24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Italia Megatkeun Warta Warta Méwah Rapat Berita Industri rapat wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pariwisata Venice ngeureunkeun Karnaval nganjang ka bumi

Pariwisata Venice ngeureunkeun Karnaval nganjang ka bumi
vencar

Urang Itali sareng pangunjung siap-siap ngiringan sesa Karnaval Venice atanapi minggu Pantun Milan bakal kaget nalika aranjeunna gugah dina Senén énjing. Sakumaha dilaporkeun dina eTurboNews kamari, boh kota boh Itali aulang waspada sieun aya panyebaran Coronavirus.

nu paway of Venice mangrupikeun festival taunan anu diayakeun di Venice, Itali. The paway dipungkas ku perayaan Kristen Puasa, opat puluh dinten sateuacan Paskah, dina Shrove Salasa dinten sateuacan Rebo Ash. Festival ieu kasohor di dunya ku masker anu rumit.

Venice ngagaduhan dua dinten deui kanggo Karnaval deui sareng parantos dieureunkeun ujug-ujug. Otoritas ayeuna nyungkeun sadayana ka bumi. Pembatalan tina acara tradisional ieu sareng pangasilan panghasilan wisata utama mangrupikeun niup ka Kota Venesia, kana tradisi sareng pariwisata pikeun Italia.

Pariwisata Venice ngeureunkeun Karnaval nganjang ka bumi
minggu minggu milan



270 km jauhna ti Venice, Milan nuju siap-siap pikeun dinten terakhir anu terkenal Pantun Minggu dinten Senén. Otoritas di kota panggedéna kadua di Itali Kalér ngabolaykeun acara dinten Senén sakitar Fashionweek.

Masalah ngeunaan jumlah kasus coronavirus di Italia anu nyababkeun kaputusan hésé ieu. Langkung aman tibatan punten éta ogé trend di Italia, sapertos anu aya di seueur penjuru dunya ayeuna.

Jumlah kasus anu dikonfirmasi di Italia melonjak dugi ka 157, janten fokus inféksi pangageungna di Éropa. Tilu urang parantos maot. Pejabat di Italia prihatin kusabab henteu acan tiasa ngalacak sumber virus anu katingalina nyebar gancang di belah kalér nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.