Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

PULAU CAYMAN: Énggal dina COVID-19 

PULAU CAYMAN: Énggal dina COVID-19
Cayman
Ditulis ku jelema nu nyunting

Grand Cayman (GIS) - Aya dalapan hasil négatip dilaporkeun dina dinten ieu (22 April 2020) pengarahan pencét COVID-19.

Paduka Gubernur ngumumkeun penerbangan évakuasi salajengna ka Miami bakal lumangsung dinten Jumaah, 1 Mei sareng ngajelaskeun paguneman lumangsung sareng opat dugi ka lima pamaréntahan daérah sanésna ngeunaan pangiriman balik.

Perdana, Hon. Alden McLaughlin nyatakeun yén sési DPRD dinten ayeuna sacara pribadi parantos ngamungkinkeun, tunduk kana persetujuan ti Gubernur, rapat maya anu penting pikeun lumangsung énjing.

Akhirna, Menteri Kaséhatan nyirian ulang ka lima puluh dinten Bumi Bumi ku kasimpulan inisiatif anu dilakukeun pikeun merangan parobihan iklim di Kapuloan Cayman.

 

Kapala Petugas Médis Dr John Lee dilaporkeun:

  • 8 hasil négatip dilaporkeun; 150 sampel ayeuna nuju diolah dina waktos pengarahan pers sareng 700 hasilna masih ngantosan. 80 ti ieu nuju diutamakeun, kalebet sakitar 50 anu sumping kana hiber British Airways sareng sakitar 30 anu sanés kusabab alesan klinis.
  • Jumlah jalma anu dilaporkeun sateuacanna gejala / asimtomatik tetep sami, tapi anu parantos sangsara sadayana ningkat, kalebet rawat inap.
  • Isukan jam 2 sonten, dina sési anu kacatet dina saluran Facebook sareng Twitter Pamaréntah, tilu dokter ti HSA, Kota Kaséhatan sareng Rumah Sakit Dokter bakal ngabahas sareng ngajawab patarosan média ngeunaan COVID-19: kumaha éta nampilkeun sareng naon anu kedah dilakukeun upami aya suar. nepi. Sesi ieu bakal disiarkeun dina CIGTV jam 8 wengi sonten, saatos rapat Majelis Legislatif.

 

Komisaris Pulisi, Mr. Derek Byrne dilaporkeun:

  • Henteu aya masalah anu penting tina sipat kepolisian sapeupeuting sareng kajahatan tetep stabil.
  • 21 panganteur lumangsung dina Cayman Brac sapeuting, sareng dua pelanggaran dilaporkeun, anu duanana parantos diperingatkeun pikeun dituduh. Dina Grand Cayman sapeuting, 231 kandaraan dicegat sareng teu aya anu mendakan dilanggar; kapisah dua jalma leumpang sareng hiji pengendara sepeda dieureunkeun ku pulisi sareng ngingetkeun pikeun dituduh kusabab ngalanggar jalan malam.
  • Kusabab 6 enjing dinten ayeuna, tilu jalmi dipendakan ngalanggar panyumputan dina aturan tempat (hiji aktipitas kagiatan komérsial tanpa idin sareng dua kaluar dina kendaraan tanpa tujuan anu sah); tiluanana dikaluarkeun ku tikét.
  • Treuk ngebut terus nyababkeun masalah; kacilakaan serius kajantenan di distrik wétan énjing-énjing. Supirna diperkirakeun bakal pulih, tapi parantos ngalaman luka parah.
  • Ngebut ogé parantos dilaporkeun di Spotts Newlands, West Bay sareng di Esterley Tibbetts Highway. Komisaris naros ka jalma-jalma mangga laun pikeun nyalametkeun nyawa.
  • Sadayana jalma anu ngalalana sareng pengendara kedah nyungkeun sopan santun di jalanan, utamina nalika caket tungtung curfew lembut nalika magrib kanggo ngajagaan jalma-jalma anu teu laksana.
  • Panginget dikaluarkeun yén curfew keras balik jam 7 sonten dugi ka 5 énjing énjing; latihan diijinkeun salami 90 menit antara 5.15 enjing sareng 6.45 siang Senen-Sabtu; pantai masih dina konci lockdown dugi Jumaah, 1 Méi.
  • RCIPS ayeuna bakal ngintunkeun pembaruan mingguan / dua mingguan dina pengarahan COVID-19. Komisaris ngahaturkeun nuhun ka Yang Mulia, Perdana Menteri sareng Menteri Kaséhatan pikeun kalungguhanana salami waktos ieu; anu ngupingkeun / ningali masarakat pikeun pangrojongna; komunitas di sapanjang Kapuloan pikeun kasabaran sareng pamahamanana; lalaki sareng awéwé RCIPS sareng kolega di CBC, ogé konstabulari khusus sareng WORC anu damel berjam-jam tetep Kapuloan Cayman aman.

