareng bar (68%). Taksi sareng rideshares dianggo sami pikeun dugi ka sareng ti bandara (70%).

"Angkutan darat sanés skénario hiji-ukuran-pas-sadayana pikeun palancong bisnis," saur Moore. "Karyawan milih, sareng kabijakan perjalanan perusahaan ngamungkinkeun, sababaraha modeu transportasi dina hiji perjalanan - sareng nyéwa mobil tetep ngagaduhan peran penting dina campuran éta."

Diaktipkeun ku Téhnologi

Pergaulan kerja sareng kahirupan sami-sami diaktipkeun ku téknologi, anu ngagaduhan peran ageung dina nangtoskeun merek mana anu dipilarian ku palancong.

Data survey nunjukkeun 90% milih mérek anu nawiskeun aranjeunna alat téknologi anu ningkatkeun pangalaman perjalanan bisnis. Sareng 90% wisatawan pelesir nganggap mobil anu aya hubunganana pikeun nguntungkeun pikeun perjalanan bisnis. Nasional, mérek nyewa mobil perdana pikeun sering palancong bandara, terus mekar tawaran jasa na pikeun pendekar jalan kalayan inisiatif inovatif sareng platform téknologi anu dirancang pikeun nyiptakeun pangalaman palanggan anu saé di kelas. Aplikasi mobile anu kéngingkeun penghargaan mérek nyayogikeun palaku bisnis sareng titik kontak pikeun ngatur sadaya aspek perjalanan nyewa. Sareng halaman wéb Nasional nembé réngking nomer 1 dina kapuasan konsumén pikeun gampang napigasi, penampilan umum, jajaran jasa / kagiatan, kajelasan inpormasi anu disayogikeun sareng kagancangan halaman-beban.

PANALUNGTIKAN: Résénsi Mobil Nasional Nagara Résénsi Perjalanan Bisnis dilakukeun 18-26 Nopémber 2019, diantara 995 parahu bisnis sering AS di panel panilitian pasar sampel Federasi Lucid ngeunaan konsumén AS. Dina waktos survey, pamilon kedah yuswa 25 dugi 65 taun, ayeuna padamelan atanapi padamelan mandiri (35+ jam saminggu) sareng ngumbara dina 12 bulan kapengker pikeun tujuan bisnis, kalayan minimal dalapan wengi total.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Éditor Kandungan Syndicated