Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Ékuador ngégél wates sareng ngahurungkeun deui penerbangan

Ékuador ngégél wates sareng ngahurungkeun deui penerbangan
ukuador

Pamaréntah Ékuador parantos ngumumkeun panutupan wates pikeun sadaya wisatawan asing anu datang, mimiti jam 23:59 dina Minggu, 15 Maret.

Dina waktos anu sami, Ékuador parantos ngalarang sadaya penerbangan internasional ti lebet ka nagara sareng nutup palabuan na wawatesan pameuntasan.

Wisatawan anu tweet: Kami nyangkut di Kolombia, kami henteu tiasa kéngingkeun hiber ka Ékuador sateuacan perbatasan ditutup, ngan aya tilu hiber sareng kami ngantosan ngantri 4 jam, diwartosan yén teu aya deui korsi , Janten urang nyangkut didieu dugi watesna muka deui.

Pamaca sanésna tweet: Abdi warga Kanada anu nyangkut Ékuador sareng wawatesan nutup sakitar 30 jam. Abdi gaduh bumi gelut anu ujug-ujug dibolaykeun. Punten bantosan abdi - kuring hoyong pisan ka bumi.

Ayeuna, Ékuador gaduh 28 kasus coronavirus, 2 ditambihan dinten ayeuna, tapi teu aya anu maot di Ékuador dina virus na.

Ékuador mangrupikeun nagara munggaran di Amérika Kidul anu ngalaksanakeun panutupan wates kusabab Coronavirus.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email