24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kabudayaan Berita Pamaréntah wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Industri Parkir peryogi Bantuan Keuangan Darurat

Industri Parkir peryogi Bantuan Keuangan Darurat
pakaitna parkir nasional

Nyanghareupan karugian musibah anu belum pernah terjadi kumargi penurunan langkung tina 80 persén paménta parkir, industri parkir di Amérika Serikat nyungkeun Kongrés sareng Gedong Bodas nyayogikeun bantuan kauangan langsung.

Industri parkir ngahasilkeun $ 131 milyar dina pendapatan sareng langsung ngerjakeun 581,000 padamel, utamina anu ngahasilkeun upah tiap jam, anu nyanghareupan kaputihan sareng PHK akibat runtuhna paménta parkir di sakumna bangsa. Langkung ti 50% padamel urang, seueur anu hirup gaji dugi ka padamelan, bakal kaluar damel.

Asosiasi Parkir Nasional, dina serat anu dikirim ka kapamimpinan Kongrés sareng Présidén Trump, parantos nyungkeun inpormasi Alokasi $ 5 milyar pikeun nyetél industri ieu. Industri pilari ka kapamimpinan féderal pikeun ngajantenkeun padamel urang sadayana sareng ngagedékeun tunjangan pangangguran ngadeukeutan 100 persén, kalayan jaminan panghasilan pikeun pagawé.

Parkir mangrupikeun palayanan ésénsial anu kritis dina mil munggaran sareng infrastruktur mil terakhir pikeun kota sareng warga urang. "Industri parkir bangsa ngalayanan hotél, bandara, rumah sakit, gedong kantor, pusat perbelanjaan, sareng perumahan padumukan campuran Amérika Serikat, kalayan fasilitas parkir milik swasta sareng swasta nyederhanakeun kahirupan urang unggal dinten, "saur Christine Larangan, IOM, CAE, Présidén Asosiasi Parkir Nasional. "Aliran kas industri parkir ambruk kalayan PHK langkung ti 50 persén karyawan urang, upami henteu langkung kecuali urang kéngingkeun bantuan langsung ti pamaréntah féderal."

Parkir nyumbang langkung ti $ 175 milyar dina pangaruh ékonomi ka PDB ngalangkungan pangaruh langsung, teu langsung sareng anu ngainduksi. Total padamelan anu aya hubunganana sareng industri parkir aya dina ampir 1 juta padamel di sektor publik & swasta — kalebet pemasok kana industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.