24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kuliner kabudayaan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Kamaainas Rapat Berita Industri wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Tanya Jawab: Ngalancarkeun Wisata di Hawaii - Anjeun Diulem

Tanya Jawab: Ngalancarkeun Wisata di Hawaii - Anjeun Diulem
Peluncuran wisata di Hawaii

Organisasi borongan pariwisata nungtut waleran ngeunaan ngaluncurkeun deui pariwisata di Hawaii. Kalayan kamungkinan Gubernur Hawaii Ige "ngabuka deui" Hawaii pas ka balanja, tuang di luar, sareng tangtosna wisatawan, seueur patarosan ngeunaan kumaha industri perjalanan sareng pariwisata sakuduna nyiapkeun diri pikeun nyumponan paménta anu datang pasca COVID.

Dr Peter Tarlow tina safertourism.com bakal di hotseat ngajawab patarosan sareng nampilkeun saran ngeunaan topik ieu. Kahirupan rapat Pananya sareng Jawab ieu bakal mekar tina patarosan anu ditepikeun ku jalma-jalma dina rapat, janten kahadiran paling penting pikeun didangukeun sareng kéngingkeun jawaban sareng nyiapkeun.

Ti hotél dugi ka nyéwa liburan, ti bandara ka Waikiki, ti réstoran ka truk tuangeun sisi pantai, sareng ti balanja di mall dugi ka nyandak pilem, naon anu kedah dilakukeun pikeun mastikeun lingkungan aman sareng para tamu ngaraos wilujeng sumping? Kalayan jarak sosial sareng topeng masih disarankan pisan, naha anjeun tiasa nyéépkeun sapoé di pantai? Naha anjeun tiasa linggih tuang di réstoran? Naha para turis tetep kedah nganggo karantina salami 14 dinten saatos sumping ka pulau-pulau? Ieu mangrupikeun sababaraha patarosan anu tiasa dibahas dina rapat industri penting ieu anu ngabahas pariwisata anu diluncurkeun deui di Hawaii.

Rapat bulanan ieu kanggo Asosiasi Wholesalers Pariwisata Hawaii kabuka pikeun sadaya ahli pariwisata, sareng waktos ieu rapat badé dijalankeun ku virtual. Ieu panginten ngajantenkeun langkung gampil hadir - ngan ukur ngalengkepan daptar gancang teras muncul.

Dr Tarlow mangrupikeun ahli internasional ngeunaan perjalanan sareng kaamanan pariwisata sareng parantos nyarios dina seueur kajadian di Hawaii sateuacanna ogé di sakumna bangsa sareng sakumna dunya. Anjeunna ogé ngalatih Dinas Polisi Honolulu (HPD) ngeunaan sensitipitas pariwisata. Wisata Aman mangrupikeun bagian tina TravelNewsGroup, penerbit tina Hawaii News Online.

Pikeun ngiringan pasamoan HST 5 sonten dinten Rebo, 13 Mei 2020,
pencét di dieu pikeun pendaptaran gancang sareng gampang.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.