Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Tetep di bumi ngahémat nyawa: Kapuloan Cayman teras dikunci

Tetep di bumi ngahémat nyawa: Kapuloan Cayman teras dikunci
Tetep di bumi ngahémat nyawa: Kapuloan Cayman teras dikunci

Kapuloan Cayman bakal aya dina kakonci parsial ti jam 7:00 wengi ayeuna. "Tetep di bumi ngahémat nyawa" nyaéta pesen Pamaréntah.

Sora catetan ati-ati pisan dina Salasa, 24 Maret 2020, Kapuloan KaymanPamingpin, dipimpin ku Yang Mulia Gubernur, Tuan Martyn Roper sareng Perdana Menteri, Hon. Alden McLaughlin, nyarios yén bangsa ayeuna aya dina kakonci parsial penting, saatos kasus poténsial panyebaran masarakat Covid-19 virus anu dilaporkeun énjing-énjing ayeuna.

Dr John Lee nyarios:

• 14 kasus tambahan parantos diuji négatip.

• Hasilna diarepkeun ti laboratorium CARPHA dinten ayeuna.

• Jumlah kasus anu dikonfirmasi ayeuna 6, kaasup 1 maot

• Kasus tés énggal nyaéta ti pasién di HSA

Petugas Médis Kaséhatan Dr. Samuel Williams-Rodriguez sareng CEO HSA Lizzette Yearwood nyarios:

• Salaku tambahan, dalapan anggota kulawarga pasién sareng 14 anggota staf HSA panginten parantos kontak sareng jalma anu diuji positip dina HSA sareng diasingkeun di bumi. Pasén masih ayeuna non-gejala pikeun COVID-19.

• Jalma éta henteu ngagaduhan riwayat perjalanan.

Perdana Menteri ngumumkeun yén Pamaréntah parantos kabebeng ku pamundut pikeun "Panyumputan Di Tempat" dibébaskeun sareng éta bakal aya gunana pikeun Pamaréntah pikeun neraskeun upami sadaya paréntah ieu dikabulkeun yén kami nampi permintaan. Sadayana prihatin kana konsékuansi ékonomi tina urutan anu urang badé ngadamel - Pamaréntah ogé, tapi konsékuansi ékonomi moal pernah, kuring ngulang moal pernah langkung penting tibatan kahirupan.

Jam malam bakal diteraskeun wengi ayeuna:

• Jam malam aya ti jam 7 sonten dugi ka 5 énjing unggal dinten salami 10 dinten ka payun. RCIPS bakal ngawaskeun jalan-jalan pikeun palanggar jamur anu bakal ditéwak.

• Ti énjing (Rebo, 25 Maret) Pamaréntah bakal mastikeun sadaya usaha anu teu penting anu bakal ditutup sareng sadaya padamel anu henteu penting kedah cicing di bumi.

Perusahaan-perusahaan ieu mangrupikeun éntitas anu padamelna tiasa diperyogikeun damel nalika kurfew sareng bakal dibebaskeun. Aranjeunna kedah ngagaduhan ID Kumpeni sareng serat ti Perusahaan anu mastikeun yén aranjeunna kedah damel salami jam-jam curfew.

• Sadaya jasa darurat sareng kabutuhan poko kalebet Pulisi sareng Jasa Kaamanan, 911, Jasa Pemadam Kebakaran, Layanan Penjara, Pengendalian Adat sareng Perbatasan, Departemen Kaséhatan Lingkungan sareng Panyawat Runtah Pulo.

• Médis darurat kaasup HSA, Kota Kaséhatan, Rumah Sakit Dokter, Jasa Ambulan sareng sadaya Kantor Dokter.

• Supermarket, nyaéta Fosters, Hurley's, Kirk's, Kirk Market di Cayman Brac, Billy's Supermarket, Tibmart Co. Ltd, Cost U Less, Pricing Right, Progressive Distributors, Cayisle Enterprises Ltd, Cayman Distributors Group, Jacques Scott Group, Blackbeard's, Paman Clems Distributor, Heston Ltd, Maedac Supply Ltd, MacRuss Superstore, Chisholms Supermarket

• Sadayana bank ritel

• Utiliti sareng Prasarana nyaéta Otoritas Pelabuhan, Otoritas Cai, Cayman Water Company, CUC, Sol Petroleum Cayman Ltd, Rubis Cayman Islands Ltd, Homegas Ltd, Ofreg, Cayman Brac Power sareng Light, Gas Bersih, Refuel Ltd, Flow, Digicel, Logic sareng C3

Gubernur nyarios:

• Pamaréntah ngadorong seueurna padamelan di tempat padamelan Cayman tetep di bumi.

• Palayanan Sipil parantos nutup bagian-bagian ageung operasionalna sareng anu diidinan damel ti bumi pikeun nurut kana tindakan anu dibutuhkeun Pamaréntah.

• Teu aya buktos naon waé tina hiji atanapi dua firma hukum anu parantos ngontrak COVID-19; éta warta palsu.

• Hotline perjalanan darurat pikeun anu peryogi ngarambat alesan darurat atanapi karunya nyaéta 244-3333.

Menteri Kaséhatan, Hon. Dwayne Seymour nyarios:

• Sapuluh dinten curfew diperyogikeun pikeun nyingkat kamungkinan janten lumpuh ku panyebaran COVID-19 lokal.

Komisaris Pulisi Derek Byrne nyarios:

• Kalayan paréntah anu ditampi ti Gubernur pikeun kurfew, Pulisi bakal ngalaksanakeun éta salami 10 wengi saatos.

• Pulisi bakal ngagunakeun akal sareng ngagunakeun kaadilan tapi bakal aya aplikasi ketat ngeunaan paréntah curfew.

• Jalma dieureunkeun bakal ngagaduhan nami sareng alamatna dicandak kalayan tujuan pikeun nungtut.

• Nalika Pulisi bakal nyandak pendekatan akal sehat, kurfew ogé henteu pas gratis pikeun jalma-jalma pikeun angkat tina padamelan anu dianggap penting pisan.

Nyitak Friendly, PDF & Email