Copa Holdings nunda Rapat Tahunan pemegang saham 2020

Copa Holdings nunda Rapat Tahunan pemegang saham 2020
Copa Holdings nunda Rapat Tahunan pemegang saham 2020

Copa Holdings, SA ngumumkeun panundaan Rapat Umum Pemegang Saham 2020 na:

PERHATOSAN ANU DIBERI éta kusabab kamajuan coronavirus énggal (Covid-19) wabah sareng larangan perjalanan anu aya hubungan sareng langkah-langkah jarak jauh sosial anu dilakukeun ku pamaréntah lokal, Copa Holdings, SA ("Perusahaan") parantos mutuskeun pikeun nunda Rapat Pemegang Saham Tahunan ("Rapat Taunan"), anu asalna dijadwalkeun diayakeun di kantor pusat Perusahaan, tempatna di Boulevard Costa del Este, Avenida Principal y Avenida de la Rotonda, Urbanización Costa del Este, Complejo Business Park, Torre Norte, Parque Lefevre, Panama City, Panama on May 6, 2020, at 4:00 pm Est (3:00 WIB Waktos Lokal).

Rapat Pemegang Saham Tahunan ayeuna dijadwalkeun pikeun 18 Nopémber 2020. Bewara resmi kalayan detil salengkepna, kalebet tanggal rékor anyar, bakal dikaluarkeun sareng disebarkeun sateuacan tanggal rapat saluyu sareng peraturan Perusahaan.

Sadaya periode sutradara sacara efektif diperpanjang dugi ka tanggal Rapat Taunan.

Copa Holdings mangrupikeun panyadia jasa panumpang sareng kargo Amérika Latin. Perusahaan, ngalangkungan anak perusahaan operasina, nyayogikeun 80 tujuan di 33 nagara di Amérika Kalér, Tengah sareng Amérika Kidul sareng Karibia sareng salah sahiji armada bungsu sareng modéren dina industri, diwangun ku 102 pesawat terbang: 6 Boeing 737 MAX9s, 82 Pesawat Boeing 737NGs sareng 14 Embraer-190s.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN