24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
rental mobil Mauritius Breaking News wartos piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

10 cara saderhana pikeun ngahémat Rental Mobil anjeun di Mauritius

10 cara saderhana pikeun ngahémat Rental Mobil anjeun di Mauritius
pubgyin

Iinditan ka luar negeri ka tujuan anu luhur sapertos Pulau Mauritius mahal pisan kanggo seueur pelancong. Anu paling mahal dina daptar nyaéta harga kamar hotél sareng ongkos udara anu teu tiasa dipungkir utamina pikeun perjalanan jarak jauh.

Pitunjuk ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngabiayaan anggaran pangabutuh kabutuhan transportasi anjeun di Mauritius nalika nyiptakeun kalolobaan liburan anjeun di Mauritius sareng ngabantosan anjeun pikeun ngahémat.

Kami parantos mendakan 10 cara saderhana di handap ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngahémat nalika nyéwa mobil pikeun kabutuhan transportasi anjeun tanpa nyéépkeun anggaran anjeun.

  1. Milih sewa mobil lokal di Mauritius kalayan transparansi 100%.

Harga paling penting. Aya seueur agénsi nyéwa mobil di Mauritius. Harga anu kawilang panghandapna aya di antara perusahaan penyewaan mobil lokal tanpa kompromi kana mobil kualitas. PingouinSewa Mobil di Mauritius mangrupikeun agénsi nyéwa mobil paling dipercaya di bandara Mauritius. Anjeun tiasa ngahémat limapuluh persén nalika anjeun mesen ti nyéwa mobil Pingouin pikeun mobil anu sami sareng bersih anu sami.

2) Pesen sewaan Mobil Mauritius anjeun online sateuacanna pikeun kéngingkeun nguruskeun anu paling saé

Nalika nyéwa mobil di bandara panginten anu paling merenah sareng gampang. Nanging, anjeun panginten leres-leres nyéépkeun 30% langkung seueur tibatan harga normal nalika anjeun milampah konter anu nyéwa mobil. Kalayan   Sewa Mobil Pingouin di Bandara Mauritius, anjeun kéngingkeun tarif anu paling murah online, mesen kendaraanna sateuacanna, voucher anjeun di tangan sareng angkat mobil anjeun di konter di bandara Mauritius. Kami ngajamin harga pangsaéna online sareng naséhat pikeun nyéwa mobil anjeun online sareng ngamankeun modél anu pasti kalayan supir tambahan gratis.

3) Tingali ngan ukur pikeun tambahan anu diperyogikeun

Milarian ngan pikeun tambahan anu diperyogikeun sareng henteu milih pilihan anu teu perlu sapertos asuransi tambahan sareng tambahan séjén. Pariksa tambahan gratis dina halaman wéb Rental Mobil Pingouin Mauritius atanapi freebies dina halaman deal khusus. Kadang-kadang, mobil sering disayogikeun sadinten gratis upami diséwa langkung lami ti tilu minggu. Pantes pikeun méakkeun bijaksana ngan ukur pikeun tambahan anu manpaat.

4) Kocapkeun NO ka Waiver Asuransi

10 cara saderhana pikeun ngahémat Rental Mobil anjeun di Mauritius

Sedengkeun sadaya nyéwa mobil ditutupan ku asuransi sadaya-résiko. Ucapkeun Henteu ka aranjeunna rencana asuransi anu agén ngagoda pikeun ngajual sareng anjeun. Kéngingkeun éta sampéan téh mahal pisan sareng runtah artos! Upami anjeun nolak tutup top-up sapertos SCDW, agén tiasa nyobian ngajual anjeun bantosan sisi jalan premium anu mangrupikeun pamulihan mobil upami rusak, kaleungitan konci, batré datar. Kalayan penyewaan Mobil Pingouin di Mauritius, anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun nyéwa mobil anjeun tanpa deposit jaminan. Henteu aya setrés pikeun mastikeun upami jumlahna parantos dikredit kana rekening bank anjeun. Nanging, pikeun mayar biaya séwaan anjeun, pastikeun kartu kiridit anu badé dianggo dina nami supir timah dina voucher nyéwa.