 

Perdana Hon. Alden McLaughlin ngadawuh:

  • Cara ngagawe di Majelis Legislatif ngarobih Paréntah Tetep DPR pikeun ngamungkinkeun, tunduk kana persetujuan ti Gubernur, pikeun rapat virtual dilaksanakeun di Majelis législatif. Anu mimiti bakal lumangsung isukan sareng ieu bakal disiarkeun langsung dina CIGTV.

Parobihan kana Hukum-hukum ieu bakal dianggap salami rapat ieu, sakumaha anu parantos diumumkeun sateuacanna: Hukum Lalu Lintas, Hukum Pensiun Nasional, Hukum Pabean sareng Peraturan Border sareng Hukum Buruh.

Salaku tambahan, DPR bakal milih pikeun nunjuk Wakil Speaker anyar

  • Jalma anu parantos angkat ti Kapuloan sateuacan 1 Pébruari henteu ngagaduhan hak ditarik darurat tina dana pensiunna dina amandemen énggal. Jalma anu ngarencanakeun ninggalkeun yurisdiksi kedah ngatur aksés kana dana pensiun sateuacan angkat.
  • Konperénsi pers anu dijadwalkeun pikeun énjing moal lumangsung sabab LA bakal sési. (Tingali titik pelor terakhir ti Dr Lee di luhur.)

 

Anu Kagungan Gubernur, Tuan Martyn Roper ngadawuh:

  • Dalapan négatip sareng uji coba diperpanjang mangrupikeun alesan pikeun optimis, tapi hasilna teu kedah diarepkeun dugi ka Jumaah.
  • Jumlah anu handap tina kasus anu aya di Kapuloan Cayman, kalayan sababaraha jalma di rumah sakit sareng ngalaporkeun ka klinik flu, mangrupikeun tanda anu ngukur jarak sapertos sosial, nutup wates sareng tés anu agrésip, ngalacak sareng ngasingkeun jalan.
  • Inggris aya di garis depan pangembangan vaksin; aya kasempetan anu wajar janten nagara munggaran anu ngahasilkeun vaksin.
  • Hiber évakuasi sanés ka Miami bakal dilaksanakeun dinten Jumaah, 1 Méi tabuh 10.30 Enjing Tiket tiasa dipesen langsung sareng Cayman Airways dina 949-2311; garis bakal kabuka dinten kerja ti 9 enjing - 6 sonten sareng booking dibuka énjing.
  • Hiber ieu moal mawa saha waé ti Miami sabab fasilitas karantina dina kapasitas sakali anu sumping ti London parantos katampi.
  • Pikeun panumpang anu ngarepkeun ngumbara dina jembatan udara British Airways anu kadua, tautan kana buku nyaéta www.otairbridge.com/trips/london-repatriation.
  • Hiber ka London angkat dinten Rebo, 29 April tabuh 6.05 siang, dugi ka London Heathrow dinten Kemis, 30 April tabuh 11.35 enjing kalayan lirén sakedap di Kapuloan Turks sareng Caicos pikeun ngumpulkeun panumpang anu balik deui ka London.
  • Punten telepon Kantor Gubernur dina 244-2407 upami anjeun kersa angkat dina hiber ieu sareng piaraan.
  • Panumpang anu balik ti London ka Cayman, bakal dikontak ku Kantor London, kalayan wisatawan anu prioritas dihubungi dina tranche anu munggaran, kanggo nyayogikeun booking hiber sareng detil pamayaran. Anjeun bakal dikontak engké dinten atanapi énjing upami anjeun henteu acan dikontak.
  • Penerbangan évakuasi tambahan anu diayakeun salaku masalah anu dipentingkeun pisan; paguneman lumangsung kalayan sahenteuna opat nepi ka lima pamaréntah régional.

 

Menteri Kaséhatan Dwayne Seymour ngadawuh:

  • Anjeunna ngahaturkeun nuhun ka Brasserie pikeun nyayogikeun tuangeun sadinten pikeun staf Kaséhatan Umum, sareng ogé ngucapkeun rasa syukur ka staf CIAA sareng mitra na pikeun usaha na salami waktos ieu. Anjeunna ogé ngingetan masarakat yén Lands and Survey kabuka pikeun bisnis online.
  • Anjeunna merayu ka bank dina hal pangaturan aksés pikeun nami nasabah ti East End, Sisi Kalér sareng Bodden Town sareng nyayogikeun bekel ngalawan cuaca anu goréng.
  • Anjeunna ngarayakeun kasempetan 50 taun Poe Bumi, dimana jutaan parantos ngagabung kakuatan ngajaga lingkungan lokal sareng global bari perubahan iklim mangrupikeun tantangan pangbadagna pikeun masa depan umat manusa.
  • Anjeunna ngahaturkeun nuhun ka kelompok ti sektor swasta sareng umum sapertos DOE, DEH, National Trust, Botanic Park, Plastik Free Cayman sareng Kamar Dagang pikeun usaha na di rohangan ieu.
  • Anjeunna ngumumkeun ngolah daur ulang bakal dimimitian deui saatos masalah generator parantos direngsekeun sareng kakuatan dibalikkeun. DEH masih ngempelkeun barang didaur deui bari ngolah samentawis henteu sayogi.
Nyitak Friendly, PDF & Email