Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pembaruan Resmi Kapuloan Cayman: Gancang-Girang Ngeunaan COVID-19

Pembaruan Resmi Kapuloan Cayman: Gancang-Girang Ngeunaan COVID-19
Pembaruan Resmi Kapuloan Cayman

Nalika pamimpin pulau nyayogikeun a Pembaruan Resmi Kapuloan Cayman, aranjeunna nyarios yén aranjeunna "pisan didorong" ku anu pang anyarna COVID-19 coronavirus hasil - tina 154 tés aya 4 positip kalayan 2 tina 4 hasil positip pangénggalna kusabab aya hubunganana sareng kasus-kasus anu saacanna.

Dina Jumaah, 24 April 2020 Konperénsi pers Pembaruan Resmi Kapuloan Cayman Kepulauan Cayman, aranjeunna nyarios yén aranjeunna didorong yén tindakan ketat anu parantos dilaksanakeun pamaréntah sigana tiasa dianggo. Bareng sareng uji coba anu gancang anu dilakukeun, hasil anu salajengna pikeun 19 dinten ka payun bakal ngawartosan sareng ngawangun réspon anu teras-terasan ku Pamaréntah kana krisis.

Doa unggal dinten dipimpin ku Pendeta Chris Mason tina Paguyuban Pendeta.

Kapala Petugas Médis Dr John Lee dilaporkeun:

  • Kaluar tina 154 tés anu dilakukeun dina sampel anu dicandak dugi ka 21 April, opat diuji positip. Di antara dua ieu aya hubunganana sareng kasus positip sateuacanna sareng dua masarakat anu kaala.
  • Tina 70 positip ayeuna, 33 aya gejala, 22 asimtomatik; 6 jalma aya di rumah sakit - opat di Otoritas Jasa Kaséhatan, sareng 8 pulih.
  • Dr Lee nyungkeun hampura pikeun hasil anu henteu acan pikeun jalma anu balik kana hiber British Airways 15 dinten ka pengker sareng ngahaturkeun nuhun kana kasabaranana; hasilna ieu diperkirakeun engké dinten.
  • Rumah Sakit Dokter ayeuna parantos ngamimitian nguji.
  • Grup sapertos sadaya pagawé Podomoro garis payun, populasi panjara sareng lansia di bumi perawatan mangrupikeun anu bakal diuji dina fase hiji tina program tés anu dilegakeun. Fase dua bakal langkung lega jumlahna sareng kalebet sadaya jalmi anu damel sareng nyanghareupan publik sapopoé sapertos supermarket, pom bensin, bank sareng padamel sosial ogé pulisi. Ieu bakal badé dimimitian, dimana sadayana jalma di Little Cayman bakal diuji. Fase tilu bakal langkung lega dina wengkuan sareng tiasa ngawangun bentuk program uji coba anu bakal ngabantosan mana kelompok mana anu tiasa kéngingkeun damel deui.
  • Cayman terus dina tahap suprési réspon kana COVID-19.
  • Barudak kaasup orok diuji dina cara anu sami sareng déwasa.

Perdana, Hon. Alden McLaughlin ngadawuh:

