24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil News Kaséhatan Investasi wartos kandaraan trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Hertz, Dolar, Séma Mobil Thrifty tiwas ku COVID-19

hertzzz_1
hertzzz_1

Sewa Mobil Hertz nyatakeun dina halaman wéb na hertz.com: ”Sateuacan urang nyéwa kendaraan naon waé, aranjeunna diberesihan sareng diinféksi nuturkeun tungtunan CDC kalayan prosés beberesih 15-titik urang. Kami nganggo Hertz Total Disinfectant sareng ngégél kendaraan pikeun panyalindungan anjeun. Gulung ka luar negeri bulan Mei ”

Hertz Corporation ngagaduhan Grup Otomotif Dollar sareng Thrifty — anu misahkeun kana Thrifty Car Rental sareng Dollar Rent A Car. Hertz Global Holdings, perusahaan induk The Hertz Corporation, rengking 335 dina daptar Forbes 'Fortune 2018 kalayan stasiun nyéwa mobil di panjuru dunya.

Kabersihan sareng jasa nomer hiji dina industri nyéwa mobil henteu ngahambat Hertz tina kedah miceun anduk sareng nyatakeun kabangkrutan ayeuna.

Sewa mobil Hertz Hertz Global Holdings Inc., salah sahiji perusahaan nyéwa mobil panggedéna, Filed pikeun perlindungan kabangkrutan Jumaah, ngeposkeun hutang $ 19 milyar sareng ampir 700,00 kandaraan anu parantos seueur di tempat parkir Hertz kusabab coronavirus.

Perusahaan anu berbasis di Estero, Fla. Ngalebetkeun prosés bab 11 di Pengadilan Kabangkrutan Amérika Serikat di Wilmington, Del., Ngarepkeun salamet tina lalu lintas anu turun tina pandemi sareng nyegah likuidasi paksa armada kendaraanna.

Runtuhan perusahaan nandaan salah sahiji standar perusahaan anu paling luhur profilna akibat tina pandemi dina perjalanan udara sareng darat, sanaos Hertz ogé ngagaduhan tantangan sateuacan krisis ékonomi ayeuna. Malah sateuacan wabah Covid-19, Hertz parantos berjuang sareng persaingan ti réncang kalebet Enterprise Holdings Inc. sareng Avis Budget Group Inc., ogé tina jasa numpak-angkutan sapertos Uber Technologies Inc. sareng Lyft Inc. Perusahaan kaleungitan sababaraha $ 58 juta taun kamari, rugi bersih taunan kaopatna berturut-turut.

Hertz henteu ngahontal kasepakatan sareng tukang kiridit sateuacan ngalebetkeun bab 11, naékkeun résiko likuidasi lengkep armada, sanaos perusahaan sareng investor gaduh sababaraha minggu pikeun ngerjakeun perjanjian ngahindaran hasil éta, ceuk jalma anu wawuh kana masalah éta.

Hertz parantos nyéépkeun sababaraha taun nyobian nyusun bisnis na sareng parantos niup ngalangkungan opat kepala eksekutif dina waktos kirang ti sapuluh taun. Nembe pisan, tilas Pimpinan Eksekutif Kathryn Marinello diganti Senén ku Paul Stone, anu saacanna janten Wakil Présidén Eksekutif perusahaan sareng pimpinan perwira operasi ritel pikeun Amérika Kalér.

Hertz ogé ngagaduhan masalah hutang anu tiasa dilacak deui dina pameseran 2005 anu diungkit ku firma swasta-ekuitas. Perusahaan parantos umum di 2006, sareng investor aktivis Carl Icahn, anu mimiti kéngingkeun saham Hertz di 2014, ayeuna gaduh langkung ti sapertilu perusahaan sareng parantos nempatkeun tilu wakilna dina dewan.

Pandemi parantos ngirangan lalu lintas otomotif di Amérika Serikat, nyempetkeun penjualan mobil, sareng ngajantenkeun reservasi sewaan di Hertz.

Kabangkrutan diperkirakeun bakal rumit nunjukkeun hutang ageung sareng struktur perusahaan, anu kalebet $ 14.4 milyar tina jaminan kendaraan anu didukung ku anak perusahaan anu sanés bagian tina filing bab 11.

Saperti Avis sareng sababaraha perusahaan mobil nyéwa sanés, Hertz henteu ngagaduhan kendaraanna. Perusahaan nyéwa armada mobil nyéwaan na, sakitar 770,000 kendaraan total, ti anak perusahaan pembiayaan anu misah. Ayeuna Hertz parantos ngajukeun kabangkrutan, investor anu ngagaduhan hak kana armada wahana kedah ngantosan 60 dinten sateuacan aranjeunna tiasa nganggo sareng ngajual mobilna. Hertz sareng tukang kiridit na sigana bakal tujuan pikeun nyegah likuidasi lengkep sareng mogok perjanjian pikeun ngirangan armada bari tetep sababaraha kendaraan dioperasikeun, saur jalma anu wawuh kana masalah éta.

Kalayan $ 14.4 milyar dina beungkeut kendaraan-keuangan anu dicekel ku seueur-ku dana pensiun, silih dana, sareng dana kiridit terstruktur-perusahaan parantos nyanghareupan kasusah koordinasi sareng pemegang obligasi.

Perusahaan mobil-mobil nyewa penting pisan pikeun nyayogikeun modél anu langkung énggal pikeun pasar kendaraan-bekas. Hertz ogé mangrupikeun palanggan utama pikeun mobil AS, mésér sakitar satengah armada na ti General Motors Co., Ford Motor Co., sareng Fiat Chrysler Automobiles NV di 2019, numutkeun filing kauangan.

Analis sieun yén Hertz kapaksa ngajual bagian atanapi sadaya armada na kana pasar anu henteu biasa. Tapi likuidasi anu mungkin bakal datang dina waktos paménta pikeun kendaraan tilas naék rada naék, sareng harga di pasar nunjukkeun tanda-tanda pamulihan saatos kaayaan handap bersejarah di bulan April.

Dina 2 Méi Hertz mayar balik ka éksékutip.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.