Megatkeun Berita Perjalanan wartos kasalametan Saint Kitts sareng Nevis Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pamulihan St. Kitts & Nevis: Hiji jalma anu cageur tina COVID-19

Pamulihan St. Kitts & Nevis: Hiji jalma anu cageur tina COVID-19
Pamulihan St. Kitts & Nevis

Dinten ayeuna, hiji jalma parantos pulih tina COVID-19, ngajantenkeun total kasus aktif di Féderasi St. Kitts & Nevis turun ka 14. Sajumlah 257 jalmi parantos diuji, 15 diantarana dikonfirmasi positip kalayan 230 jalma dikonfirmasi négatip, 12 hasil tés ditunda sareng 0 maotna. 1 jalma dikarantina di fasilitas pamaréntahan sedengkeun 64 jalmi ayeuna dikarantina di bumi sareng 14 jalmi diasingkeun. Dugi ka ayeuna, 628 jalmi parantos dileupaskeun tina karantina. Ayeuna, Pamulihan St. Kitts & Nevis gaduh salah sahiji tingkat tés anu luhur di CARICOM sareng Karibia Wétan.

Perdana Menteri St. Kitts & Nevis Dr. Hon. Timoteus Harris ngumumkeun dina tanggal 15 April 2020 pelonggaran larangan nalika bakal aya kurfew parsial disimpen pikeun ngijinkeun individu pikeun mésér bekel anu diperyogikeun tetep di bumi salami jam sakitar 24 jam. Anjeunna ogé ngumumkeun yén lengkep sareng parsial kurét bakal aya pangaruhna sapertos kieu-

Jam sawaréh:

  • Kemis, 23 April, ti jam 6:00 dugi ka 7:00 wengi
  • Jumaah, 24 April, ti tabuh 6:00 énjing ka 7:00 sonten

Jam penuh 24 jam pinuh:

  • Dinten ayeuna, Salasa 21 April ti jam 7:00 sonten dugi ka Kemis, 23 April jam 6:00 sonten
  • Jumaah, 24 April ti 7:00 sonten dugi ka Sabtu, 25 April tabuh 6:00 enjing

Salila Nagara Darurat anu diperpanjang sareng Peraturan COVID-19 anu dilakukeun dina Undang-Undang Powers Darurat, teu aya anu diidinan jauh ti tempat cicingna tanpa dibébaskeun khusus salaku padamel penting atanapi pas atanapi ijin ti Komisaris Pulisi salami 24- jam curfew. Pikeun daptar lengkep bisnis penting, pencét Ieuh pikeun maca Peraturan Kekuatan Darurat (COVID-19) Peraturan sareng ngarujuk kana bagian 5. Ieu mangrupikeun bagian tina réspon Pamaréntah pikeun ngandung sareng ngendalikeun panyebaran virus COVID-19.

Pasukan tugas Peraturan COVID-19 parantos dipasang pikeun mastikeun masarakat sareng usaha-usaha anu bakal kabuka sasuai sareng peraturan kalebet pakean masker, jarak sosial, sareng jumlah jalma anu diijinkeun dina pendirian iraha waé dina kaayaan Darurat sareng sakumaha larangan diréduksi salami dinten-dinten curfew parsial.

Dina waktos ayeuna, urang ngaharepkeun sadayana sareng kulawargana tetep aman sareng séhat.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal COVID-19, mangga kunjungan www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html jeung / atawa http://carpha.org/What-We-Do/Public-Health/Novel-Coronavirus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.