24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Austria Ngabobol Warta Megatkeun Berita Perjalanan Perancis Ngabobol Warta Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Israél Ngabobol Warta Italia Megatkeun Warta wartos Spanyol Breaking News Swiss Breaking News piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

COVID-19 nagara-nagara Uni Éropa anu daptar hideung: Italia, Perancis, Jérman, Spanyol, Austria

COVID-19 nagara-nagara Uni Éropa anu daptar hideung: Italia, Perancis, Jérman, Spanyol, Austria
kuman

Israel dinten Rebo maréntahkeun karantina dua minggu pikeun jalma-jalma anu sumping ti Perancis, Jérman, Spanyol, Austria, sareng Swiss kusabab takwa coronavirus, saatos maksa tindakan anu sami di Itali sareng sababaraha nagara Asia.

Israél ngabagéakeun sataun anu can pernah dilakukeun di wisata datang taun 2019, sakitar sakitar 4.55 juta wisatawan ngadatangan nagara Yahudi. Ngarecah catetan taunan pikeun sataun berturut-turut, wisata éntri ningkat 11% dibandingkeun sareng 2018, nalika 4,120,800 asing datang dugi ka nagara.

Nagara Yahudi sateuacanna ngaluarkeun instruksi karantina pikeun sadaya kadatangan ti daratan Cina, Hong Kong, Thailand, Singapura, Makau, Koréa Kidul, Jepang, sareng Italia, sareng ayeuna nambihan Jérman, Swiss, Austria, Spanyol.

Kami aya di puncak wabah global, "ceuk Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu salami pengumuman larangan larangan pangénggalna.

"Kami dina kaayaan anu langkung saé tibatan nagara-nagara sanés kusabab ... kami nyandak tindakan ketat, ketat pisan, pikeun memperlambat panyebaran Coronavirus," tambahna.

Israél ayeuna gaduh 15 kasus virus anu dikonfirmasi tapi teu aya maotna, sareng sakitar 7,000 anu sanés parantos aya dina karantina-karantina.

Nagara Yahudi sateuacanna ngaluarkeun arahan karantina pikeun sadaya kadatangan ti daratan Cina, Hong Kong, Thailand, Singapura, Makau, Koréa Kidul, Jepang, sareng Italia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.