24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos jelema resorts tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Kapala ATOR: COVID-19 moal bakal nutup industri pariwisata Rusia

Kapala ATOR: COVID-19 moal bakal nutup industri pariwisata Rusia
Sutradara eksekutif tina Asosiasi Operator Wisata Rusia (ATOR) Maya Lomidze

Numutkeun ka sutradara eksekutif Asosiasi Tur Operator Rusia (ATOR), industri pariwisata Rusia moal datang pikeun ngeureunkeun, sanaos kasusah anu hébat anu ditempuh ku operator wisata sareng agénsi perjalanan kusabab global Pandemén COVID-19.

Tapi sababaraha perusahaan bakal kapaksa ninggalkeun pasar, ceuk Maya Lomidze dina konferensi pers Rebo.

"Sakabéh industri moal tiasa maot. Jelas yén éta bakal kaluar tina krisis ieu robih pisan, bakal aya langkung seueur perusahaan. Aranjeunna moal kabangkrutan dina kontéks alarmis anu biasana ngiringan konsép ieu - rébuan wisatawan anu henteu sugema, masalah ékspor sareng impor - sababaraha perusahaan ngan saukur bakal ningalan pasar, sareng sanés ngan ukur kusabab aya kasusah anu tangtu dina kauntungan, tapi ogé kusabab parantos akumulasi kacapean anu tangtu. Numutkeun perkiraan kami, sakitar 30% bakal ninggalkeun pasar ku usum panas, "saur manehna.

Acorrding ka Lomidze, perusahaan alit sareng sedeng ayeuna aya dina kaayaan paling hese. Perusahaan ageung bakal salamet tina kaayaan éta, anjeunna yakin, kusabab aranjeunna ngagaduhan "jaring pengaman" anu langkung ageung, ngagaduhan langkung seueur arahan pikeun ditawarkeun. "Aranjeunna bakal langkung kuat. Pasar parantos dimobilisasi sareng henteu ngirangan - ieu lumaku, mimiti sadayana, pikeun perusahaan ageung, "saurna.

Dina waktos anu sami, anjeunna nyatet yén pariwisata internasional di Rusia bakal nampi karugian 25 milyar rubles ($ 321.52 juta), domestik - 12 milyar rubles ($ 154.33 juta), upami kaseueuran tujuan wisata henteu kabuka sateuacan Séptémber. "Numutkeun perkiraan kami, pariwisata internasional bakal kaleungitan sakitar 25 milyar rubles, pariwisata domestik - sakitar 12 milyar rubles upami kaayaan ayeuna tetep," saur anjeunna.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov