24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi wartos kasalametan piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Hertz Exec Mayar Dibalikeun Saatos Anu Masihan Pinjaman Manjangan Penyuluh

Hertz Exec Mayar Dibalikeun Saatos Anu Masihan Pinjaman Manjangan Penyuluh
Hertz exec mayar dibalikeun deui saatos tukang nginjeumkeun lémpar garis kahirupan

hertz nuju siap-siap ngajukeun kabangkrutan pas dinten ieu, Salasa, 5 Mei 2020, upami perusahaan penyewaan mobil umur 100 taun ieu henteu tiasa ngahontal kasapukan sareng tukang masihan nambut. Éta parantos dugi ka nyewa penasihat kabangkrutan pikeun ngabantosan éta pikeun nyiapkeun naon anu sigana henteu tiasa dilawan. Nanging, ayeuna, Hertz exec pay dibales deui janten topik paguneman énggal.

Kiwari, sakumpulan tukang nginjeumkeun ngahémat Hertz saluran hirup. Hertz teras ngungkabkeun dinten ieu yén éta mulangkeun gaji éksékutip senior ka tingkat pra-COVID-19, nyebatkeun beban damel anu diperyogikeun salaku perusahaan mobil sewaan sigana bakal nolak standar.

Tanggal 14 April, Hertz ngawartosan 10,000 padamel di Amérika Kalér yén aranjeunna kaleungitan padamelan. Ieu ngagambarkeun sakitar 30 persén ti 38,000 pagawé di padamelan AS na. Ti saprak coronavirus, perjalanan ampir lirén. Saham Hertz (HTZ) turun 11% dinten ayeuna sareng turun 80% taun ieu.

Sateuacan ieu, dina tanggal 26 Maret, kapamimpinan senior Hertz nyandak "pangirangan anu signifikan" dina gajihna, sabab perusahaan ngalaman turunna paménta anu signifikan salaku akibat tina pandemi coronavirus. Kapala Eksekutif Kathryn Marinello nyerah 100% tina gaji dasarna, sabab perusahaan ngalih "agrésif" kanggo ngirangan biaya, kalebet padamel anu ngagelebug.

Hertz ngajakan kendaraan pikeun armada nyéwaan mobilna sareng parantos sono mayar kontrakan alatan tanggal 27 April 2020. Perusahaan dipasihan perpanjangan saminggu anu kadaluwarsa kamari dinten Senén, 4 Mei 2020. Mangsa ieu bakal langkung sakali deui, nanging, diperpanjang ku kelompok tukang nginjeumkeun.

Perusahaan mobil nyéwa ayeuna gaduh dugi ka 22 Méi "pikeun ngiringan diskusi ... sareng tujuan pikeun ngembangkeun strategi sareng struktur pembiayaan anu langkung ngagambarkeun pangaruh ékonomi pandemi global COVID-19 sareng persyaratan operasi sareng pembiayaan Hertz anu lumangsung."

Hertz ngagaduhan 568,000 kandaraan sareng 12,400 perusahaan sareng lokasi waralaba sadunya. Kira-kira sapertilu ti lokasi éta di bandara, anu ngagambarkeun sakitar 70 persén tina pendapatan perusahaan. Bagian sanés tina bisnis non-bandara Hertz nyaéta nyéwa mobil ka jalma anu parantos ngalereskeun kendaraanna saatos kacilakaan. Tapi ku seueur jalma anu teu damel atanapi damel ti bumi, mil anu disetir sareng jumlah kacilakaan mobil ogé turun sacara signifikan.

Hertz ngirimkeun pendapatan taunan $ 9.8 milyar taun kamari, mangrupikeun catetan kanggo perusahaan, saimbang sareng saingan Avis Budget Group. Tapi Hertz ngalaman masalah kameunangan anu sateuacanna tanggal COVID-19 pandemi. Éta dipasang rugi $ 58 juta dina 2019, turun tina karugian $ 225 juta di 2018. Hertz nyéwa mobil handapeun mérek Hertz, Dollar, Thrifty, sareng Firefly. Firefly mangrupikeun mérek diskon di luar Amérika Serikat.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.