24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Kuba Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Berita Haiti Ngabobol wartos kasalametan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kuba - Haiti gempa kuat 6.6 kacatet

ibss

USGS ngalaporkeun gempa bumi anu kuat 6.6 dina waktos 10.2247 UTC di sagara antara Kuba sareng Haiti.

Jero gempa 2 km. 

Numutkeun ka Éropa Pusat Mediterania Seismologis (EMSC), gempa na pencét 48 kilométer (ampir 30 mil) kidul-wétan daérah Baracoa kalayan pusatna ayana di jero 2 kilométer. Dina waktos ayeuna, teu aya laporan aya karusakan atanapi cilaka anu diakibatkeun ku tremor.

Gempa susulan anu kuat ayeuna lumangsung numutkeun tweet anu ditampi ti daérah éta.

Laporan ti EMSC bénten sareng laporan ku USGS. Numutkeun ka USGS, gempa bumi éta ayana 39 km ESE di Baracoa, Kuba sareng kakuatan na ngan 4.5

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.