24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor India Ngabobol Warta wartos kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pasangkeun Tantangan COVID Sateuacanna kanggo Wisata sareng Pariwisata

Pasangkeun Tantangan COVID Sateuacanna kanggo Wisata sareng Pariwisata
Pasangkeun Tantangan COVID Sateuacanna kanggo Wisata sareng Pariwisata

Sapertos anu diarepkeun, industri perjalanan sareng pariwisata diarepkeun a jaman pasca-virus nalika pariwisata sigana bakal normal deui. Dina latihan anu diarahkeun pikeun ngalaksanakeun ieu, Amity Institute of Travel and Tourism, ngayakeun webinar, "Revival of Tourism & Hospitality Industry: Post Covid Tantangan, "dimana para pamimpin nyarioskeun perkawis éta sareng ningali kana tantangan anu bakal aya payun.

Prof Sanjay Nadkarni ti Émirat Perhotelan Akademi, UAE, nekenkeun yén dina kasusah mangrupikeun kasempetan kumaha urang tiasa ngainovasi. Peran inovasi ngagaduhan peran anu penting dina mastikeun yén pangalaman perjalanan anu lancar sareng norma-norma jarak jauh sosial ogé dijaga. Intina konci nyaéta industri kedah nyiptakeun deui dirina ku bantosan téknologi. Tilu puluh persén padamelan padamelan rata-rata tiasa dilakukeun ku mesin. Industri pariwisata parantos téknologi luhur sareng sentuhan tinggi, janten sajabi ti cek kasihatan, industri kedah ngamanfaatkeun data anu sayogi pikeun inovasi. Prof Nadkarni nyebatkeun waktos check-in sareng check-out anu fleksibel anu tiasa ditawarkeun ku hotél di payun.

Mr. Samir Thapa, Pupuhu Grup Mountain Mountain Hotel, Nepal, boga pandangan yén nagara-nagara Asia gaduh langkung warisan sareng budaya anu kedah dipamerkeun sareng kirang aya hubunganana manusa dibandingkeun sareng dunya kulon anu ngagaduhan langkung seueur taman téma anu ditawarkeun ku katerlibatan manusa. . Lembaga ngagaduhan waktos pikeun ngembangkeun kurikulum na anu bakal ngahijikeun hubungan antara pendidik sareng pariwisata sareng industri perhotelan. India bakal ngagaduhan tanaga tanaga salaku India anu netep di luar negeri bakal balik deui ka bumi. Multitasking ku sadayana moal janten pilihan tapi kabutuhan, sabab seueur jalma bakal nganggur.

Prof. Justin Matthew Pang ti Universitas RMIT, Vietnam, nyatakeun di Singapura, hotél-hotélna parantos dirobih janten zona karantina sareng ngahasilkeun pendapatan ti pamaréntah. Pramugari penerbangan Singapore Airlines ditawarkeun padamelan alternatip dimana aranjeunna bakal ngalatih masarakat ngeunaan kaamanan sareng perawatan kabersihan.

Dr. Ankur Narang, Ahli Téhnologi & SVP of Hike nyarios yén bakal aya Antibody Passports anu bakal ngijinkeun sareng nyatakeun musafir aman pikeun ngumbara pikeun nyarios 2 bulan ka hareup. Unsur pinter bakal diciptakeun anu bakal ngabersihan lingkungan. Ngawaskeun drone hawa bakal mastikeun yén norma jarak jauh sosial dituturkeun. Kecerdasan jieunan ogé bakal ngagaduhan peran penting dina ngaramal upami kajadian kritis badé kajantenan sareng langkah-langkah pencegahan anu tiasa dilaksanakeun. Pitunjuk wisata virtual bakal langkung relevan pikeun palancong.

Dr. Mohit Vij, profésor gaul di Skyline University College, Universitas Sharjah, nyatakeun yén di 2018, UAE nampi langkung ti 20 juta wisatawan anu ageung ngémutan padumukna 10 juta. Numutkeun ka anjeunna, aya tahapan anu kedah di lalangkungan, nyaéta: Krisis, Pra-pamulihan, Pamulihan, sareng Post Recovery.

Hotél sapertos Hilton sareng Radisson di Sharjah nyebarkeun pesen kaamanan sareng nyayogikeun sémah kalayan kawijakan pembatalan anu fléksibel nalika profil musafir anyar muncul. Virtual janten kanyataan anyar, sareng streaming maya sareng paningkatan bakal dijantenkeun jalan payun. Panaratas pamasaran tujuan kedah nyiptakeun kabijakan énggal pikeun sektor perhotelan sareng penerbangan ogé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India