5) Nyandak kanyamanan sareng tempat turun-waktos & Waktos

10 cara saderhana pikeun ngahémat Rental Mobil anjeun di Mauritius

Angkat nyewa mobil anjeun di bandara Mauritius langsung kalayan agénsi nyéwa mobil Pingouin cocog pisan sareng ngahémat waktos anjeun utamina upami anjeun parantos nga-pre-book mobil anjeun tina halaman wéb na. Aya seueur perusahaan nyéwa mobil di luar bandara anu jauh kirang serius sareng teu paduli kana reputasi brandna. Nyewa Mobil Pingouin mangrupikeun pengecualian sareng alamat anu saé pikeun layanan nyéwaan mobil anjeun. Sedengkeun seueur perusahaan bakal ngeusi batre pikeun tiap jam tambahan atanapi tambahan sadinten pikeun langkung ti tilu jam séwa. Nyéwa mobil Pingouin nyayogikeun dua jam gratis gratis pikeun palanggan. Ieu tiasa ngabédakeun ageung nalika nyandak mobil anjeun jam dalapan tibatan tabuh sapuluh. Pastikeun mertimbangkeun ieu nalika ngabandingkeun mobil. Kami kabuka ti jam lima pas pesawat munggaran angkat. Nanging, upami waktos lungsur saatos waktos nutup, urang ngatur ku email atanapi telepon ku nasabah pikeun lungsur mobil sareng agén dina waktos anu parantos ditangtoskeun.

6) Salawasna milari mobil anu langkung alit atanapi sedeng kacuali anjeun ngagaduhan tas golf atanapi layang-layang.

Staf kontra di bandara bakal narik pelanggan pikeun milari mobil ageung anu mangrupikeun cara pikeun ngajual. Aranjeunna diarepkeun ngajual asuransi tambahan atanapi pamutahiran kendaraan kana hiji tina tilu konsumén. Pulo Mauritius mangrupikeun Pulo alit sareng ngabayangkeun kumaha merenahna pikeun nyetir mobil alit. Faktor sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta jumlah panumpang. Tapi sajauh mungkin milih mobil otomatis anu langkung alit gampang disetir sapanjang jalan alit Mauritius sareng gampang dipendakan parkir.

7) Bawa korsi anak anjeun nyalira atanapi nyewa hiji kanggo 3 euro hungkul

Sedengkeun perusahaan nyéwa mobil anu sanésna ngeusi pisan pikeun korsi mobil budak. Disarankeun pisan pikeun anjeun mersihan kabersihan diri anu langkung murah sareng langkung saé kusabab éta ngan ukur dianggo ku anak anjeun. Anjeun panginten peryogi langkung ti hiji korsi budak, kalayan nyéwaan Pingouin Car anjeun tiasa kéngingkeun kasempetan kanggo kéngingkeun booster gratis atanapi korsi anak gratis upami anjeun peryogi langkung ti hiji.

8. Poto mobil dina lampu anu saé

Paling sering seueur nyéwa mobil; perusahaan bakal ngalakukeun formalitasna sapertos ngeusian daptar sareng nyandak pamayaran ka konsumén. Nanging, kadang-kadang aranjeunna moal ngawartosan anjeun sacara rajin kanggo gaduh gambar mobilna. Dina kaseueuran kasus, nalika ngaleupaskeun jalma-jalma éta kuciwa nalika agén ngawartosan yén aya goresan tambahan. Tapi dimana buktina? Janten, gambar nganggo telepon sélulér anjeun tiasa ngahémat anjeun seueur waktos sareng artos. Éta ngabantosan anjeun dina paséa atanapi tuduhan anu teu perlu ogé. 

9.   Buku Sateuacanna

Penting pikeun anjeun mesen mobil sajauh sateuacanna pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun harga anu mahal, tapi ogé kéngingkeun mobil. Kadang-kadang datang langsung di konter hartosna anjeun seueur usik mayar harga anu langkung luhur. Janten, buku awal sareng hargana langkung kirang langkung online. Ngalakukeun jalan-jalan di konter salami menit-menit terakhir henteu ngajamin ongkosna langkung handap saolah-olah anjeun parantos pesen tiheula.

10. Cegah booking ngalangkungan calo sanés buku langsung

Kaseueuran waktos masalah timbul nalika reservasi parantos dilakukeun ngalangkungan calo nyéwa mobil iklan harga murah dina situs perbandingan harga. Calo ngan ukur agén penjualan; kontrak nasabahna sok sareng perusahaan nyéwa mobil. Nalika aya lepatna calo ngan ukur nyeuseuh masalah sareng ngawartoskeun ka palanggan yén aranjeunna kedah langsung nungkulan perusahaan nyéwa.

10 cara saderhana pikeun ngahémat Rental Mobil anjeun di Mauritius

Éta tip lokal tiasa ngabantosan anjeun pikeun liburan anu hadé di Mauritius tanpa kompromi kana mobilitas anjeun. Nganjang ka Pulo Mauritius nyalira sareng seueur kabébasan teu ngagaduhan harga.

Profil Perusahaan Sewa Mobil Pingouin

Alamat: Bandara Internasional SSR Tingkat 0, Counter 9
Plaine Magnien 51520 Mauritius Telp: +230 637 8080

https://www.carrental-mauritius.com

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.