  • Premier ngalaporkeun kasuksésan tina sababaraha amandemen panerapan anu bakal nguatkeun Pamaréntah pikeun ngaréspon langkung épéktip pikeun akibat sosial sareng ékonomi tina krisis COVID-19.
  • Amandemenna nyaéta The National Pensions, Customs and Border Control, Labor, Immigration (Transition) sareng Traffic Laws.
  • Saatos hasil uji coba anu ngadorong diumumkeun dinten ayeuna, upami "hasil diteruskeun langkung saé sapertos ayeuna, Pamaréntah tiasa ningali kamungkinan ngaleungitkeun larangan anu ditetepkeun, khususna dina kasus Cayman Brac sareng Little Cayman anu ngagaduhan hasil anu saé pisan sareng ngan ukur hiji tés positip. "
  • Sadaya lembaga pendidikan ayeuna bakal ditutup salami sésana taun ajaran ieu.
  • Nalika taun ajaran masih berlaku, sadaya sakola (lembaga pendidikan wajib) dipiharep tiasa neraskeun diajar jarak jauh.
  • Anjeunna muji sareng ngahaturkeun nuhun ka CUC pikeun nyokot tab kanggo pameseran ku sadayana manula di dua supermarket ti jam 7-8 am dinten minggu kamari sareng rencana na pikeun ngalakukeunana kitu minggu payun di supermarket anu sanés.
  • Tindakan pamaréntah sapertos dana pensiun sayogi pikeun tanaga padamel sareng rangsangan $ 15 juta pikeun ngabantosan usaha alit ngagedékeun harepan ngajaga bisnis tetep tetep.
  • Pamaréntah henteu mampuh nyayogikeun pembayaran-kaluar kauangan pikeun sadayana anu nyanghareupan karugian atanapi terminasi padamelan.
  • Sakali amandemen mancén janten hukum, liburan mancén pétraktif ti 1 April bakal hartosna yén dunungan sareng padamel henteu kedah masihan kontribusi pensiun ti bulan Méi payun salami genep bulan. Nanging, upami aya anu kersa, aranjeunna tiasa ngalakukeunana sacara sukarela, hartosna teu aya (padamel atanapi padamel) anu tiasa dipaksa mayar pambayaran kontribusi pensiun salami ieu.

Anu Kagungan Gubernur, Tuan Martyn Roper ngadawuh:

  • Gubernur sami "sumanget pisan" ku hasil tés dinten ayeuna, nyatet yén larangan éta tiasa dianggo sareng nawiskeun harepan.
  • Pasokan tés tambihan parantos sumping sareng langkung seueur supados otoritas yakin ngagaduhan swab anu cekap sareng alat ékstraksi pikeun langkung nguji.
  • Hiber pangiriman kadua ka Miami parantos diayakeun pikeun 1 Méi sabab penerbangan munggaran parantos payu gancang pisan.
  • Kantorna ogé damel sareng Pamaréntah Méksiko pikeun ngaluncurkeun penerbangan ka Cancun, Mexico minggu payun pikeun ngagampangkeun évakuasi urang Meksiko di dieu. Jalma anu ngagaduhan minat kedah ngadaptar di [email dijaga]
  • Ogé, ngalangkungan airbridge Inggris nganggo British Airways, 57 jalmi bakal balik deui ka Kapuloan Cayman dina hiber minggu payun anu ogé bakal nyandak kit ékstraksi anu langkung diperyogikeun sareng tim kaamanan Inggris.
  • 57 jalma anu balik bakal sadayana diasingkeun dina fasilitas pamaréntahan.
  • Anu hoyong uih deui ka Inggris dina perjalanan balik deui penerbangan bakal diidinan nyandak dua bagasi, masing-masing beuratna 23 kg, tibatan hiji bagasi.
  • Formulir perjalanan online anu anyar parantos dikembangkeun sareng aksés kana formulir bakal diumumkeun dina tulisan média sosial Gubernur.
  • Jalma anu ngagaduhan masalah ijin damel kedah ngahubungi [email dijaga] tapi kedah ngahubungi WORC.
  • Gubernur masihan ngagorowok ka Jaksa Agung, Jaksa Umum sareng tim Penggubalan Hukum pikeun padamelan hébatna.

Menteri Kaséhatan, Hon. Dwayne Seymour ngadawuh:

  • Menteri Seymour masihan ngagorowok ka industri asuransi kasihatan pikeun jasa dines sareng kerjasama sareng badan pamaréntah dina kaayaan masalah asuransi kasihatan anu timbul tina krisis pandemi.
  • Salami krisis kaséhatan ieu, premi asuransi penting sareng anu mutahir.
  • Klinik Perencanaan Kulawarga teras-terasan ngalakukeun padamelan anu hadé salami operasi sadidinten di HSA.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email