Jasa motong Air Selandia Anyar ka Amérika Serikat, Kanada, Argentina, Jepang sareng Inggris

newzenw
newzenw

Air Selandia Anyar, anggota Star Alliance teras-terasan ngirangan kapasitas antar jaringan na salaku akibat tina pangaruh Covid-19 kana paménta perjalanan.

Dina jaringan jarak jauh na Air New Zealand bakal ngirangan kapasitas na 85 persén dina sababaraha bulan ka payun sareng bakal ngajalankeun jadwal minimal pikeun ngantep Kiwis balik ka bumi sareng ngajaga koridor perdagangan sareng Asia sareng Amérika Kalér kabuka. Detil lengkep ngeunaan jadwal ieu bakal disarankan dina sababaraha dinten ka payun.

Diantara réduksi kapasitas jaringan jarak jauh, maskapai tiasa masihan naséhat nyaéta ngagantungkeun penerbangan antara Auckland sareng Chicago, San Fransisco, Houston, Buenos Aires, Vancouver, Tokyo Narita, Honolulu, Denpasar sareng Taipei ti 30 Maret dugi ka 30 Juni. Éta ogé ngagantungkeun jasa London – Los Angeles na ti 20 Maret (ex LAX) sareng 21 Maret (ex LHR) dugi ka 30 Juni.

Kapasitas jaringan Tasman sareng Pulo Pasipik bakal nyata ngirangan antara April sareng Juni. Detil ngeunaan parobahan jadwal ieu bakal diumumkeun akhir minggu ieu.

Dina jaringan Doméstik, kapasitas bakal dikirangan sakitar 30 persén di bulan April sareng Mei tapi henteu aya rute anu bakal ditunda.

Konsumén disarankan yén kusabab tingkat parobahan jadwal anu teu pernah dilakukeun sateuacanna aranjeunna henteu kedah ngahubungi maskapai éta kecuali aranjeunna badé hiber dina 48 jam ka payun atanapi peryogi pangiriman langsung ka Selandia Anyar atanapi nagara asal.

Chief Executive Officer Greg Foran nyebatkeun yén nalika maskapai nyanghareupan tangtangan anu teu acan pernah dilakukeun, Air New Zealand langkung saé nempatkeunana tibatan anu seueur pikeun napigasi ngalangkunganana.

"Ketahanan jalma-jalma urang luar biasa sareng kuring teras-terasan kagum ku dédikasi sareng karepna pikeun palanggan," saur Mr Foran.

"Kami maskapai lincah sareng basis biaya ramping, neraca anu kuat, cadangan kontan anu saé, mérek anu saé sareng tim anu di luhur sareng saluareun unggal dinten. Kami ogé ngagaduhan mitra anu ngadukung. Kami ogé nuju diskusi sareng Pamaréntah dina waktos ayeuna. "

Salaku hasil tina turunna perjalanan Air Selandia Anyar terus marios basis biaya sareng bakal kedah ngamimitian prosés kaleuleusan pikeun posisi permanén anu ngaku yén peran penting damel sareng réncang union dina prosés ieu.

"Kami ayeuna nampi yén pikeun sababaraha bulan payun sahenteuna Air Selandia Anyar bakal janten maskapai anu langkung alit anu peryogi langkung seueur sumber daya, kalebet masarakat. Kami parantos nyebarkeun sababaraha ukuran, sapertos cuti tanpa gaji sareng naroskeun ka anu langkung seueur cuti kanggo nyandak éta, tapi ieu ngan ukur dugi ka ayeuna. Kami damel dina kasempetan panempatan deui pikeun sababaraha staf kami dina maskapai sareng ogé pikeun ngadukung organisasi anu sanés ".

Mr Foran nyatakeun maskapai éta damel sacara konstruktif sareng kapala opat union utama anu ngagambarkeun langkung ti 8,000 tanaga padamelna pikeun mastikeun hasil anu pas pikeun sadaya padamel.

"Abdi hoyong hatur ka tim di E tū, AMEA, NZALPA sareng Federation of Air New Zealand Pilots pikeun cara aranjeunna kalibet sareng maskapai sareng ngawakilan sacara positif kapentingan anggotana. Ieu mangrupikeun waktos anu teu pernah terjadi anu urang sadayana kedah napigasi. Sareng écés yén upami urang henteu nyandak sadaya ukuran anu pas pikeun nurunkeun biaya sareng ngadorong pendapatan, maskapai urang moal aya dina posisi anu pangsaéna pikeun ngagancangkeun maju saatos urang ngalangkungan dampak anu parah tina Covid-19. ”

Salaku bagian tina inisiatif tabungan biaya Air Selandia Anyar, Déwan Direksi bakal ngirangan gaji 15 persén dugi ka akhir taun kalénder ieu

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali