24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Nagara mana anu ngandelkeun pariwisata pikeun padamelan anu paling?

Nagara mana anu ngandelkeun pariwisata pikeun padamelan anu paling?
Nagara mana anu ngandelkeun pariwisata pikeun padamelan anu paling?

Ahli wisata parantos ngaanalisis jumlah padamelan wisata anu sayogi di langkung ti 170 nagara di panjuru dunya pikeun ngungkabkeun sabaraha padamelan anu didamel kanggo unggal 100 wisatawan anu nganjang.

Dina 2019 1.5 milyar kadatangan wisatawan internasional kacatet, sacara global, sareng kami diharepkeun bakal ningali kanaékan persentase perjalanan di 2020, sareng kanaékan 4% dina taun ka tukang. Wisatawan anu nganjang ka nagara ngahasilkeun paméntaan padamelan anyar pikeun didamel - turis peryogi réstoran, bar sareng tempat wisata anu tiasa didatangan, ku sabab kitu, tempat-tempat ieu peryogi padamel.

Janten nagara mana anu nyiptakeun padamelan padamelan paling seueur pikeun unggal 100 jalma anu nganjang?

Nagara-nagara anu nyiptakeun padamelan wisata paling per 100 wisatawan 

nagara  Padamelan per wisatawan Padamelan per 100 wisatawan 
Bangladés 9 944
India 2 172
Pakistan  2 154
Venezuela  1 101
Ethiopia  1 99
Madagaskar  1 93
Filipina 1 83
Guinea  1 77
Libya 1 68
Nigeria 1 66

Bangladés sumping di tempat paling luhur pikeun padamelan padamelan paling seueur anu sayogi pikeun unggal wisatawan anu sumping - kalayan ngan kirang tina 1,000 (944) padamelan anu sayogi pikeun unggal 100 wisatawan anu sumping, ieu sami sareng salapan padamelan pikeun unggal wisatawan. 

Sanaos aya celah anu ageung antara peringkat kahiji sareng kadua, India nuturkeun Bangladés kalayan langkung 25,000,000 (26,741,000) padamelan pariwisata sayogi - ieu sami sareng dua padamelan anu sayogi pikeun unggal wisatawan anu nganjang. India mangrupikeun pasar pariwisata kaluar paling gancang di dunya sabab aya naékna India anu ngumbara ti leuleutik.

Buana kalayan padamelan anu paling seueur sayogi pikeun wisatawan

Kaluar ti 10 nagara luhur anu paling seueur padamelan per turis, lima nagara éta ayana di buana Afrika. Étiopia rengking di tempat kalima kusabab ngagaduhan padamelan anu paling seueur pikeun unggal wisatawan anu dilongok - dina 2018 aya 924,000 padamelan pariwisata anu sayogi. 

Guinéa urutan di tempat kadalapan sareng 77 padamelan sayogi pikeun unggal 100 tamu, sareng Libya nuturkeun ka tukang ku 68 padamelan sareng Nigeria sareng 66. 

Pariwisata nyayogikeun padamelan dimana aranjeunna paling diperyogikeun - sareng kaseueuran waktos, pariwisata mangrupikeun supir kamekaran padamelan sareng ékonomi anu séhat. Dina 2017, 1 ti 5 sadaya padamelan anyar anu didamel di saalam dunya kusabab tuntutan ti pariwisata.

Sedengkeun nagara-nagara di Afrika - sapertos Afrika Kidul sareng Mauritius - ngagaduhan lingkungan wisata anu paling sibuk, nagara sapertos Gabon masih kénéh nyanghareupan tantangan dina pasar pariwisata.    

Parobihan persentase dina padamelan wisata di panjuru dunya 

Dina 2013, Islandia ngan ukur aya tujuh padamelan anu sayogi pikeun unggal 100 wisatawan anu nganjang, tapi dina 2018 ieu naék janten 15, kanaékan 109% - kalayan seueur wisatawan ngadatangan landmark sareng tempat wisata sapertos Blue Lagoon sareng Lampu Utara, teu aya anu héran yén pariwisata didieu parantos ningali paningkatan kasadiaan padamelan.

Grenada ayeuna ngagaduhan salapan padamelan sayogi pikeun unggal 100 wisatawan, tapi di 2013 aya ngan ukur lima padamelan pikeun unggal 100 urang - tumuhna jalma anu nganjang ka pulau-pulau Karibia anu kirang dikenal tiasa disababkeun ku harga anu ningkat di tujuan anu populér sapertos Barbados sareng St Lucia . Antara Januari sareng Juni taun 2019, Grenada ningali langkung 300,000 (318,559) pengunjung.   

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov