Pahlawan Afrika: Bellydancer, Popstar, Desainer Pantun, Tim Impian Pariwisata, sareng Perenang

Pahlawan Afrika: Bellydancer, Pop Star, Fashion Designer, Tim Impian Pariwisata, sareng Swimmer
ngojay

Déwan Pariwisata Afrika parantos aya di barisan payun bari krisis anu muncul ieu nuju lumangsung.

SKAL, asosiasi industri perjalanan panggedéna sok nyarios dina pariwisata pikeun ngalakukeun bisnis sareng rerencangan. Pariwisata ngahijikeun urang, sanés ngabagi. Urang Afrika terang ieu.

Afrika janten ngahiji dina hoyong pangunjung cicing di bumi, janten wisatawan ti sakumna dunya tiasa ditampi deui ka buana anu saé. Afrika henteu tiasa ngantosan ngabagéakeun datang deui ku panangan.

Pikeun ngahontal ieu, Afrika ngadopsi rekomendasi ku UNWTO nyarios: "Ku cicing di bumi dinten ayeuna, urang tiasa angkat énjing."

Zimbabwé nembé ngaluarkeun pidéo tujuan anu disebat "Dina catetan anu langkung énggal," nagara sareng buana tiasa dibanggakeun. Zimbabwé ogé henteu tiasa ngantosan ngabagéakeun para datang deui ka tujuan anu saé.

Penari beuteung di Afrika Kidul ngalaksanakeun online, produsén fashion di Libya ngarobih produksi pikeun ngajaga Afrika tetep séhat, sareng Dewan Pariwisata Afrika ngahijikeun hiji tim impian internasional anu damel teu weléh ditukangeun tempatna pikeun nyalametkeun industri perjalanan sareng pariwisata ngahasilkeun artos di buana.

Indung Afrika seueur teuing pahlawan pikeun didaptarkeun sareng dingaranan.

Afrika muncul salaku buana anu nyanghareupan virus maut ku kapahlawanan ti kidul ka kalér sareng ti wétan ka kulon buana. Diantara para pahlawan ieu seueur anggota industri perjalanan sareng pariwisata.

dina tina Déwan Pariwisata Afrika sareng tilas Sékretaris Jéndral UNWTO Dr. Taleb Rifai sareng Alain St. Ange, tilas menteri pariwisata Seychelles, pasukan tugas didirikan pikeun nangtung di tukangeun industri perjalanan sareng pariwisata. Henteu aya kakurangan minat sareng nagara sareng pamangku kapentingan di seberang buana janten teratur pikeun nyalametkeun salah sahiji anu ngasilkeun mata uang panggedéna pikeun Afrika - Industri Wisata sareng Pariwisata.

Rifai merekrut tim impian pikeun Pasukan Tugas Afrika-Na. Aranjeunna kalebet Gloria Guevara, CEO WTTC, Déwan Wisata sareng Pariwisata Dunya; anu Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata pikeun Jamaika sareng kapala Ketahanan Pariwisata Global sareng Pusat Manajemén Krisis; Louis D'Amore, pangadeg Institut Internasional pikeun Perdamaian Ngaliwatan Pariwisata; Professor Geoffrey Lipman, Présidén ngeunaan ICTP jeung SunX; urut menteri Pariwisata Mesir Hisham Zazou; anu Hon. Sekretaris Pariwisata pikeun Kénya Najib Balala; Dho Young-shim kapala STEP di Koréa Kidul; sareng Linda L. Nxumalo, Oswatini Otoritas Pariwisata; diantara pamimpin pariwisata penting sanés ti sakumna Afrika. Aranjeunna dirojong ku Duta Pariwisata Afrika sareng anggota Déwan ti langkung ti 40 nagara. Pasatujuan gawé babarengan masih aya dina pipa sareng seueur organisasi multi-nasional sareng régional di sektor publik sareng swasta.

Pariwisata Afrika peryogi dukungan dunya, sareng ieu panginten janten bisnis ageung.

Afrika tetep salah sahiji tempat pangsaéna di dunya pikeun nanem modal dina waktos krisis. The Déwan Pariwisata Afrika parantos siap ngagampangkeun perkenalan pikeun lumangsungna diskusi.

Dewan Pariwisata Afrika didirikeun taun 2018 ku Juergen Steinmetz, Penerbit eTurboNews anu tetep janten Ketua pendiri sareng CMCO ATB ayeuna. Dina sataun, the Déwan Pariwisata Afrika tumbuh janten LSM Afrika pan dina kapamimpinan Pupuhu Cuthbert Ncube, CEO Doris Woerfel, COO Simba Mandinyenya, sareng Présidén Alain St.Ange.

Samaki Mkuu, seniman anu baheulana kawanoh salaku Ace ngojay kenyan Jason Dunford, gaduh gawé bareng jeung Jus ti Jabali Afrika pikeun ngahasilkeun lagu COVID-19 pikeun ngabantosan nyebarkeun "pesen tina ngajauhkeun sosial pikeun nyalametkeun nyawa sareng ogé nganyatakeun rasa sukur urang pikeun ahli médis di sakumna dunya berjuang dina garis payun".

Di sagigireun Déwan Pariwisata Afrika anu ningkat pikeun industri panggedéna di dunya, aya seueur inisiatif hébat anu sanés. Label pantun Libya parantos ngalih tina ngadamel baju Srimanganti ka baju médis.

L: Poto jas dina kumpulan usum Pantun House Sunda: Medik nganggo scrub Fashion House
Gosok mangrupikeun parobihan tina pakaian gaya biasa anu didamel ku tukang ngaput

Genep awéwé anu ngaput scrub pikeun dokter sareng perawat di pabrik pakean Fashion House di ibukota Libya, Tripoli.

Aranjeunna sadayana parantos rélawan damel, bahkan aya ogé anu bobo di pabrik.

Aranjeunna parantos ngadamel 50 baju médis dugi ka ayeuna nuju damel dina angkatan kadua.

Sukarelawan House Fashion ngadamel scrub pikeun médis di Tripoli, Libya

Hiji tuan tanah di Kénya parantos ngawartoskeun ka 34 panyewa na yén aranjeunna henteu kedah mayar séwa kanggo Maret sareng April sabab anjeunna ngartos pandemi virus corona parantos nempatkeun aranjeunna dina kaayaan kauangan anu sesah.

Michael Munene gaduh 28 apartemen di kabupatén kulon Nyandarua anu mana anjeunna mayar 3,000 artos Kenya ($ 30; £ 23) sabulan.

Anjeunna ogé ngagaduhan genep unit komérsial nyéwa pikeun 5,000 shilling Kenya sabulan. Upami teu aya anu nyéwa na mayar, anjeunna bakal kaleungitan langkung ti $ 2,000.

Penari beuteung ngalaksanakeun pikeun jalma online

Kinerja Nermine Sfar ditingalikeun dina telepon sélulér
Jalma ngirim pesen Nermine Sfar nalika anjeunna ngalaksanakeun

Penari beuteung Tunisia Nermine Sfar parantos pamer gerakanana pikeun ngajaga jalma-jalma di bumi nalika dikurung di nagara Afrika Kalér.

Anjeunna parantos ngalirkeun langsung tarian ti imahna unggal wengi sareng jutaan jalma parantos nonton video na dina Facebook dina minggu kamari.

Dimimitian sateuacan lockdown dimimitian - nyaéta dinten Minggu, 29 Maret, pikeun urang Tunisia - sanaos jalma-jalma dina waktos éta parantos didorong cicing di bumi.

Anjeunna ngajantenkeun kampanyeu dina média sosial: "Cicing di bumi sareng kuring bakal jogét pikeun anjeun."

Sigana parantos hasil - biasana ratusan rébu lagu dina unggal sonten, sareng pidéo tina minggu kamari parantos ditingali ampir dua juta kali.

Popstar nyumbangkeun bumi salaku pusat karantina

Hamelmal Abate
Hamelmal Abate mimiti kawéntar dina taun 1990an

Hiji bintang pop Étiopia parantos nyumbangkeun villa pikeun dianggo ku jalma anu kedah ka karantina.

Bulan kamari, pamaréntahan Étiopia maréntahkeun sadayana anu dugi ka nagara éta dikarantina dina a di ongkos sorangan pikeun 14 poé.

Pariwisata Zimbabwé henteu sabar ngantosan pangunjungna datang deui ka nagara anu saéna sareng ngabagi pesen ieu sareng dunya poténsial tamu.

Afrika badé babarengan dina waktos krisis sareng sieun pisan.

Sering disebatkeun yén matahari terbit sareng matahari surya mangrupikeun anu pangsaéna di dunya. Meureun éta kusabab Afrika seueur pisan, bentang pinuh ku gundukan gurun, leuweung geledegan, sabana lega, sareng dataran anu pinuh ku sato susukan, sareng teu aya anu sapertos nonton panonpoé turun di pantai tropis. Naon alesanana, nalika magrib angkat, buana anu megah ieu bakal ngantepkeun hiji tempat sareng matahari surup, sareng nalika subuh ngagulung ka anjeun moal hoyong pencét tombol tunda!

Pahlawan Afrika kalebet penari beuteung, desainer pantun, sareng selebriti pariwisata

nu Déwan Pariwisata Afrika hoyong Afrika janten salah sahiji tujuan pilihan pikeun dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali