24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kabudayaan wartos jelema Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Rusia cabbie dina jas hazmat seuri tina histeria coronavirus

Kaos Hazmi-jas-ngagem cabbie Rusia seuri histeria coronavirus
Rusia cabbie dina jas hazmat seuri tina histeria coronavirus

Seuri dipikanyaho manjangkeun umur manusa, jadi cabbie di kota Rusia Siberia Rusia Omsk datang sareng prank pikeun ngébréhkeun suasana haté di tengah laporan pikasieuneun éta viruscorona ngahontal Rusia.

Panumpang taksi di Omsk rada reuwas ningali supir taksi na nganggo topéng gas sareng jas hazmat sareng ketat naroskeun ka aranjeunna upami aranjeunna nembé ka Cina.

Si cabbie percaya yén alat pelindungna anu lengkep ogé épéktip ngalawan virus pangénggalna di dunya atanapi, sahenteuna, pangaruh psikologis négatip anu dikaluarkeun ku warta ngeunaan panyakit ka jalma.

Supir taksi nganggo alat pelindung lengkep nyarios yén mimitina anjeunna henteu yakin kumaha réaksi masarakat, tapi "sadayana nganggap éta lucu, positip; aranjeunna seuri éta, sadayana resep éta. " Seueur ogé anu nyandak poto selfie sareng lalaki éta.  

Supirna ngartos yén coronavirus, anu parantos nyéépkeun langkung ti 800 nyawa, mangrupikeun masalah anu serius, tapi anjeunna yakin éta masih teu aya alesan pikeun nahan hirup anjeun.

Ngan ukur dua kasus coronavirus anu parantos kacatet di Rusia, kalayan duanana pasién mangrupikeun warga nagara Cina anu nembé sumping di nagara éta. Jalma anu kainféksi, anu cenah ngagaduhan panyawat panyakit sedeng, sareng anu kontak caket sareng aranjeunna, sadayana dikarantina di rumah sakit khusus.

Nanging, laporan média ngeunaan coronavirus masih ngiringan seueur urang Rusia janten hareudang, kalayan masker pameunteu janten komoditi langka sareng harga ubar anti-virus spiking pisan sahingga pamaréntah mutuskeun nginterupsi.

Si cabbie nyarioskeun yén masquerade na diperyogikeun pikeun "ngaganggu jalma-jalma tina téma coronavirus, tina seueur inpormasi perkawis éta ... sabab akhir-akhir ieu seueur teuing négatip ngeunaan téma ieu, sahingga sadayana jalma sieun ku virus."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov