Pamaréntah Zimbabwé nyayogikeun alternatif pangaruh COVID -19

zimbabwemapflag
zimbabwemapflag

Kami ngagaduhan konotasi positip sareng négatip kana pangaruh COVID - 19 dina ékonomi urang. Kuring bakal nyayogikeun analisis anu komprehensif ngeunaan kumaha Pamaréntah tiasa ngungkulan pandemi ieu sareng ngawangun deui ékonomi. Kami gaduh sababaraha pelajaran pikeun diajar tina pangalaman ieu sareng dina waktos anu sasarengan, urang kedah ngagaduhan kerangka anu pas pikeun ngatasi aspék-aspék dasar kana séktor kritis ékonomi. Salaku praktisi pangembangan sareng Penasihat Sarat, kuring bakal nyayogikeun alternatif anu bakal dirumuskeun pikeun pamariksaan sareng kasaimbangan anu saé pikeun ékonomi sareng kaayaan urang anu gering.

1. COVID - 19 pasukan tugas kedah kalebet

Baheula, Pamaréntah urang berjuang pikeun nyaimbangkeun aspék transparansi sareng akuntabilitas dina sadaya sumber daya anu aya dina Fiscus nasional, sareng ieu nyababkeun para kreditor internasional sareng mitra pangembangan damel sareng masarakat sipil sareng organisasi sanés. Abdi ngadesek Présidén Mnangagwa pikeun nampung akademisi, peneliti, pembuat kawijakan, swasta, community, Entrepreneurs, and legislators to widen the taskforce by ensuring accountability and transparency are part of this project. So far figures are not yet known to the public, how much was contributed towards the pandemic and how much is left, and who was awarded such tenders and on what basis. Which criteria did the Government through the Ministry of Health selected to award those tenders. Transparency and accountability is one of the key components of Governance and Leadership.

2. COVID - 19 kasempetan pikeun desentralisasi kagiatan ékonomi urang

Sedengkeun kuring ngahargaan tindakan kacekel anu ditetepkeun ku Pamaréntah lima minggu ka tukang, éta bijaksana pikeun ngahasilkeun ukuran sareng alternatif pikeun nyayogikeun solusi ékonomi pikeun ngamimitian ékonomi. Aya resesi global anu serius sareng ékonomi ngalaman kakurangan utama, sareng urang tiasa janten saksi runtuhna sababaraha perusahaan. Henteu perlu dikonci total, kuring bakal nyarankeun Pamaréntah pikeun desentralisasi panyadia jasa sapertos Usaha Kecil sareng Menengah (UKM), ku nyayogikeun tempat anu pantes pikeun ngalaksanakeun usahana. Kuring bakal masihan conto, urang tiasa ngagaduhan urang ti Kuwadzana gaduh tempat anu ditunjuk khusus pikeun bisnis, urang tiasa ngagaduhan jalma-jalma ti Marlborough sareng tempatna nyalira. Ieu bakal ngaleutikan biaya, ngirangan gerakan anu teu perlu, sareng ngirangan résiko tinggi inféksi. Ieu bakal ningkatkeun arus kas, mempermudah crunch likuiditas, sareng ogé ngamajukeun perdagangan lokal sareng gerakan kabutuhan, sareng ngamajukeun ékonomi pasar bébas.

3. Parobihan anu kuat pikeun ngembangkeun Sarat jeung Kaayaan Pamekaran anu ditangtoskeun

Urang tiasa diajar sababaraha pangalaman sareng naon anu urang saksian ti raksasa global sapertos Afrika Kidul, Inggris, Amérika Serikat Amérika, nagara-nagara konci Éropa sapertos Jérman, Australia, sareng Walanda, sareng sajabana Nagara-nagara ieu ngagaduhan bungkus stimulus pikeun nyalametkeun ékonomi maranéhna, sareng Zimbabwé ngagaduhan tantangan dina tatan-tatan. Hayu atuh netelakeun ku nyarios, urang kakurangan kasiapan strategis dina cara ngungkulan COVID - 19. Sababaraha dinten ka pengker Présidén ngumumkeun paket stimulus 18 Miliar, anu bakal ngabantosan industri sareng séktor kritis sanés ékonomi anu henteu tiasa dibenerkeun dina istilah praktis . Kami nuju kana minggu kalima dina panerapan lockdown, kami henteu acan tiasa nyaksikeun paket stimulus 18 Miliar. Sateuacanna, Menteri Keuangan Muthuli Ncube ngumumkeun yén anjeunna badé ngaleupaskeun langkung ti 500 Juta dana tunjangan bantal, sareng masing-masing warga nagara kedah nampi sahenteuna 1000 eco cash back up, sareng kami henteu kedah nunjukkeun sareng kami ampir asup kana kagenep saminggu. Penting pikeun Pamaréntah, lembaga anu dipikahormat pikeun nyarios anu saleresna, sareng ngalaksanakeun paguneman, janten ngawangun kapercayaan antara warga sareng sektor publik.

- Sebaran katuangan kedah dilakukeun ku anggota déwan bangsal & Mps atanapi kapala distrik. Henteu perlu pikeun Menteri-Menteri anu séhat tiasa dipendakan di mana waé di kampung-kampung anu ngadistribusikaeun humpers tuangeun. Ieu bakal ngahasilkeun ngirangan kantor Menteri anu dihormat.

- Nampi sumbangan kedah dilakukeun ku COVID - 19 tenaga kerja atanapi jurusan Kaséhatan. Teu kedah diperyogikeun tim presidium atanapi Wakil Présidén nampi sumbangan atanapi bahkan Menteri nampi kulkas.

- Présidén mangrupikeun kantor anu kuat anu kedah pernah dirusak atanapi diremehkeun sareng ieu bakal ngakibatkeun Kantor Kapersidenan diréduksi janten klub

4. Kasempetan ngawangun hubungan deui sareng mitra Internasional

COVID - 19 bakal janten kasempetan pikeun nambalan hubungan sareng mitra pangwangunan sareng kreditor internasional. Pasukan tugas sakuduna masihan pembaruan rutin ngeunaan kumaha sumberdaya dikelola unggal dinten sareng masihan laporan rutin anu pas dina masalah kauangan.

6. Kasempetan pikeun ngahijikeun bangsa

Kuring ningali klip Présidén Afrika Kidul Cyril Ramaphosa anu nyarios ka Afrika Kidul dina pengarahan ringkes sasarengan sareng nemesis politik sareng persaingan lengkungan Julius Malema, sareng ieu bakal ningkatkeun kapercayaan dina poténsi investor sareng kapercayaan lokal. Kiwari Afrika Kidul mekar kalayan sumbangan, sumber daya, dukungan internasional sabab aranjeunna nganggo kasempetan pikeun nunjukkeun kasatuan tujuan.

7. Prioritas masihan ka séktor kritis ékonomi

Upami Pamaréntah Zimbabwé ngutamakeun lima séktor kritis ékonomi, nyaéta:

1. Tatanén
2. Pertambangan
3. Pangwangunan Prasarana
4.
5. Industri

Ékonomi urang bakal janten faktor kontributor kana agenda pangwangunan nasional. Urang kedah mil pikeun ékonomi urang.

# Pangalihan pengeluaran urang kritis

4.3 Milyar anu ngaleungit tina fasilitas Pertanian Komando tiasa diarahkeun ka sektor Manufaktur.

1.2 Milyar Komando dana Tatanén tiasa jalan jauh pikeun nyalametkeun sektor Kaséhatan, Pertambangan, Pendidikan anu gering. Éta ngerakeun nampi ventilator ti donatur, tapi urang ngagaduhan 1.3 Milyar anu ngaleungit nalika nyamar Komando Tatanén

- Jumlahna 9 Milyar USD pikeun Komérsial Tatanén teu aya dimana-mana di caket National Fiscus.

Sumbangan kedah pernah aya rencana anu hébat pikeun ngabersihan artos kotor.

- Menteri Pertanian dibarengan ku lembaga kauangan lokal (Bank), kedah tanggel walerna AGRIKULTUR SMART

Pangajaran ditarik tina COVID - 19 pangalaman:

1. Kasempetan pikeun nyiptakeun deui diri urang sorangan. Parobihan pola pikir mangrupikeun konci. Kasempetan pikeun ngahijikeun sareng ngahiji salaku hiji kulawarga. Sebaran kadaharan partisan kedah jaman baheula.

2. Panilitian sareng Pangwangunan kedah janten prioritas. Urang peryogi sumber pikeun Akademisi anu bakal ngagaduhan téori ngeunaan COVID - 19 sareng pandemik sanés. Lembaga panilitian kedah diperkuat

3. Promosi pamekaran katerampilan

4. Ngalaksanakeun teleworking sareng rapat virtual pikeun ngahémat biaya perjalanan

5. Kamajuan téknologi dina sadaya sektor kritis ékonomi

6. Sektor informal anu ngagaduhan peran ageung dina sirkulasi mata uang lokal sareng luar negeri teu nganggo bisnis. Kedah aya modél bisnis anu leres sareng kerangka pikeun ngatasi dasar-dasar sapertos kitu

8. Lembaga anu teu kabisa parantos diekspos sacara serius sapertos Kaséhatan, Pendidikan sareng TIK

9. Perluasan jaringan serat anu agrésif penting pisan pikeun ningkatkeun komunikasi anu épéktip

10. Daripada iinditan ka puncak anu teu perlu sareng dilacak dunya, pejabat senior Pamaréntahan, Présidén sareng Menteri Kabinet kedah ngamangpaatkeun jaringan serat sapertos rapat Zoom, dll. Salurkeun sadaya tabungan pikeun sektor kritis ékonomi

11. Pangeluaran umum dikirangan, gerakan anu teu perlu, sareng jalma-jalma kakurung kana sistem sareng daérah na. Jalma-jalma tiasa damel ti bumi sareng ngahémat biaya.

12. Lingkungan Bersih. Abdi hoyong memuji Pamaréntah pikeun nyandak tindakan anu diperlukeun pikeun meresihan sadaya kota tapi kuring ngadorong aranjeunna pikeun milarian tempat anu ditangtoskeun pikeun vendor, UKM, sareng pamaén sanés pikeun ningkatkeun kahirupan.

13. Parobihan iklim janten langkung saé. Kirang kendaraan sareng distorsi kirang.

14. Ngungkulan halangan perdagangan. Kami gumantung kana impor sareng 97.5% ékonomi kami nyaéta séktor informal, aranjeunna kalolobaanana gumantung kana barang-barang ti nagara-nagara tatangga urang sapertos Afrika Kidul, Botswana, sareng Zambia. Kedah diperyogikeun Pamaréntah damel sareng batur sapagawean dina kumaha kaayaan kaayaan sapertos kitu.

TUNGGAL TAPI TEU SAKURANG - COVID - 19 ayeuna mah normal

Urang kedah nampi yén ayeuna janten kanyataan sareng diajar hirup kalayan éta. Naon anu kuring carioskeun? Kuring ngan saukur nyarios kabuka ékonomi sareng nyusun langkah-langkah pikeun nungkulan aspék fundamental, masalah kaséhatan, peraturan anu pantes pikeun ngajagaan masarakat. Urang peryogi tuangeun dina méja, dina waktos anu sami, urang kedah diajar hirup kalayanana. COVID - 19 aya di sakitar urang, hayu urang muka ékonomi sareng milarian cara pikeun ningkatkeun kahirupan urang

15. Kuncén dua minggu teu kedah. Hayu urang gaduh parobihan anu kuat pikeun ngatasi tantangan ékonomi sareng nyusun kerangka anu pas pikeun ngungkulan pasualan anu caket.

Hatur nuhun

Tinashe Eric Muzamhindo isa Panaliti sareng Penasihat Sarat. Anjeunna ogé Diréktur Eksekutif Zimbabwe Institute of Strategic Thinking (ZIST), sareng anjeunna tiasa dihubungi di [email dijaga]

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali