Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Nepal mangrupikeun rapat global Toastmasters nalika dikunci

Nepal mangrupikeun rapat global Toastmasters nalika dikunci
gambar whatsapp 2020 04 30 tabuh 8 59 13 WIB

Rapat global Toastmasters suksés diayakeun ku Nepal dina tanggal 28th tina April Aya pamilon ti 12 nagara sareng 173 pamilon, éta leres-leres janten acara MICE anu penting nalika lockdown masih aktif.

Kalayan platform paling umum anu sayogi, éta mémang pasamoan virtual over zoom sareng pidato utama ku Présidén Internasional Toastmasters (pinilih 2020-21), Richard E. Peck, DTM anu ngiringan rapat ti Amérika Serikat. Kalayan pembicara sareng pemaén téknis sanés ti Kanada, India, Mauritius, sareng Nepal, rapat ieu diayakeun ku klub Pariwisata Toastmasters salaku bagian tina Divisi A (Dist 41) acara mangrupikeun rapat sareng tujuan na nyayogikeun harepan, kalibet dina diajar sareng mekar dina waktos anu paling nangtang pikeun industri Pariwisata.

Richard Peck, DTM ngagaduhan latar maya di Mt. Everest nunjukkeun solidaritas sareng Toastmaters di daérah Himalaya. Anjeunna masih nganjang ka Nepal sareng rapat virtual masihan anjeunna hiji deui alesan pikeun ngarambat ka Nepal nalika dunya deui normal saatos pandemi éta.

"Pamimpin sanés pusat daya tarik. Tapi anjeunna kedah janten pusat aksi ”- Richard Peck. Kutipan anu kuat ieu janten takeaway konci pikeun para pamilon. Ieu pesen anu cocog dina tantangan COVID anu ayeuna.

Laura Chambers, DTM ti Calgary - Kanada, sareng Prajwol Sayami ti Nepal nganteurkeun pidato anu disiapkeun sakumaha manual Toastmasters na. Evaluasi Umum dipimpin ku Sandeep Raturi, DTM (Diréktur Distrik 41 2018-19) anu ogé operator wisata asup anu berbasis di Cirebon. Tim penilai na ti masing-masing ti Mauritius sareng Nepal (Binesh Bheekhoo sareng Moon Pradhan, DTM). Tabel topis dilakukeun ku Avish Acharya.

Diréktur Kualitas Program Kabupatén 41, Ranjit Acharya - DTM sareng Diréktur Divisi A, Suman Shakya - DTM ogé nyarioskeun rapat anu nyebatkeun pentingna komunikasi anu épéktip sareng welas asih dina waktos-waktos cobaan ieu.

Rapat ieu dipimpin ku klub Pariwisata Toastmasters's VP-Education, Sandipa Basnyat. Éta digentoskeun ku Présidén Piagam klub Pariwisata Toastmasters, Pankaj Pradhananga anu ogé Diréktur Kathmandu anu dumasar kana Four Season Travel & Tours.

Nepal mangrupikeun rapat global Toastmasters nalika dikunci

Nepal mangrupikeun rapat global Toastmasters nalika dikunci

Klub Pariwisata Toastmasters dumasar kana Kathmandu didaptarkeun dina 2018 pikeun ngabagi kahadéan komunikasi sareng kapamimpinan anu épéktip diantara para turis tur pangusaha di Nepal. Klub dipimpin ku conto ngamajukeun prakték Pariwisata Jawab di Tujuan Nepal.

Rapat global mangrupikeun kasuksesan henteu ngan ukur dina nyangking 173 pamilon ti 12 nagara, éta nandur harepan, ngabina sosobatan, sareng ngadorong katahanan anu diperyogikeun pisan. Henteu perlu disebatkeun, rapat global Toastmasters berperan penting dina masihan pisibilitas ka Tujuan Nepal di antara 3,50,000 + komunitas Toastmasters sumebar di 143 nagara. Éta ogé masihan pesen anu kuat ka dunya yén Pariwisata henteu ngan ukur bisnis, tapi éta nyambungkeun dunya sareng naékkeun imunitas ékonomi global.

Nyitak Friendly, PDF & Email