Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Dewan Pariwisata Nepal: Ngiringan Pariwisata Indo-Nepal saatos krisis COVID-19

Dewan Pariwisata Nepal: Ngiringan Pariwisata Indo-Nepal saatos krisis COVID
Dewan Pariwisata Nepal: Ngiringan Pariwisata Indo-Nepal saatos krisis COVID-19

Dr Dhananjay Regmi-Chief Executive Officer, Déwan Pariwisata Nepal parantos rapat maya dina 30th April 2020 sareng Présidén Asosiasi Perdagangan Perjalanan ngarah India ngabahas ngeunaan kamungkinan jalan payun pikeun Pariwisata Nepal di tengah krisis COVID-19.

Pasamoan ieu dihadiran ku pamimpin terkenal Fraternity Perjalanan India kaasup Ibu Jyoti Mayal- Présidén TAAI (Asosiasi Agén Perjalanan India), Mr. PP Khanna-Présidén, Asosiasi Operator Wisata Dalam Negeri India, Kaptén Swadesh Kumar-Présidén, Petualangan Operator Wisata India (ATOI), Pradeep Lulla-Présidén, Travel Agents Federation of India (TAFI) sareng Mr. Mahendra Vakharia-IPP, Asosiasi Operator Wisata Luar India. Mr. San Jeet, CEO Buzz Travel Marketing India koordinasi rapat.

Dr Regmi ngawartosan ka réncang India ngeunaan kagiatan anu dilakukeun NTB saatos krisis sapertos nyalametkeun para turis terdampar, survey ékonomi tina perdagangan, ngalobi sareng Pamaréntah Nepal pikeun paket bantuan ka Industri, nyusun Protokol Kaséhatan, Kabersihan sareng Sanitasi énggal pikeun perdagangan Nepal, pamekaran tujuan anyar salaku stasiun bukit di bukit pertengahan Nepal sareng faktor hiburan khususna nargétkeun pasar India kalayan gampang diakses sareng sajabina.

Diskusi nyandak sababaraha pandangan kumaha Nepal kedah maju pikeun kéngingkeun deui kapercayaan Wisatawan India saatos COVID. Sadayana panyatur nekenkeun kanyataan yén palancong India saatos krisis bakal ati-ati pisan dina milih tujuan pikeun ngarobih nempatkeun hal-hal sapertos Distancing Sosial sareng faktor kaamanan mimitina. Saréréa ogé ngémutan kana, yén, kasuksésan Nepal dina ngandung COVID anu henteu aya maotna ayeuna, tiasa janten Unsur anu utama pikeun nyiptakeun Kahayang pikeun tujuan sareng bakal meunang Intiasi di antara Tujuan Daérah pikeun India.

Pamingpin India negeskeun yén duanana kababayaan perdagangan perjalanan Nepal sareng India kedah sasarengan damel pikeun kéngingkeun deui kapercayaan anu kaleungitan tina Seueur Wisatawan India ku ngawangun deui citra merek nagara éta salaku ramah sareng ngabagéakeun. Ieu bakal kalebet pamasaran sareng promosi babarengan di India dina kolaborasi sareng masing-masing Asosiasi kanggo ngahontal anggota sareng konsuménna sacara lega.

Usul nyiptakeun "Komite Angkatan Tugas Pariwisata Nepal-India" diusulkeun ku CEO NTB anu sigana bakal didukung dina rapat anu bakal datang. NTB bakal neraskeun dialog pikeun pamulihan sareng Counterparts India sareng bakal ngamimitian séri Wéb anu Takdir Tujuan Tujuan babarengan pikeun anggota Asosiasi salaku léngkah salajengna.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email