24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Hotél & Resor rapat wartos Warta Breaking Sri Lanka piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sri Lanka hoyong pendak sareng wartawan di ITB

Otomatis Ngiringan
srilanka

Pulo pulau Sri Lanka nampilkeun dirina di ITB 2020 ku mérek anu dikuatkeun.

Saatos taun anu penting dina 2019, anu Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka (SLTPB) ayeuna didedikasikan pikeun rekonstruksi sareng nguatkeun citra nagara na nyalira. Kamungkinan pembukaan deui sambungan hiber tina Sri Lankan Airlines ka Jérman ngagariskeun régésasi mérek sareng pentingna pasar perjalanan Jérman. Salaku bagian tina ITB 2020, nagara pulau bakal nampilkeun mérek lami na dina tatakrama anyar di Aula 5.2a.

Kalayan kecap "Kuat sareng tahan banting", kuat sareng stabil, SLTPB bakal aya ti 4 Maret dugi ka 8th, 2020 di Aula 5.2a di ITB 2020 di Berlin. Saatos insiden utama dina April 2019, nagara kedah nungkulan turunna signifikan jumlah turis. Ayeuna Sri Lanka deui dina peta seueur wisatawan. Mastikeun kasalametan sadaya warga satempat sareng wisatawan parantos janten prioritas utama pikeun pamaréntah Sri Lankan ti mimiti mula. Prakték kaamanan anyar parantos dilaksanakeun di sadaya lokasi konci, kalebet hotél sareng bandara, fokus kana latihan jalma, netepkeun prosedur, sareng masang alat-alat kaamanan anu maju.

Salaku hasil tina léngkah-léngkah ieu, wisatawan ayeuna tiasa ngalih bebas di sakuliling nagara deui. Jumlah kadatangan pulih sareng tambihan deui. Proposisi nilai Sri Lanka tetep henteu robih, nanging éta parantos diwangun deui. "Tujuan mérek 'So Sri Lanka' nyaéta pikeun méré ilham ka urang pikeun bangga gaduh sipat anu hadé bari sakaligus kabuka pikeun teras-terasan ngerjakeun paningkatan", saur perwakilan SLTPB. Pikeun 2020, SLTPB ngagaduhan visi pikeun janten mérek tujuan pilihan anu langkung dipikaresep di kalangan palancong global. "Janten Sri Lanka 'mangrupikeun éksprési anu seueur paripolah, perasaan, sareng émosina. Kami rupa-rupa, kami epik pisan, kami tahan banting, urang alami, seueur warna, urang sakti sareng leres 'Jadi Sri Lanka'.

Lokasina ngan ukur 45 kilométer di sagara pirus kidul daratan India, nagara Pulo nawiskeun tawaran anu pas pikeun unggal nganjang ti pantai tropis dugi ka vegetasi héjo dugi ka monumen kuno sareng sajumlah ngeunah. Dalapan Situs Warisan Dunya, rupa-rupa taman satwa sareng perkebunan téh subur narik 1.3 juta wisatawan ka nagara éta taun ka tukang dina akhir Séptémber.

Grup hotél terkemuka di Sri Lanka nyaéta Jetwing Hotels. Aranjeunna nembé dibuka hotél Kandy Gallery

Pikeun nampilkeun mérek anu dikuatkeun, Biro Pariwisata sareng Promosi Sri Lanka, ogé Sri Lankan Airlines, ngundang anjeun kana konferensi pers "Sri Lanka: Kuat & tahan banting" dina 4 Maret 2020, jam 3:15 siang di hub hub 27 / rohangan 6.

Pikeun pendaptaran, punten kirimkeun pesen ka Jaringan KPRN GmbH
Michelle Caroline Speth [email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.