24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi wartos Ngawangun deui Seychelles Ngabebas Warta piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Watesan Perjalanan Seychelles tina COVID-19 Sakedik Ngangkat

Watesan Perjalanan Seychelles tina COVID-19 Sakedik Ngangkat
Watesan Wisata Seychelles

Seychelles parantos ngumumkeun pelonggaran perjalanan anu bertahap sareng ati-ati, anu bakal ningali nyarankeun perjalanan ka pulau-pulau Samudera Hindia ti mimiti 1 Juni 2020. Serangkaian tungtunan larangan perjalanan Seychelles parantos diberlakukeun salami bulan Juni sareng bakal ditinjau périodik

Otoritas kaséhatan Seychelles parantos ngumumkeun yén nalika fase salah sahiji pembukaan ulang wates Seychelles, ngan ukur pelancong ti nagara-nagara "berisiko rendah" anu sumping ngalangkungan jet pribadi sareng penerbangan langsung panumpang anu disayogikeun bakal kéngingkeun lebet.

Wisatawan anu gaduh minat pikeun ngumbara kedah ngalamar ngalangkungan formulir aplikasi anu ditunjuk anu bakal diolah sakumaha paréntah Kaséhatan Umum. Sakali persetujuan parantos dipasihkeun, wisatawan tiasa neraskeun susunan anu sanés, anu kalebet nyandak tés PCV COVID-19 sateuacan naek pesawat.

Serangkaian prosedur nyaring Éntri anu ketat ogé parantos aya nalika panumpang turun di Seychelles. Otoritas Kaséhatan Umum Seychelles ngagaduhan hak pikeun nungtut yén panumpangna dihurungkeun deui dina penerbangan anu sami atanapi ngalaman tés gancang deui.

Biaya kaséhatan US $ 50 lumaku pikeun nutupan skrining anu diperlukeun pikeun unggal panumpang saatos sumping.

Dugi ka 1 Juni 2020

  • Aplikasi pikeun penerbangan internasional anu nyandak panumpang badé sumping ka Komisaris Kaséhatan Umum (PHC). Formulir standar (APLIKASI Éntri kana SEYCHELLES ku hawa sareng laut) sayogi dina halaman wéb DoH kedah réngsé sareng dikintunkeun.
  • Aplikasi bakal diolah dina kasus dumasar kasus sakumaha ka Orde Kaséhatan Umum.

Jinis hiber diijinkeun:

  • Jet pribadi sareng panumpang ditakdirkeun kana Resort, kapal pesiar atanapi fasilitas padumukan.
  • Penerbangan panumpang anu gaduh piagam kalayan panumpang ti nagara-nagara anu résiko rendah diterbitkeun ku Departemen Kaséhatan.

Kriteria pikeun ngijinkeun lebet ka Seychelles

  • Pikeun sasih Juni, hiber swasta anu mawa panumpang anu parantos dipasihkeun bakal diijinkeun.
  • Penerbangan piagam anu mawa panumpang ti nagara-nagara anu disatujuan tiasa diijinkeun.
  • Sadayana panumpang kedah ngagaduhan buktos uji COVID-19 PCR négatip anu 48 jam atanapi kirang sateuacan naék hiber ka Seychelles.
  • Pesawat / maskapai henteu kedah naek kapal panumpang atanapi awak anu gejala tina COVID-19.
  • Saha waé panumpang anu sumping di Seychelles tanpa buktina ieu bakal dihurungkeun deui dina pesawat anu sami.
  • Saringan kaluar pasti réngsé ku sadayana panumpang sareng awak awak anu datang.
  • Saringan Éntri bakal dilakukeun saatos sumping dimimitian ku ngalengkepan formulir pamariksaan kasihatan, mariksa gejala, scanning suhu. Panumpang tiasa diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun tés antigen gancang.
  • Sadayana panumpang kedah nyayogikeun bukti akomodasi di pendirian anu disatujuan salami waktos cicing sareng kedah nunjukkeun voucher pemesanan di Imigrasi nalika lebet.
  • Salami sasih Juni, aranjeunna henteu kedah ngarobih akomodasi salami cicing sareng henteu kedah berinteraksi sareng komunitas sajaba ti anu aya di tempat cicingna.
  • Dina raraga ngaleutikan interaksi antar kelompok klien anu sumping dina tanggal anu sanés grup klien kedah dipisahkeun dina pendirian.
  • Salami 14 dinten saatos sumping, klién bakal diawaskeun unggal dinten ku aparat Kaséhatan sareng Kasalametan anu ditunjuk atanapi jalma fokus.
  • Sadaya palanggan kedah mastikeun ukuran kabersihan anu ketat sareng jarak fisik anu diberlakukeun.
  • Panyakit naon waé kedah dilaporkeun langsung ka fasilitas Kaséhatan anu pang caketna anu bakal masihan pitunjuk anu cocog.
  • Sadayana biaya panyaringan sareng tés bakal ditanggung ku panumpang.

Penting pisan yén klien leres-leres diinpormasi ngeunaan ukuran anu aya.

Sakabéh 19 nagara parantos diidentifikasi ku Otoritas Kaséhatan Umum salaku résiko rendah (dimana wabahna sigana terkendali) sareng aranjeunna bakal tiasa indit ka Nusantara ti saprak 1 Juni salami pelonggaran ieu larangan perjalanan Seychelles.

  1. Australia
  2. Austria
  3. Botswana
  4. Cina
  5. Kroasia
  6. Yunani
  7. Hungaria
  8. Israél
  9. Jepang
  10. Luxembourg
  11. Mauritius
  12. Monaco
  13. Namibia
  14. Selandia Baru
  15. Norwégia
  16. Slowakia
  17. Slovénia
  18. Swiss
  19. Thailand

Otoritas Kaséhatan Umum di Seychelles bakal teras ngawas kaayaan di nagara-nagara ieu sareng entri tiasa dianggap efektif ti pertengahan Juli 2020.

  1. Albania
  2. Bosnia jeung Hérzégovina
  3. Bulgaria
  4. Siprus
  5. Dénmark
  6. Éstonia
  7. Finlandia
  8. Perancis
  9. Jérman
  10. Irlandia
  11. Itali
  12. Latvia
  13. Lituania
  14. Malta
  15. Walanda
  16. Sérbia
  17. Koréa Kidul

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan runtuyan tungtunan, mangga buka halaman Séchelles Departemen Pariwisata: http://tourism.gov.sc/covid-19-guidelines/

Langkung seueur warta ngeunaan Seychelles.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.