Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Bebas tina Coronavirus nyaéta 15 Nagara kaasup 10 Pulo Bangsa

15 nagara bébas tina Coronavirus, kalebet 10 Pulo Bangsa
tuvalu

Nagara mana di dunya anu henteu acan gaduh coronavirus - sareng naon sababna sareng Kunaon? 15 nagara di Afrika, Asia, sareng Daérah Pasipik teu ngagaduhan inféksi COVID-19.

Pengasingan sareng henteuna Pariwisata tiasa janten konci pikeun nagara-nagara pikeun henteu janten korban wabah coronavirus anu parah anu kacatet di 209 nagara sareng wilayah.

Kalayan 1,364,566 dilaporkeun kasus Coronavirus sareng 74,697 urang maot, masih aya 15 nagara di 3 buana dunya anu henteu ngalaporkeun aya kasus virus maut.

9 ti 15 nagara mangrupikeun nagara-nagara pulau di Samudra Pasipik. Éta tiasa nunjukkeun isolasi sigana cara anu pangsaéna pikeun ngajaga virus na kaluar. Mudah-mudahan, tujuan sapertos Hawaii tiasa diajar ti dinya sareng ngeureunkeun ngamungkinkeun hiber sumping ti USmainland atanapi Asia.

Sababaraha nagara sanés kalebet Koréa Kalér, Tajikistan atanapi Turkménistan mangrupikeun nagara-nagara anu dipikaterang kapencil sareng henteu dikenal pikeun wisata ageung.

Sajauh ieu nagara-nagara ieu bébas tina COVID-19

  • Aprika
    Komoro
    Lésotho 

    ASIA

  • ASÉS TENGAH
    Tajikistan
    Turkménistan
  • AS UTARA
    Koréa Utara 
  • TIMUR TENGAH
    Yaman
  • LAUT PASIFIK
    Kiribati
    Kapuloan Marshall
    Mikronésia
    Nauru
    Palau
    Samoa
    Kapuloan Soloman
    Tonga
    Tuvalu

Nalika perang dunya coronavirus sareng seueur seueur nagara ngonci, Turkmenistan ngayakeun rally bersepeda masal pikeun nyirian Poé Kaséhatan Dunya dina Salasa.

Nagara Asia Tengah nyatakeun yén masih aya kasus coronavirus. Tapi naha urang tiasa percanten ka inohong anu disayogikeun ku pamaréntah anu kasohor pikeun sénsor?

Nyitak Friendly, PDF & Email