24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
rental mobil Berita Pamaréntah wartos piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Sewa Mobil Hertz di Éropa, Australia, Selandia Baru teu bangkrut

hertzzz_2
hertzzz_2

Hertz Global Holdings, Inc dinten ngumumkeun éta sareng pastina anak perusahaan Amérika Serikat sareng Kanada parantos ngajukeun petisi sukarela pikeun reorganisasi dina Bab 11 di Pengadilan Kabangkrutan AS pikeun Kacamatan Delaware.

Pangaruh COVID-19 kana paménta perjalanan ngadadak sareng dramatis, nyababkeun turunna dadakan dina pendapatan Perusahaan sareng pemesanan ka payun. Hertz nyandak tindakan saharita pikeun ngutamakeun kasihatan sareng kasalametan pagawé sareng konsumén, ngaleungitkeun sadayana pengeluaran anu teu penting, sareng ngajaga likuiditas. Nanging, kateupastian tetep dugi iraha panghasilan bakal balik deui sareng nalika pasar mobil bekas bakal kabuka deui pikeun penjualan, anu meryogikeun tindakan dinten ayeuna. Réorganisasi kauangan bakal nyayogikeun Hertz jalur ka arah struktur kauangan anu langkung mantep anu pangsaéna nempatkeun Pausahaan kanggo waktos payun nalika napigasi naon anu tiasa janten perjalanan anu berkepanjangan sareng pamulihan ékonomi global sacara umum.

Wilayah operasi internasional utama Hertz kaasup Eropa, Australia, jeung Selandia Baru henteu kalebet dina prosés US Bab 11 dinten ayeuna. Salaku tambahan, lokasi waralaba Hertz, anu sanés milik Perusahaan, ogé henteu kalebet dina prosés Bab 11.

Sadaya Usaha Hertz Tetep Buka sareng Ngalayanan Palanggan

Sadaya usaha Hertz sacara global, kalebet Hertz, Dollar, Thrifty, Firefly, Hertz Car Sales, sareng anak perusahaan Donlen, anu konsumén kabuka sareng ngalayanan. Sadaya reservasi, tawaran promosi, voucher, sareng program palanggan sareng kasatiaan, kalebet poin poin, dipiharep bakal teraskeun sapertos biasa. Pelanggan tiasa ngandelkeun tingkat jasa sareng reliabilitas anu sami, kalebet inisiatif énggal sapertos protokol sanitisasi "Hertz Gold Standard Clean" kanggo nyayogikeun kaamanan tambahan salaku réspon kana pandemi COVID-19.

"Hertz ngagaduhan langkung ti abad kapamingpinan industri sareng urang lebet taun 2020 kalayan pendapatan anu kuat sareng moméntum penghasilan," saur Présidén sareng CEO Hertz Paul Batu. "Kalayan parahna pangaruh COVID-19 kana bisnis urang sareng kateupastian nalika perjalanan sareng ékonomi bakal rebound, urang kedah nyandak léngkah-léngkah salajengna pikeun kaayaan pamulihan anu berkepanjangan. Peta dinten ieu bakal ngajagi nilai usaha urang, ngamungkinkeun urang pikeun neraskeun operasi sareng ngalayanan konsumén, sareng nyayogikeun waktos kanggo nempatkeun yayasan finansial anu langkung kuat pikeun mindahkeun hasil ngalangkungan pandemi ieu sareng nempatkeun urang langkung hadé pikeun ka hareup. Pelanggan satia kami parantos ngajantenkeun kami salah sahiji mérek paling ikonik di dunya, sareng kami ngarepkeun ngalayanan aranjeunna ayeuna sareng perjalanan anu bakal datang. "

Gerak Dinten Kahiji

Salaku bagian tina prosés reorganisasi, Kumpeni bakal ngajukeun gerakan "Poé Mimiti" adat, anu kedahna ngajaga operasi dina kursus biasa. Hertz maksudna bakal tetep nyayogikeun kualitas kandaraan anu sami sareng seleksi; mayar padagang sareng pemasok dina kaayaan adat pikeun barang sareng jasa anu ditampi dina atanapi saatos tanggal ngajukeun; mayar karyawanna ku cara anu biasa sareng neraskeun tanpa gangguan kauntungan utama na, sareng neraskeun program kasatiaan palanggan Perusahaan.

Tunai cekap pikeun Ngarojong Operasi

Dina tanggal ngajukeun, Perusahaan ngagaduhan langkung ti $ 1 milyar dina kontan dina panangan kanggo ngadukung operasional na. Gumantung kana panjangna krisis anu diinduksi COVID-19 sareng pangaruhna kana pendapatan, Perusahaan tiasa milarian aksés ka artos tambahan, kalebet ngalangkungan pinjaman anyar, nalika réorganisasi maju.

Lintasan Ka luhur Kuat

Hertz aya dina lintasan finansial ka luhur anu kuat sateuacan pandemi COVID-19, kalebet sapuluh kuartal berturut-turut pertumbuhan pendapatan sataun-langkung-taun sareng salapan kuartal pamutahiran EBITDA perusahaan sataun-langkung-taun. Dina Januari na Pébruari 2020, Perusahaan naékkeun pendapatan global 6% sareng 8% sataun langkung sataun, masing-masing, didorong ku pendapatan sewa mobil AS anu langkung saé. Salaku tambahan, Perusahaan diaku salaku nomer # 1 dina kapuasan pelanggan ku JD Power sareng salaku salah sahiji Perusahaan Etika Paling Dunya ku Étisfér.

Nyandak Peta Dina Tanggapan COVID-19

Nalika pangaruh tina krisis mimiti muncul dina Maret, nyababkeun paningkatan pembatalan nyéwaan mobil sareng turunna pemesanan payun, Perusahaan ngalih gancang pikeun ngaluyukeun. Hertz nyandak tindakan pikeun nyaluyukeun biaya sareng tingkat paménta anu langkung handap langkung handap ku ngatur pisan biaya overhead sareng operasi, kalebet:

  • ngirangan tingkat armada anu direncanakeun ngalangkungan penjualan kendaraan sareng ku ngabatalkeun pesenan armada,
  • ngahijikeun lokasi sewa luar bandara,
  • nunda pengeluaran modal sareng motong méakkeun pamasaran, sareng
  • nerapkeun furloughs sareng PHK tina 20,000 pagawé, atanapi sakitar 50% tanaga kerja global na.

Perusahaan aktip aktipitas sareng seueur kiridit panggedéna pikeun samentawis ngirangan pamayaran anu diperyogikeun dina ngajakan operasi kendaraan Perusahaan. Sanaos Hertz negosiasi bantuan jangka pondok sareng tukang kiridit sapertos kitu, éta henteu tiasa ngamankeun perjanjian jangka panjang. Salaku tambahan, Kompeni milari bantosan ti pamaréntah Amérika Serikat, tapi aksés kana waragad pikeun industri mobil sewaan henteu sayogi.

Inpormasi Tambahan

Bodas & Kasus LLP ngalayanan salaku panaséhat hukum, Moelis & Co. damel salaku bankir investasi, sareng FTI Consulting janten panaséhat kauangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.