Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pameran di Belgrade bakal nampilkeun poténsi wisata daérah Rusia

Pameran di Belgrade bakal nampilkeun poténsi wisata daérah Rusia
Pameran di Belgrade bakal nampilkeun poténsi wisata daérah Rusia

Sérbia bakal janten host ka-42 Pameran Pariwisata Belgrade Internasional dina 20-23 Pébruari, 2020. Poténsi wisata di daérah Rusia bakal dipidangkeun salaku bagian tina paméran babarengan dina acara wisata utama ieu di Éropa Kidul-Wétan. Délégasi Rusia bakal dipimpin ku Olga Yarilova, Wakil Menteri Menteri Kebudayaan Féderasi Rusia.

Kaluga, Ryazan, Tver, Tula, sareng daérah Tyumen, Républik Komi, Républik Krimea, Républik Buryatia, Museum Pusat Perang Patriotik anu hébat, operator wisata "Caprice", Asosiasi karajinan seni Nasional Rusia ", sareng GlobalRusTrade bakal nampilkeun warisan budaya sareng sajarahna, rekreasi alam, jalur hiking, sareng tradisi masarakat dina kaayaan Rusia.

Pameran di Belgrade bakal nampilkeun poténsi wisata daérah Rusia
0a1a 23

Mei 2020 mangrupikeun peringatan ka-75 tina Kemenangan anu hébat. Acara penting ieu mangrupikeun bagian tina sejarah dunya, Rusia sareng Serbia sareng bakal diperhatoskeun khusus dina pameran di Belgrade. Peserta bakal nembongkeun wisata militér-patriotik anu didaptarkeun pikeun acara sareng prestasi Perang Dunya II, sareng Museum Pusat Perang Patriotik anu hébat bakal nunjukkeun aranjeunna nganggo téknologi VR, ogé nampilkeun éksposisi musium unikna.

Nagara-nagara ieu ngabahas kamekaran wisata anu bakal ngenalkeun wisatawan kana karajinan seni masarakat Rusia sareng Serbia. Prakarsa ieu rada aya hubunganana: 2022 bakal janten Taun seni rayat sareng warisan budaya anu teu langsung di Rusia. Dina paméran "Sajam Turizma" téma karajinan sareng padagangan masarakat bakal ditepikeun kalayan warna. Kalayan dukungan ti Menteri Perindustrian sareng Perdagangan Féderasi Rusia sareng dilaksanakeun sareng GlobalRusTrade toko seni karajinan sareng masarakat bakal tiasa dianggo dina standar éta. Datang bakal ngenalkeun karya-karya éndah ku seniman urang, sareng seueur anu tiasa nyandak sapotong Rusia sareng aranjeunna. Asosiasi "Kesenian rakyat sareng karajinan Rusia" bakal nampilkeun proyék pendidikanna "Folk culture ABC". Sareng dina posisi Rusia, dina panungtun ati-ati seniman sareng pelukis, sadayana bakal tiasa ilubiung dina bengkel sareng nyobian Gorodetsky, Khokhloma, Mezen atanapi Boretsky karajinan, "Gzhel" sareng lukisan "Zhostovo", sareng diajar seueur anu pikaresepeun Rahasia dagang anu dipikanyaho ukur ku master hébat. Salaku tambahan, zona poto disayogikeun pikeun nyandak gambar nganggo boneka matryoshka asli.

Ti tanggal 21 Pébruari di tempat nangtung Rusia saurang seniman ti Républik Buryatia bakalan nyanyi tikoro sareng maénkeun alat nasional.

Pikeun ngamajukeun wisata gastronomis Rusia, dina dinten kadua paméran Belgrade, stand Rusia bakal janten tuan rumah jam gastronomis "Tastes of Russia", salami para tamu paméran ngagaduhan kasempetan pikeun ngaraosan masakan Rusia tradisional régional.

Wakil agénsi perjalanan "Caprice" bakal nyarioskeun kasempetan nampi turis Serbia di Rusia.

Kalayan unggal taun hubungan wisata Rusia-Serbia beuki kuat. Aliran wisata ti Sérbia ka Rusia beuki ningkat. Daérah Rusia resep pikeun ngagedékeun géografi perjalanan wisata Serbia, aktip ngamajukeun sareng nawiskeun wisata lokal sareng antarbébas di pasar wisata Serbia. Diantarana, "Wisata Kaisar", nyambung ka riwayat kulawarga Royal sareng ngahijikeun sababaraha daérah - ti Moskow sareng St. Petersburg ka Siberia, Tyumen sareng Tobolsk, "Rusia - tempat kalahiran wisata kosmonautik" sareng wisata "Kalung Perak", ngenalkeun kota Rusia beulah kalér-kulon. Wisata akhir minggu, program rekreasi kulawarga, kasihatan, ziarah, sareng wisata gastronomis parantos sacara khusus dikembangkeun pikeun turis Serbia.

Sajumlah acara diayakeun salami rombongan Rusia tetep. Bubuka Grand paméran poto "Dina lénsa perang", didaptarkeun ka ulang taun ka-75 kameunangan tina perang Patriotik anu hébat, bakal diayakeun dina tanggal 20 Pébruari di pusat sains sareng budaya Rusia. Zarni El folk music ensemble (Komi Republic) sareng seniman nyanyi tikoro ti Buryatia bakal tampil dina bubuka paméran.

Presentasi ngeunaan poténsi budaya sareng wisata di daérah Rusia badé diayakeun pikeun profesional industri pariwisata sareng perwakilan média tanggal 20 Pébruari. Kajadian sareng padamelan Rusia nangtung pikeun tujuan sanés masarakat umum sareng masarakat ahli Serbia kalayan wisata budaya Rusia sareng tradisi.

Dina dinten anu sami, 20 Pébruari, grup damel ngeunaan budaya sareng pariwisata dina Komite Antarpamaréntah Rusia-Serbia ngeunaan perdagangan, ékonomi, kerjasama ilmiah sareng téknis bakal ngayakeun sési.

Kami ngantosan anjeun di tempat Rusia di Belgrade

(Expocentre of Belgrade, Bulevar vojvode Mišića 14, aula № 1,

nangtung №1311 / 1).

Presentasi bakal dilaksanakeun tanggal 20 Pébruari,

Beogradski Sajam, aula leutik - Galeri, jam 14.00.

Kanggo patarosan akréditasi pers ngeunaan partisipasi dina presentasi, mangga kontak: [email dijaga] \ [email dijaga]

Pikeun ngajadwalkeun rapat B2B masing-masing sareng pamilon ti Rusia, mangga kontak: [email dijaga]\ [email dijaga]

Operator nangtung Rusia - OOO "Euroexpo", panitia forum wisata Rusia Internasional gugur "LEISURE" (Moskow, "Expocentre)

Pameran pariwisata internasional Sajam Turismo (IFT) di Belgrade parantos diayakeun salami 42 taun berturut sareng mangrupikeun pameran wisata Balkan panggedéna. Di 2019, langkung ti 900 peserta pameran ti 40 nagara ngiringan ngiringan sajam Turizma. Paméran éta dihadiran sakitar 65 rébu urang. Kusabab 2003 Sajam Turismo mangrupikeun anggota Asosiasi paméran wisata Éropa - ITTFA sareng Asosiasi Internasional paméran wisata - ITTFA.

Nyitak Friendly, PDF & Email