24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Rapat Berita Industri wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Perantara perjalanan peryogi transparansi pikeun mulangkeun kapercayaan konsumen

Perantara perjalanan peryogi transparansi pikeun mulangkeun kapercayaan konsumen
Perantara perjalanan peryogi transparansi pikeun mulangkeun kapercayaan konsumen
Ditulis ku Harry S. Johnson

Transparansi bakal janten konci pikeun masihan palayanan ka turis anu bakal datang. Salila ieu Covid-19 pandemi, seueur aspek perjalanan ka hareup parantos dilabélan salaku 'teu pasti'. Numutkeun ka para ahli industri perjalanan, perantara nawiskeun langkung seueur inpormasi sareng kabijakan anu langkung jelas moal tiasa dibantah janten kauntungan dina hal mulangkeun kapercayaan konsumen.  

Masalah ngeunaan pengembalian dana, kabijakan booking sareng manajemén angkatan kerja parantos maju - agén atanapi operator anu henteu jelas dina sadaya mata pelajaran ieu parantos nyanghareupan pengawasan umum.  

Ieu waktos anu nangtang pikeun sadaya operator sareng agén. Dina raraga ngalayanan paménta kahareup sareng mastikeun kapuasan konsumen, perantara kedah fleksibel sareng transparan ngeunaan perencanaan ka hareupna. Ayeuna, masa depan perjalanan tetep teu pasti. Sakelompok pangalaman palanggan négatip salami pandemi ayeuna gaduh kamungkinan nyababkeun karusakan jangka panjang pikeun kapercayaan mérek. 

Seuseueurna operator sareng agén kedah nyaluyukeun kawijakan booking pikeun nawiskeun alternatif anu langkung fleksibel pikeun ngatasi pangembalian dana massal - sababaraha pangaluyuan ieu tiasa dilaksanakeun sacara permanén salaku parobihan paménta konsumén hartosna yén palancong meryogikeun langkung kalenturan maju. Perusahaan anu ngajaga kabijakan pemesanan anu fleksibel pasti bakal nguntungkeun jalma anu ngarobah ieu sabab paménta perjalanan mimiti balik.

TUI dikritik kusabab kurangna inpormasi anu aya sareng nyéépkeun waktos ngabijakan kawijakan - perusahaan ngan ukur ngenalkeun alat pengembalian uang tunai mandiri dina 21 Méi 2020. Saatos kaayaan gunung pamundut pengembalian dana (langkung ti 900,000 palanggan anu kapangaruhan ku COVID-19 dina titik ieu ), alat sapertos kieu kedahna parantos aya dina tempatna. 

Langkung seueur inpormasi tiasa dianggap salaku titik jual. Wisatawan sigana bakal ngagaduhan langkung seueur minat ngeunaan kumaha perantara anu aranjeunna anggo dina kaayaan COVID-19. Sateuacan pandemi ieu, inpormasi ngeunaan pantai, réstoran sareng toko bakal dihoyongkeun; pos COVID-19, inpormasi tambahan ngeunaan kasihatan sareng kaamanan, protokol saringan sareng prosedur karantina bakal langkung penting.

Waktos anu dianggo pikeun browsing média sosial parantos ningkat sacara signifikan dina mangsa pandemi, 41% wisatawan global anu ngalakukeun ieu langkung ayeuna dibandingkeun sareng pre-COVID-19. Ieu ngandung harti yén turis langkung nyambung tibatan anu sateuacanna sareng reputasi atanapi ulasan anu goréng tiasa sumebar gancang. Maka, manajemén reputasi online anu épéktip penting pisan pikeun ngajaga krédibilitas mérek tetep gembleng.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.