Pariwisata Venice ngeureunkeun Karnaval nganjang ka bumi

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Pariwisata Venice ngeureunkeun Karnaval nganjang ka bumi
vencar

Urang Itali sareng pangunjung siap-siap ngiringan sesa Karnaval Venice atanapi minggu Pantun Milan bakal kaget nalika aranjeunna gugah dina Senén énjing. Sakumaha dilaporkeun dina eTurboNews kamari, boh kota boh Itali aulang waspada sieun aya panyebaran Coronavirus.

nu paway of Venice mangrupikeun festival taunan anu diayakeun di Venice, Itali. The paway dipungkas ku perayaan Kristen Puasa, opat puluh dinten sateuacan Paskah, dina Shrove Salasa dinten sateuacan Rebo Ash. Festival ieu kasohor di dunya ku masker anu rumit.

Venice ngagaduhan dua dinten deui kanggo Karnaval deui sareng parantos dieureunkeun ujug-ujug. Otoritas ayeuna nyungkeun sadayana ka bumi. Pembatalan tina acara tradisional ieu sareng pangasilan panghasilan wisata utama mangrupikeun niup ka Kota Venesia, kana tradisi sareng pariwisata pikeun Italia.

Pariwisata Venice ngeureunkeun Karnaval nganjang ka bumi
minggu minggu milan



270 km jauhna ti Venice, Milan nuju siap-siap pikeun dinten terakhir anu terkenal Pantun Minggu dinten Senén. Otoritas di kota panggedéna kadua di Itali Kalér ngabolaykeun acara dinten Senén sakitar Fashionweek.

Masalah ngeunaan jumlah kasus coronavirus di Italia anu nyababkeun kaputusan hésé ieu. Langkung aman tibatan punten éta ogé trend di Italia, sapertos anu aya di seueur penjuru dunya ayeuna.

Jumlah kasus anu dikonfirmasi di Italia melonjak dugi ka 157, janten fokus inféksi pangageungna di Éropa. Tilu urang parantos maot. Pejabat di Italia prihatin kusabab henteu acan tiasa ngalacak sumber virus anu katingalina nyebar gancang di belah kalér nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
>