24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor LGBTQ Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

IGLTA nampilkeun jepretan global LGBTQ + sentimen palancong

IGLTA nampilkeun jepretan global LGBTQ + sentimen palancong
IGLTA nampilkeun jepretan global LGBTQ + sentimen palancong
Ditulis ku Harry S. Johnson

nu Asosiasi Perjalanan LGBTQ + Internasional (IGLTA) nembé waé survey ka anggota komunitas LGBTQ + pikeun ngukur parasaan aranjeunna kana perjalanan luang dina nyanghareupan éta Covid-19 pandemi. Réspon datang ti sakitar 15,000 LGBTQ + wisatawan di sakumna dunya, kalayan perwakilan pangageungna ti Amérika Serikat, Brazil, Kanada, Perancis sareng Mexico. Sakali garis waktu global sareng protokol kaamanan didirikeun, aya kahoyong anu kuat dina segmen ieu pikeun neraskeun perjalanan di 2020.

  • Dua per tilu (66%) réspondén global nyarios yén aranjeunna bakal raoseun ngumbara deui kusabab alesan anu henteu penting / sanés bisnis sateuacan akhir taun 2020, kalayan Séptémber sareng Oktober pilihan anu paling populér.
  • Ampir satengah (46%) nyarios yén aranjeunna moal ngarobih jinis tujuan anu aranjeunna pilih pikeun didatangan saatos kaayaan coronavirus direngsekeun, ngagambarkeun tingkat kasatiaan tujuan anu tinggi diantara kaayaan teu pasti. Sedengkeun 25% réspondén tetep henteu ditangtukeun, ngan sakitar 28% nyarios yén aranjeunna bakal ngarobah pilihan tujuanana.

"Panilitian samemehna parantos nunjukkeun komunitas urang janten segmen perjalanan anu tahan banting sareng satia kalayan sajarah perjalanan langkung sering tibatan réncang non-LGBTQ + na," saur John Tanzella, Presiden / CEO IGLTA. "Kami hoyong ngadokuméntasikeun sentimen aranjeunna dina waktos anu khusus nangtang ieu dina waktosna pikeun ngingetkeun industri pariwisata sacara umum yén wisatawan LGBTQ + kedah janten bagian anu saé tina rencana pamulihan aranjeunna. Pesen inklusif gaduh kamungkinan janten langkung kuat ayeuna. "

Survey ogé fokus kana kamungkinan LGBTQ + individu milih sababaraha kagiatan anu aya hubunganana sareng perjalanan dina genep bulan ka payun, deui nunjukkeun minat anu kuat tina segmen ieu:

  • 48% kamungkinan / dipikaresep pisan cicing di hotél atanapi Resort
  • 57% kamungkinan / dipikaresep nyandak perjalanan luang domestik
  • 34% kamungkinan / dipikaresep pisan cicing di bumi pakansi, kondo atanapi susun susun
  • 29% kamungkinan / resep pisan nyandak perjalanan luang internasional
  • 20% kamungkinan / dipikaresep pisan nganjang ka taman hiburan
  • 21% kamungkinan / dipikaresep nyandak perjalanan grup
  • 13% kamungkinan / resep pisan nyandak pesiar
  • 45% kamungkinan / resep pisan nyandak penerbangan jarak jauh (3 jam atanapi kirang)
  • 35% kamungkinan / dipikaresep pisan nyandak penerbangan hiber sedeng (3-6 jam)
  • 27% kamungkinan / dipikaresep pisan nyandak penerbangan jarak jauh (6 jam atanapi langkung)
  • 33% kamungkinan / dipikaresep bakal ngiringan Acara LGBTQ + Pride

Survei Perjalanan IGLTA Post Covid-19 LGBTQ + dilaksanakeun antara tanggal 16 April sareng 12 Méi 2020 ngalangkungan jaringan global asosiasi, kalebet anggota sareng mitra média, kalayan dukungan ti IGLTA Foundation. Réspon na sumping ti 14,658 individu di sakumna dunya anu idéntitas salaku LGBTQ +.

• 77% réspondén anu diidentifikasi salaku homo; 6% lesbi; 12% biseksual
• 79% réspondén aya diantara umur 25 sareng 64
• 88% réspondén lalaki; 8% awéwé sareng 2% transgender

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.