Kargo Étiopia ngalibrasi ulang operasi na saatos COVID-19

Kargo Étiopia ngalibrasi ulang operasi na saatos COVID-19
Kargo Étiopia ngalibrasi ulang operasi na saatos COVID-19

Layanan Kargo & Logistik Étiopia, operator jaringan kargo pangageungna di Afrika, nyaluyukeun operasina kana paménta global anu mekar pikeun jasa kargo udara saatos Covid-19 pandemi. Salaku réspon tina kaayaan ayeuna, Cargo Étiopia parantos ngalegaan dugi ka 74 tujuan sacara global, sareng ngalaksanakeun kabutuhan penerbangan piagam dimana waé di dunya tanpa wates, mawa pasokan médis anu diperyogikeun dina gelut ngalawan COVID-19.

Dina bulan Maret hungkul, Ethiopian ngangkut total angkat langkung tina 45,848 ton kargo ka sababaraha penjuru dunya anu nyebarkeun boh pangangkut na sareng armada panumpang. Kiriman kalebet farmasi, pasokan médis sareng produk Podomoro anu dibayangkeun ku 86 penerbangan piagam nganggo pangangkut B777, masing-masing kalayan kapasitas 100 ton, salaku réspon kana pandemi COVID 19.

"Agility salaku bagian konci tina kompeténsi urang, kami geus recalibrated operasi kargo urang jeung jaringan dina lampu tina paménta ayeuna di kargo hawa. , "saur Tewolde GebreMariam, CEO Grup Ethiopian. "Kami mawa suplai médis dina penerbangan anu dijadwalkeun sareng piagam nganggo kabin sareng beuteung pesawat panumpang urang salian ti armada kargo kami. Sanaos kaayaan anu pikasieuneun dunya, urang ngarasa ati ku sumbangan leutik anu urang lakukeun pikeun nyegah leungitna kahirupan langkung seueur ku mawa suplai médis kritis dimana aranjeunna paling diperyogikeun. Abdi hoyong hatur nuhun ka kolega kuring di Ethiopian Cargo & Logistics Services anu damel 24/7 pikeun nyayogikeun jasa kargo udara anu diperyogikeun ku dunya sacara kritis dina waktos susah ieu.

Éta kedah diémutan yén Étiopia nembé nganteurkeun suplai médis - kalebet peralatan uji, topéng sareng baju pelindung - disumbangkeun ku Jack Ma sareng Alibaba Group ka nagara-nagara Afrika kalayan prakarsa Perdana Menteri Étiopia Dr Abiy Ahmed.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali