Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Belize: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi

Belize: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi
Belize: Pembaruan Wisata COVID-19 Resmi
Ditulis ku Harry S. Johnson

Kamentrian Kaséhatan ngabéjaan masarakat yén 19th bisi tina Covid-19 dikonfirmasi tadi dinten. Ieu lumangsung saatos opat kasus terakhir dilaporkeun 53 dinten ka pengker.

Kasus ieu nyaéta lalaki anu umur 27 taun anu sumping dinten Saptu, 23 Méird, tina kapal pesiar salaku bagian tina prosés pangiriman balik pikeun Urang Bélis. Jalu nyaéta asimtomatik pikeun COVID-19 sareng dideteksi salaku bagian tina tés rutin anu dilakukeun pikeun sadaya jalma anu disimpen dina karantina wajib anu mangrupikeun sarat sateuacan dibébaskeun. Nyukcruk kontak pikeun jalma ieu dimimitian ayeuna sareng prosés alatan ngawartosan kapal pesiar sareng réncang anu saluyu parantos dimimitian.

Kamentrian Kaséhatan nuluykeun paningkatan panjagaanna di panjuru nagara sareng ngadesek sadayana pikeun tetep ngalaksanakeun tindakan pencegahan anu diperyogikeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email