Kitts & Nevis: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kitts & Nevis: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi
Kitts & Nevis: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi

Dinten ayeuna, 2 jalmi tambihan parantos pulih Covid-19, nyababkeun total jalma anu pulih janten 4 anu aya 0 maotna. Dugi ka ayeuna, jumlahna aya 292 jalma anu parantos diuji pikeun COVID-19, 15 diantarana positip kalayan 247 jalma diuji négatip sareng 30 hasil tés ngantosan. 1 jalma ayeuna dikarantina di fasilitas pamaréntahan sedengkeun 85 jalma ayeuna dikarantina di bumi sareng 11 jalmi diasingkeun. 661 jalma parantos dileupaskeun tina karantina. Kitts & Nevis ngagaduhan salah sahiji tingkat tés pang luhurna di CARICOM sareng Karibia Wétan sareng ngan ukur ngan ukur tes molekular anu standar uji emas.

Tanggal 24 April, Perdana Menteri St. Kitts & Nevis Dr. Hon. Timoteus Harris ngumumkeun yén, dina kaayaan Darurat dilumangsungkeun dina tanggal 28 Maret 2020 sareng Kabinet mana anu dipilih dina dinten Jumaah, 17 April dugi ka 6 bulan, Pamaréntah ngenalkeun babak Peraturan anu sanésna mulai 6:00 énjing dinten Sabtu April 25, 2020 dugi ka 6:00 énjing dinten Sabtu, 9 Mei 2020 pikeun ngendalikeun sareng merangan COVID-19 di Féderasi.

Anjeunna ogé ngumumkeun curfews 24 jam lengkep sareng terbatas bakal berlaku sapertos kieu:

Wates curfew (larangan santai dimana jalma tiasa ngantunkeun tempat cicingna pikeun balanja kabutuhan sareng curfew anu diberlakakeun unggal wengi ti jam 7:00 sonten dugi ka 6:00 enjing):

  • Senén, 27 April ti 6:00 énjing ka 7:00 sonten
  • Salasa, 28 April ti 6:00 dugi ka 7:00 sonten

 

Jam penuh 24 jam (jalma kedah tetep cicing di tempat cicingna):

  • Rebo, 29 April sadidinten dugi ka Kemis, 30 April tabuh 6:00 enjing

 

Wates curfew (larangan santai dimana jalma tiasa ngantunkeun tempat cicingna pikeun balanja kabutuhan sareng curfew anu diberlakakeun unggal wengi ti jam 7:00 sonten dugi ka 6:00 enjing):

  • Kemis, 30 April ti 6:00 dugi ka 7:00 sonten
  • Jumaah, 1 Mei ti 6:00 énjing ka 7:00 sonten

 

Jam penuh 24 jam (jalma kedah tetep cicing di tempat cicingna):

  • Saptu, 2 Mei, Minggu, 3 Mei sareng Senen, 4 Mei sadayana dinten dugi ka Salasa, 5 Mei tabuh 6:00 enjing

 

Wates curfew (larangan santai dimana jalma tiasa ngantunkeun tempat cicingna pikeun balanja kabutuhan sareng curfew anu diberlakakeun unggal wengi ti jam 7:00 sonten dugi ka 6:00 enjing):

  • Salasa, 5 Mei ti 6:00 énjing ka 7:00 sonten
  • Rebo, 6 Mei ti 6:00 dugi ka 7:00 sonten
  • Kemis, 7 Mei ti 6:00 énjing ka 7:00 sonten
  • Jumaah, 8 Mei ti 6:00 énjing ka 7:00 sonten

 

Salila Nagara Darurat anu diperpanjang sareng Peraturan COVID-19 anu dilakukeun dina Undang-Undang Powers Darurat, teu aya anu diidinan jauh ti tempat cicingna tanpa dibébaskeun khusus salaku padamel penting atanapi pas atanapi ijin ti Komisaris Pulisi salami 24- jam curfew. Pikeun daptar lengkep bisnis penting, pencét Ieuh pikeun maca Peraturan Kekuatan Darurat (COVID-19) Peraturan sareng ngarujuk kana bagian 5. Ieu mangrupikeun bagian tina réspon Pamaréntah pikeun ngandung sareng ngendalikeun panyebaran virus COVID-19.

Pamaréntah teras-terasan nindak nasihat ku para ahli médisna pikeun santai atanapi angkat larangan. Ahli médis ieu parantos ngawartosan ka Pamaréntah yén St. Kitts & Nevis parantos nyumponan 6 kriteria anu ditetepkeun ku World Health Organization (WHO) pikeun ngalakukeun éta sareng yén sadaya jalma anu kedah diuji parantos diuji dina waktos ayeuna. Kitts & Nevis mangrupikeun nagara anu terakhir di Amérika anu ngonfirmasi kasus virus, henteu aya maotna sareng ayeuna parantos ngalaporkeun 4 pamulihan.

Dina waktos ieu kami ngarepkeun sadayana, sareng kulawargana tetep aman sareng séhat.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal COVID-19, mangga kunjungan www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019 jeung  www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email
>