Air Selandia Anyar ngirangan kapasitas internasional na ku 95%

Air Selandia Anyar ngirangan kapasitas internasional na ku 95%
Air Selandia Anyar ngirangan kapasitas internasional na ku 95%

Air Selandia Anyar nyaluyukeun jaringan internasionalna pikeun cocog sareng paménta sareng larangan perjalanan pamaréntah kusabab Covid-19 pandebak.

Air Selandia Anyar bakal ngajalankeun jaringan internasional kawates ti 30 Maret dugi ka 31 Mei 2020 pikeun ngaktifkeun perjalanan penting sareng ngajaga angkutan udara ngaliwat koridor kargo utama ka Amérika Kalér sareng . Gemblengna, kapasitas internasional bakal ngirangan ku 95 persén tina tingkat pra-COVID-19.

Layanan domestik kana Auckland bakal dijadwalkeun pikeun ngamungkinkeun para wisatawan nyambung kana rute Tasman sareng Pasipik.

Jadwal internasional maskapai ti 30 Maret dugi ka 31 Méi sapertos kieu. Sadaya palayanan tiasa robih sabab pamaréntah teraskeun ngenalkeun atanapi ngarobih larangan perjalanan sareng wates.

 

Jasa Tasman (per minggu)

 

Auckland-Sydney Tilu jasa pamulangan
Auckland-Brisbane Dua jasa pangbalikan
Auckland-Melbourne Dua jasa pangbalikan

 

Jasa Pasipik (per minggu)

 

Auckland-Rarotonga Hiji layanan balik
Auckland-Fiji Hiji layanan balik
Auckland-Niue Hiji layanan balik
Sydney-Norfolk Hiji layanan balik
Brisbane-Norfolk Hiji layanan balik

 Samoa sareng Tonga ayeuna henteu kéngingkeun penerbangan internasional. Upami larangan ieu réngsé, Air Selandia Anyar sigana bakal ngoperasikeun hiji layanan balik per minggu ti Auckland.

Jasa jarak jauh (per minggu)

Auckland-Los Angeles Tilu jasa pamulangan
Auckland-Hong Kong Dua jasa pangbalikan
Auckland-Shanghai Balikkeun jasa dina sababaraha dinten ti 2 Mei

Maskapai ieu ngintunkeun deui jasa Hong Kong na ka operasi wengi di ex Auckland sareng Hong Kong pikeun ngamaksimalkeun kasempetan sambungan kanggo kargo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali