Organisasi Pariwisata Pasipik ngabatalkeun SPTE 2020

Organisasi Pariwisata Pasipik ngabatalkeun SPTE 2020
spto ceo chris cocker 1200x480 1

nu Organisasi Pariwisata Pasipik (SPTO) hsakumaha ngumumkeun pembatalan acara perdana na - Bursa Pariwisata Pasifik Kidul (SPTE), anu dijadwalkeun pikeun 25th jeung 26th Bisa di Christchurch, Selandia Anyar.

Diayakeun taunan saprak 2014, SPTE mangrupakeun platform berharga pikeun Dursasana antara mitra perjalanan internasional jeung sellers pariwisata régional jeung suppliers. Taun 2019, acara éta narik pamilon ti pasar jarak jauh sareng pondok kalebet Australia, Selandia Baru, , Cina jeung Walanda.

Nalika ngumumkeun pembatalan dina konperénsi pers kamari soré, CEO SPTO, Christopher Cocker, nekenkeun yén asét pangageungna wisata Pasipik nyaéta jalma-jalma na anu di payuneun prosés nyandak kaputusan.

"Ieu pertama kalina kami ngabatalkeun acara sareng dina ngalakukeunana kami ngarasa yén kami nunjukkeun jeung tanggung jawab dina waktu kateupastian”.

"Jalma-jalma urang mangrupikeun asét pangageungna urang sareng urang kedah ngajagi aranjeunna sadayana. Kami ayeuna bakal nyayogikeun sumberdaya sareng upaya pikeun ngadukung usaha Pamulihan COVID-19 tina anggota kami ".

Dina catetan éta, CEO ogé ngumumkeun peluncuran éta Dana Pamulihan Gelombang Pasipik, anu ditujukeun pikeun mereun, ngahijikeun sareng ngiringan kulawarga Pariwisata Pasipik sareng pamangku kapentingan na.

"Pariwisata mangrupikeun industri anu kuat sareng tahan banting, kami bakal mundur tina ieu sareng tujuan dana ieu pikeun ngadukung usaha COVID-19 anggota kami sareng pamangku kapentingan", saurna.

"Kami pisan ngahaturkeun nuhun kana Pariwisata Maori Maori, mitra anu dihargaan ku SPTO, anu parantos marahmay maju salaku donatur munggaran kalayan kontribusi anu langkung saé tina NZD $ 50,000".

"Ayeuna langkung ti heula, urang kedah ngiringan ngatasi tantangan anu ditepikeun ku COVID-19. Kusabab kitu, kuring nganuhunkeun ka mitra pangembangan, donatur sareng tamu anu dipeunteun ku industri sareng pamangku kapentingan pikeun ngadukung usaha pamulihan Pariwisata Pasifik ngalangkungan Dana Pambakaran Gelombang Pasipik ”.

Mr Cocker nyarios yén SPTO bakal dipandu ku nagara-nagara anggotana sareng pamangku kapentingan anu aya hubunganana sareng prakarsa anu pasti pikeun didukung ku dana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali