Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapuloan Cayman: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi

Kapuloan Cayman: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi
Kapuloan Cayman: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi

Kalayan pelonggaran fase pangaturan ayeuna, Pamaréntah ngalaksanakeun detail pikeun Tahap Hiji, bari neraskeun tés anu ketat pikeun mastikeun dibuka deui sakumaha anu direncanakeun.

dina Covid-19 konferensi pers dinten ieu, Salasa, 28 April 2020, saatos solat ku Pendeta Dave Tayman, pamimpin sektor publik nyatakeun yén sanaos virus éta dikandung, Kapuloan Cayman nyanghareupan pamulihan ékonomi anu panjang sareng hésé.

Ogé diumumkeun yén sajumlah 742 jalma parantos angkat ti Kapuloan Cayman, atanapi angkat minggu ieu dina penerbangan anu dijadwalkeun ka Inggris, Miami, Kanada sareng Cancun, Mexico.

Salaku tambahan, 198 urang Caymanians sareng Warga Permanén parantos uih deui ka Kapuloan Cayman dina penerbangan dugi ka ayeuna.

 

Kapala Petugas Médis Dr John Lee dilaporkeun:

  • Perusahaan sektor swasta anu nganggo tanaga payun bakal nampi email ti Departemen Dagang sareng Infrastruktur anu aya hubunganana sareng uji coba karyawanna.
  • Tilu kasus positip tina 187 hasil tés diungkabkeun. Salah sahijina ngagaduhan riwayat perjalanan, salah saurang parantos ngalaman kontak sareng kasus positip anu sateuacanna sareng salah sahiji dianggap liwat kontak lokal.
  • Tina tilu positipna, salah sahijina mangrupikeun padamel kasihatan di HSA, dimana pasién sareng panyawat kasehatan mastikeun ngajaga sareng ngagunakeun sadaya protokol PPE anu diperyogikeun. Saha waé anu dikirim ka bumi pikeun pulih saatos uji coba positif diawasi sapopoé sareng dina pangawasan ketat. Sadayana disarankan pikeun nelepon 911 awal upami aranjeunna ngaraos parah atanapi janten prihatin kana kaayaan aranjeunna.
  • Perhatosan sareng pamantauan diluyukeun sareng kasus masing-masing.

 

Petugas Médis Kaséhatan, Dr. Samuel Williams-Rodriguez nyarios:

  • HSA tetep nyayogikeun perawatan darurat sareng darurat sareng ogé ayeuna ngémutan nawiskeun piaraan.
  • Pamakéan PPE parantos dituturkeun sacara rajin pikeun sababaraha minggu di HSA ayeuna.

 

Perdana Hon. Alden McLaughlin ngadawuh:

  • Hasil anu positip dinten ieu negeskeun yén Kapuloan Cayman teu acan tiasa nganggap dirina kaluar ti leuweung, sanaos nuju arah anu leres. Sababaraha minggu ka hareup bakal kritis.
  • Kalayan tren ieu, Pamaréntah ngarencanakeun pikeun ngaleungitkeun larangan dina fase ti dinten Senén, 4 Mei. Nalika Kapuloan Cayman parantos saé dina jumlah tés anu dilakukeun, masih henteu cekap pikeun nyatakeun katégori ngeunaan panyebaran virus di masarakat. Kituna protokol anu diresepkeun kalebet jarak fisik, sering ngumbah leungeun sareng etika pernapasan anu leres kedah teras-terasan dijaga.
  • Masalah dina ngaksés telepon WORC 945-9672 nuju ditujulkeun pikeun mastikeun yén anu paling awal anu ngantri antrian disimpen deui. Upami jalma henteu tiasa kéngingkeun nomer ieu, aranjeunna kedah ngirim sms atanapi WhatsApp WORC di 925-7199 kanggo bantuan perawatan pelanggan. Nomer ieu kanggo olahtalatah hungkul.
  • Hukum anu disahkeun di legislatif minggu kamari - Pensiun Nasional, Pabean sareng Kontrol Wates, Buruh, Imigrasi (Transisi) sareng Hukum Lalu Lintas - sadayana disatujuan ku Gubernur sareng ayeuna diwartosan.
  • Salaku réspon tina kaprihatinan ngeunaan henteu mampuh sababaraha pikeun ngahontal panyadia mancén na, entitas parantos ngawartosan yén, ngalarang salah sahiji anu ngagaduhan masalah portal, sadayana dioperasikeun tina jarak jauh sareng sakitar 6,000 patarosan parantos ditampi sareng ayeuna dihadiran.

 

Anu Kagungan Gubernur, Tuan Martyn Roper ngadawuh:

  • Hiber ka Honduras anu dikonfirmasi pikeun Senén, 4 Mei parantos dongkap. Hiber anu kadua nuju dikerjakeun kalayan detil anu diarepkeun énjing, Rebo, 29 April.
  • Detil langkung seueur ngeunaan penerbangan ka Républik Dominika sareng Kosta Rika ogé diarepkeun sareng bakal dileupaskeun.
  • Penerbangan BA sumping engké dinten ayeuna bakal ngauihkeun warga Caymanians sareng Warga permanén ogé 12 tanaga kaamanan Inggris, anu sadayana bakal nyanghareupan karantina wajib 14 dinten di fasilitas pamaréntah.
  • Salaku tambahan, hiji tim anu nuju ka Kapuloan Turks sareng Caicos anu sumping dinten ayeuna, bakal diasingkeun ketat sareng awak BA dugi hiberna angkat énjing.
  • Gosip yén hiber BA anu sumping ditunda pikeun ngundur batur anu balik ka Kapuloan Cayman saatos diuji positip pikeun COVID-19 leres-leres henteu leres. Masalah téknis nyangsang hiber salami 45 menit sateuacan angkat ka Kapuloan Cayman dinten ayeuna ti London.
  • Anjeunna Gubernur ngingetkeun yén panyebaran inpormasi palsu ku rumor "négatip pisan" pikeun sadayana di Pulo Jawa.
  • Ti saprak 5 Maret, 408 jalmi parantos angkat ngalangkungan hiji penerbangan BA, dua penerbangan Miami sareng hiji hiber Kanada. Minggu ayeuna 334 bakal angkat ngalangkungan penerbangan hiji BA, dua penerbangan ka Miami sareng hiji hiber ka Cancun, Mexico.
  • Hiber anu dibolaykeun ka Nikaragua ieu nuju dibahas sareng otoritas nagara éta kalayan tujuan pikeun ngatur hiber anu sanés ogé hiber ka Kolombia.
  • Gubernur ngaluarkeun ngagorowok ka staf Otoritas Penerbangan Sipil pikeun bantosanna ku penerbangan ieu.
  • Pangujian Kapuloan Cayman 'mantap pisan, kalayan staf anu ngalakukeun uji coba pantes kudos.

 

Menteri Kaséhatan Dwayne Seymour ngadawuh:

  • Pasamoan anu terakhir di kalangan dokter di sektor publik sareng swasta anu nuju ngaréspon kana krisis COVID-19 nyorot kualitas luhur perawatan anu disayogikeun di Kapuloan Cayman.
  • Anu milari perawatan anu ngadesek kedah nganjang ka klinik perawatan akut HSA anu kabuka Senén dugi ka Saptu. Ngan kaayaan darurat anu leres anu kedah lebet kana unit A&E. Pikeun sadaya gejala flu, jalma kedah ngahubungi hotline flu. Jalma anu kedah di rumah sakit diijinkeun ngajalankeun ka sareng ti rumah sakit.
  • Menteri masihan ngagorowok ka sadayana anu parantos sumping di Kapuloan, sareng ngajantenkeun dampak anu positif pikeun nyandak Kapuloan Cayman ka payun, sareng ogé Tilly's Restaurant pikeun nyayogikeun tuangeun pikeun petugas Podomoro.

 

ti Komisaris of Polda:

  • Kurang curfew dimimitian unggal dinten jam 7 sonten sareng teras dugi ka 5 sonten. Sadayana, kecuali anu dianggap staf ésénsial, kedah beroperasi dina kakonci ketat dina sababaraha jam ieu. Dinten Minggu, lockdownna salami 24 jam.
  • Sadaya protokol dina waktos curfew lemes ogé kedah dipraktekkeun supaya teu nyanghareupan hukuman. Ieu ngandung hartos padamel anu sanés kabutuhan ngan ukur kéngingkeun bumi pikeun ngajalankeun tugas penting anu disatujuan dina Peraturan Kaséhatan Umum.
  • Sadaya pantai tetep teu aya watesna.

 

  • Kaluar tina 187 hasil tés pangénggalna, 3 parantos diuji positip. Anu positip masing-masing gaduh riwayat perjalanan, kontak sareng positip anu sateuacanna sareng anu dianggap transmisi lokal.
  • Sagala pelonggaran larangan bakal aya dina tahapan anu aya dua minggu antara tiap fase anu mana uji coba bakal diteruskeun sacara ketat pikeun mastikeun fase anu ayeuna teu ditutupan sareng tahap salajengna tiasa ngamimitian.
  • Tahap hiji dijadwalkeun dimimitian dinten Senén, 4 Mei 2020 upami hasil tés minggu ieu cukup nyorong pikeun ngamungkinkeun kajadian éta. Fase hiji diperkirakeun ngamungkinkeun pangiriman kerbside langkung seueur barang.
  • Tahap dua tina pembukaan deui dijadwalkeun Senén, 18 Méi sareng bakal kalebet pembukaan séktor sapertos konstruksi. Detil pikeun sadayana masih kénéh diolah.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email