24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Austria Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Menteri Dalam Negeri Jérman: Muka-muka deui gagabah henteu ngabantosan saha waé

Menteri Dalam Negeri Jérman: Muka-muka deui gagabah henteu ngabantosan saha waé
Menteri Dalam Negeri Jérman: Muka-muka deui gagabah henteu ngabantosan saha waé

Menteri Dalam Negeri Federal Jérman dinten ayeuna nyarios yén teu aya anu hoyong ngawatesan kabébasan warga pikeun gerak langkung lami tibatan anu diperyogikeun pisan. Tapi kabuka deui bukaan wates, engké tiasa mundur dina bentuk ningkat Covid-19 tingkat inféksi, henteu ngabantosan saha waé.

"Salami virus na henteu nuju liburan, urang ogé kedah ngawatesan rencana perjalanan kami. Sakumaha kahartos sakumaha anu dipikahoyong ku jalma sareng industri pariwisata, panyalindungan panyakit ngagaduhan jadwalna nyalira, "Horst Seehofer ngawartoskeun Bild am Sonntag.

Seehofer ngaréspon patarosan ngeunaan Kanselir Austria Sebastian Kurz, anu sateuacanna ngapungkeun ideu pikeun ngundang turis Jérman kanggo uih deui, nyatakeun yén Austria tiasa muka wates na dina "masa depan anu tiasa didugikeun"

"Upami kaayaan di Jérman sareng Austria sami, henteu janten masalah naha batur angkat di jero Jérman, atanapi angkat ka Austria sareng deui," saur Kurz.

Kanselir Austrian ogé nyarankeun yén éta tiasa langkung bahaya pikeun jalma Jérman angkat ka daérah-daérah anu parah di Jerman tibatan ka tatangga Austria.

Resor ski Alpine anu indah di Austria mangrupikeun tujuan wisata anu populér pikeun urang Jérman sareng tukang liburan internasional anu sanés. Gambar lamping, bar sareng hotél parantos tarnished saatos Resort Ischgl janten hotspot COVID-19, sareng seueur wisatawan dipercaya nyandak inféksi ka nagara asal.

Pejabat lokal dikritik pisan kusabab tanggapanana lambat kana wabah éta. Ischgl sareng sababaraha resort sanésna parantos di lockdown ti saprak pertengahan Maret dugi ka tindakan karantina ketat diangkat minggu kamari.

Républik Céko anu tepung wates sareng Jérman sareng Austria kéngingkeun perjalanan kaluar bulan kamari. Menteri Luar Negeri Czech Tomas Petricek nyarios yén anjeunna hoyong ningali perbatasan nagara éta kabuka sacara lengkep ti bulan Juli.

Gagasan buru-buru muka deui wates ditepungan ku mamang di Jérman. Minggu kamari, Menteri Luar Negeri Heiko Maas nyebatkeun Ischgl salaku conto kunaon "balapan" pikeun wates muka sacara terbuka pikeun perjalanan turis ngagaduhan résiko gelombang inféksi anyar.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov