Ethiopian Airlines badé angkat ka Afrika: Kursi Déwan Pariwisata Afrika nyarios

Ethiopian Airlines badé angkat ka Afrika: Kursi Déwan Pariwisata Afrika nyarios
jackma

Airlines Étiopia, parantos nganteurkeun pasokan médis anu disumbangkeun ku Jack Ma, pangadeg buta e-commerce Cina Alibaba, ka 39 Nagara Afrika dina 5 dinten. Étiopia parantos ngangkut dukungan Jack Ma kalebet peralatan uji, topéng, sareng baju pelindung.

Jack Ma, atawa Ma Yun, urang Cina magnate, investor, jeung politikus. Anjeunna mangrupikeun pangadeg sareng tilas pupuhu eksekutif Alibaba Group, konglomerat téknologi multinasional. Ma mangrupakeun proponent kuat hiji ékonomi kabuka sarta pasar-disetir.

Déwan Pariwisata Afrika Pupuhu Cuthbert Ncube nyarios ti Kantor Pusat organisasi di Pretoria: "Ethiopian Airlines mangrupikeun bagian penting tina jaringan di Afrika. Kami resep ngagem misi ieu anu diprakarsai ku Perdana Menteri Étiopia, Dr. Abiy Ahmed sareng Yayasan Alibaba. "

Diluncurkeun ku Perdana Menteri Étiopia, Dr. Abiy Ahmed sareng Alibaba Foundation, prakarsa bantuan mangrupikeun bagian tina tindakan anu dilaksanakeun pikeun nerapkeun strategi buana Afrika pikeun nyegah panyebaran COVID-19.

Ngeunaan pangiriman suplai médis, Mr. Tewolde GebreMariam, CEO Grup Ethiopian Airlines, nyarios "Kami hoyong hatur ka Perdana Menteri kami Dr. Abiy Ahmed sareng Mr. Jack Ma pikeun masihan kami kasempetan pikeun ngalayanan masarakat Afrika dina waktos anu sacara global nangtang ieu. Kalayan bimbingan Perdana Menteri kami Dr. Abiy Ahmed sareng sumbangan Mr. Jack Ma ogé kolaborasi ti mitra kami, kami resep ngembarkeun yén kami parantos ngintunkeun uji coba COVID-19, masker pelindung, sareng médis anu diperyogikeun. pasokan ka 39 nagara Afrika dina 5 dinten terakhir. Dina kaseueuran bandara-bandara Afrika ieu, kapal terbang Kargo Étiopia mangrupikeun hiji-hijina anu nganteurkeun suplai médis darurat anu nyalametkeun ieu kahirupan. "

Pangirimanna dugi ka jauh ti tanda satengahna kalayan rencana distribusi anu langkung seueur pikeun diteruskeun dina sababaraha dinten ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali